Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ این کارها نمونه کارهای دانشجویان دانشگاه مریلند هست. Univercity of Maryland /UMCP ببخشید اگه زاویه ی عکس ها خوب نیست نظر یادتون نره منبع: دوربین خودم متاسفانه عکس ها پرید. اینم فایل کل عکس ها. فایل به صورت زیپ هست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 25 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ طرح های جالبی هست. دستت درد نکنه مهناز جان :w139: من تخصصی ندارم. ولی به نظرم جالبه که بعضی از این طرح ها به صورت جداگانه تو تاپیک مجزا بررسی بشن و خود دوستان اون طرح رو نقد و بررسی کنن. فکر کنم اینطوری یه حالت آموزشی خیلی خوبی هم پیدا میکنه. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ طرح های جالبی هست. دستت درد نکنه مهناز جان :w139:من تخصصی ندارم. ولی به نظرم جالبه که بعضی از این طرح ها به صورت جداگانه تو تاپیک مجزا بررسی بشن و خود دوستان اون طرح رو نقد و بررسی کنن. فکر کنم اینطوری یه حالت آموزشی خیلی خوبی هم پیدا میکنه. خواهش می کنم. امیدوارم دوستان از این تاپیک خوششون بیاد. اگر سئوالی داشتن در خدمتم. اگر نقد و بررسی هم بشه عالیه. 3 لینک به دیدگاه
shanli 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ مهنااااااز! کارای پایان ترم بچه هاتونو نمیذاری؟! من شدیدا" مشتاقم..! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ مهنااااااز!کارای پایان ترم بچه هاتونو نمیذاری؟! من شدیدا" مشتاقم..! باشه. اگه پیدا کردم می ذارم. ولی بگم خیلی بد بود. نمی دونم چرا این پسرا بلد نیستن تمیز کار کنن! عکس ها رو ریختم رو کامپیوترم. پیداش کردم می ذارم. 4 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ تا پیک خوبی بوده میتونسته مفید باشه و مورد بحث قرار بگیره .ولی متاسفانه از تاپیک استقبالی نشده لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ تا پیک خوبی بوده میتونسته مفید باشه و مورد بحث قرار بگیره .ولی متاسفانه از تاپیک استقبالی نشده بله... موافقم. 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ از کارای خودت هم اینجا هست __؟اگه هست شماره پستش رو بنویس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده