afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ نمی دونم اصلا هم نمی دونم دوست دارم تا کی زنده باشم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ نمی دونم اصلا هم نمی دونم دوست دارم تا کی زنده باشم تو یکی که مطمئنم 120 رو رد میکنی! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ تو یکی که مطمئنم 120 رو رد میکنی! روز 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ روز نه باو سال منظورم بود! تازه حداقلشو گوفتم! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ نه باو سال منظورم بود! تازه حداقلشو گوفتم! خوبه اگر بشه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ زندگی طولش مهم نیست عرضش مهمه ..... اسپم هم زیاد شده دوستان لطفا رعایت کنند 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ نمیدونم اصلا نمیشه حدس زد ممکنه همین الان بر اثر یه اتفاق بمیرم ممکنم هست که تا 60 سال دیگه زنده بمونم...درواقع به هیچ عنوان واسن قابل پیش بینی نیست:)) 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ من باید رکورد جنتی رو بزنم 4 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ نه دوست دارم اونقدر زیاد زنده بمونم که آرزوی مرگ کنم و نه اونقدر کم که آرزو بدل از دنیا برم ..... مفید بودن عمرم مهم تر از طول عمرمه .... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده