yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ در ادامه تاپیک: بنطر شما چند سال زمان لازمه تا یک فرد به ثروت برسه یا بعبارتی توی چندسالگیش میتونه ثروتمند باشه؟! دوستان ... نمیدونید چقدر فکرم درگیره توی این روزای شوم... سالهای بچگی و نوجوونیم به نادونی و سادگی گذشت... یه هو چشام باز شد به دنیا دیدم چه خبره و من کجام... چند سالی داریوش گوش میدادم و زندگیم روزمرگی و افسردگی شده بود ... اون اوایل جوونیم یه اتفاقایی برام افتاد که برای بیشترمون افتاده و ... باز 1 سال دیگه داریوشی شدم ... شب و روزام با تلخی و اندوه و بغض و هق هق میگذشت... اما دیدم زندگی اینجوری فایده ای نداره ... باید به فکر پول باشم ... به فکر علم ... به فکر آیندم ... زندگیم ... اما الان کم آوردم ... روحا" و جسما" درب و داغونم ... اصلا امیدی به زنده موندن ندارم ... تا چه رسد به اینکه به اون موفقیت هایی که مد نظرمه برسم و... سبک زندگی سالمی نداریم ما مردم توی ایران ... بنزین بی کیفیت و آلاینده هایی که تولید میشه و آلودگی هوا رو بوجود میاره و پارازیت و خشکی دریاچه ها و نابودی جنگلها و آب و غذای ناسالم و عادات اشتباه مردم که سلامتیشونو تهدید میکنه و همه این مسایلی که همه مون در جریانش هستیم ... جوونای مردمو میبینم که توی جوونی سرطان میگیرند... حرفای حکامو میشنوم که میگن جمعیت رو زیاد کنید... (خب لابد به خاطر ترس از ریزش جمعیت به خاطر این سرطانها و مرگ و مرضاست دیگه...) خلاصه اینکه من هیچ امیدی ندارم به اینکه بتونم زیاد زنده بمونم و نه تنها من که شاید خیلیا مث من سالهای آخر عمرشون باشه ... امشب هم رفتم پیش متخصص گوارش برام آندوسکوپی نوشته اصلا اعصابم داغونه ... آخه تو این سالهای جوونی چرا باید وضع زندگیم این باشه... حوصله این چیزا رو ندارم... یه خاطرات بدی برام زنده میشه... تو رو خدا اگه به دعا اعتقاد دارید دعا کنید هیچی نباشه ... بقدری حالم خراب بود که بیشتر از بیست دقیقه نتونستم جلوی تلویزیون بازی تیم مورد علاقه ام که از سال 2004 یکی از دلخوشی هام هست رو ببینم ... بد حالیه که نتونی از چیزی لذت ببری؛ حتی از علایق زندگیت... اصلا فکرم درگیره نمیتونم آروم باشم ... دکتر میگه این مساله ای که بوجود اومده منشا ـش استرس و عوامل روانی بوده ... ببخشید حرفای ناراحت کننده زدم ... 8 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ افسردگی که چیز جدیدی نیست بین جوونای این دوره. اصلا بخوایم شاد باشیم مثلا، مگه بلدیم؟ مگه کسی شاد بودن رو به ما یاد داده؟ عوضش تا بخوای سفارش به غم و اندوه میکنن. شرایط اجتماعی و اقتصادی هم مزید این سفارشاته. ولی خوب بین همه اینا موندن و مقاومت کردن انگار قشنگ تره. اینکه تو سختی ها توانت رو نشون بدی هنره. شما هم انقدر احساس ناامیدی نکن. به جای داریوش خوب یه مدت شماعی زاده یا شهرام شب پره گوش کن در مورد خودم نمیدونم چقدر زنده میمونم اما یه حسی همیشه بهم میگه دوران پیری زندگیم رو نمی بینم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ نهایت دوسال... :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ من اگه واسم اتفاقی نظیر تصادف و... نیوفته (چون هم خودم زیاد خواب میبینم هم دیگران واسم خواب میبینن )نهایتا 10 -15 سال دیگه....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ من اگه واسم اتفاقی نظیر تصادف و... نیوفته (چون هم خودم زیاد خواب میبینم هم دیگران واسم خواب میبینن )نهایتا 10 -15 سال دیگه....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خواب زن جماعت چپس 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ خواب زن جماعت چپس :vahidrk: اون طرفی که واسم خواب دیده مرد می باشد! 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ خیلی وقته جوونای الان مردن کسی خبر نداره... جسمشونه که تظاهر به زنده موندن میکنه... دوس دارم 30 سال فرصتی خدا بهم بده... حالا هرچه خدا خواست... ناخواسته اومدیم...ناخواسته خواهیم رفت... 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ 60 سال دیگه من یه جمع و تقسیم ساده کردم دیدم شما اگه 60 سال دیگه زنده بمونی تندیست رو میذارن کنار سرو ابرکوه! :ws3: 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ من یه جمع و تقسیم ساده کردم دیدم شما اگه 60 سال دیگه زنده بمونی تندیست رو میذارن کنار سرو ابرکوه! :ws3: 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ قطعا تا 1500 زنده ام شوخي بود نميدونم ! اميدوارم هر جا تموم شد با افتخار و سربلندي تموم بشه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: :5c6ipag2mnshmsf5ju3:sad0:چراميزني خب..راست گفتم ديگه تازه زياد گفتم... 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ در ادامه تاپیک: بنطر شما چند سال زمان لازمه تا یک فرد به ثروت برسه یا بعبارتی توی چندسالگیش میتونه ثروتمند باشه؟! دوستان ... نمیدونید چقدر فکرم درگیره توی این روزای شوم... سالهای بچگی و نوجوونیم به نادونی و سادگی گذشت... یه هو چشام باز شد به دنیا دیدم چه خبره و من کجام... چند سالی داریوش گوش میدادم و زندگیم روزمرگی و افسردگی شده بود ... اون اوایل جوونیم یه اتفاقایی برام افتاد که برای بیشترمون افتاده و ... باز 1 سال دیگه داریوشی شدم ... شب و روزام با تلخی و اندوه و بغض و هق هق میگذشت... اما دیدم زندگی اینجوری فایده ای نداره ... باید به فکر پول باشم ... به فکر علم ... به فکر آیندم ... زندگیم ... اما الان کم آوردم ... روحا" و جسما" درب و داغونم ... اصلا امیدی به زنده موندن ندارم ... تا چه رسد به اینکه به اون موفقیت هایی که مد نظرمه برسم و... سبک زندگی سالمی نداریم ما مردم توی ایران ... بنزین بی کیفیت و آلاینده هایی که تولید میشه و آلودگی هوا رو بوجود میاره و پارازیت و خشکی دریاچه ها و نابودی جنگلها و آب و غذای ناسالم و عادات اشتباه مردم که سلامتیشونو تهدید میکنه و همه این مسایلی که همه مون در جریانش هستیم ... جوونای مردمو میبینم که توی جوونی سرطان میگیرند... حرفای حکامو میشنوم که میگن جمعیت رو زیاد کنید... (خب لابد به خاطر ترس از ریزش جمعیت به خاطر این سرطانها و مرگ و مرضاست دیگه...) خلاصه اینکه من هیچ امیدی ندارم به اینکه بتونم زیاد زنده بمونم و نه تنها من که شاید خیلیا مث من سالهای آخر عمرشون باشه ... امشب هم رفتم پیش متخصص گوارش برام آندوسکوپی نوشته اصلا اعصابم داغونه ... آخه تو این سالهای جوونی چرا باید وضع زندگیم این باشه... حوصله این چیزا رو ندارم... یه خاطرات بدی برام زنده میشه... تو رو خدا اگه به دعا اعتقاد دارید دعا کنید هیچی نباشه ... بقدری حالم خراب بود که بیشتر از بیست دقیقه نتونستم جلوی تلویزیون بازی تیم مورد علاقه ام که از سال 2004 یکی از دلخوشی هام هست رو ببینم ... بد حالیه که نتونی از چیزی لذت ببری؛ حتی از علایق زندگیت... اصلا فکرم درگیره نمیتونم آروم باشم ... دکتر میگه این مساله ای که بوجود اومده منشا ـش استرس و عوامل روانی بوده ... ببخشید حرفای ناراحت کننده زدم ... شما حتما باید با یه روانپزشک در تماس پایدار باشی تا این عینک سیاه رو از رو ذهنت ورداره که بتونی درست ببینی . نگاه شما به زندگی وارونه و کبوده. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ من یه جمع و تقسیم ساده کردم دیدم شما اگه 60 سال دیگه زنده بمونی تندیست رو میذارن کنار سرو ابرکوه! :ws3: سارا یه پیش بینی بکن ببینم چند سال دیگه زندم 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سارا یه پیش بینی بکن ببینم چند سال دیگه زندم والا اینجور که تو شروع کردی به نظر میاد خیلی سال دیگه زنده ای اصلا من شک دارم بهت تو حتما تو کشتی نوح بودی 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ والا اینجور که تو شروع کردی به نظر میاد خیلی سال دیگه زنده ایاصلا من شک دارم بهت تو حتما تو کشتی نوح بودی دوست جنتی بوده دیگه. بعد با ادم .و حوا و جنتی به زمین فرستاده میشن 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ والا اینجور که تو شروع کردی به نظر میاد خیلی سال دیگه زنده ایاصلا من شک دارم بهت تو حتما تو کشتی نوح بودی برم اسپند واسه خودم دود کنم :th_running1: 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ دوست جنتی بوده دیگه.بعد با ادم .و حوا و جنتی به زمین فرستاده میشن نه من فکر می کنم اینا وقتی اومدن زمین جناب Lean اینجا بوده ایشون جزو میراث فرهنگی معنوی ما هستن. 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ برم اسپند واسه خودم دود کنم :th_running1: بترکه چشم حسود... جل الخالق، جل الخالق ماشاالله :Laie_28::Laie_28::Laie_28: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده