رفتن به مطلب

برای مهمترین انتخاب طول عمرتون چه سوال هایی می پرسید؟؟

Lean

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 69
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه والله کلا شما از حرفاتون همینجور در و گوهر میریزه:ws3:

باشه سارا جان روش فکر میکنم پیشنهاد خوبی بود...

آفرین عزیزم شما معلومه چشم بصیرت داری:w16: فتبارک الله...

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون از راهنمایی هاتون :icon_gol:

حالا 1سوال پیش میاد: با توجه ب اینکه مبحث مورد نظر استارتر اینه ک دونفر هیچ شناختی نسبت ب هم ندارن و قراره طی مکالماتشون بهم شناخت پیدا کنن، شما علاوه ب این سوالاتی ک ذکر کردید، سوالاتی ک توسط دوستان مطرح شد رو رد میکنید؟

من فکر میکنم علاوه بر این موارد ک شما گفتید سوالات دوستان هم خوب باشه چون درواقع یجواریی مصداق سازی میکنه ...

مثلا من یکی از تجربه های خودمو میگم: توی 2جلسه صحبت با اون آقا، ب این نتیجه رسیدم ک ب خودشناسی خوبی رسیدن ضمن اینکه سوالاتی ک در اون 2جلسه مطرح شد بینمون، علی الخصوص از طرف اون آقا، نشون میداد ک میخوان ب کُنه و بُنه و زوایای مختلف شخصیتی من برسن. من درجلسه اول نظرشونو درباره تحصیلات همسرشون پرسیدم وایشون خیلی استقبال کردنو گفتن خوبه اما جلسه بعدیش از من پرسیدن شما حتما میخوای ادامه تحصیل بدی؟ و بعدهم کاشف ب عمل اومد ک نظرشون اینه ک تحصیلاتم تا همینجا کافیه و بهتره من همراهیشون کنم تا دکتراشونو بگیرن :banel_smiley_4:

با سلام

حق با شماست . هر دو تاش لازمه و یه سری تحقیقات گسترده از فامیل و محله و دوستان و مدیران و حتی معلم و استادانش که باعث میشه شناخت ما از ایشان کامل بشه و همین شناخت در زندگی خیلی موثره. مرسی

• Like 4
لینک به دیدگاه
من برام مهم نیست مسئله شما چیه مهم اینه که جمع بزرگی از جامعه رو متوهم خوندین و جمعی دیگه رو ظاهر نما! و من با این مشکل دارم وگرنه نه می خوام خواستگاری سنتی انجام بدم نه نظری دارم در این مورد!

اینکه هیچ عقلی نمی گه ما قوانین رو زیر پا بگذاریم رو قبول ندارم اگر قانون شکنی نبود قوانین تغییر نمی کرد و در ضمن قوانین مذهبی کمرنگ شده در اجتماع رو که غیر عاقلانه است رو باید زیر پا گذاشت و در موارد کمرنگ نشده در زندگی شخصی خود دور زد

مشکل دیگه حرفاتون ((بگیم روشن فکریم)) :کسی نمی خواد بگه روشن فکرم! این دید شما به ظاهر گرایی مربوط میشه!

دید شما محافظه کار هست که سعی می کنید با قوانین کنار بیایید و از تغییر می ترسید اتفاقا تاثیر دوران اصلاحات در این زمینه بسیار خوب بود و تاثیر مثبتی داشت (و ادامه دارد) بدون مقاومت همیشه تو سری خور خواهی بود

کدوم تخریب شما اگر دید خودتون رو مشکل دار نبینید این موارد رو تخریب نمی بینید

در مورد موضوع آخر : اولا این قشر جوان هستن که می خوان ازدواج کنن ثانیا وقتی شما حق دخالت در خصوصی ترین مسئله ی زندگیتون رو بهشون میدین چرا اونا دخالت نکنن تو میگی حکومت دخالت می کنه این حکومت دخالت می کنه که تو به روش های جدید رو نیاری وقتی تو میگی چون حکومت دخالت می کنه من روش های جدید رو کنار می گذارم میشه تسلیم شدن

بحث شطرنج هم نیست هر چقدر مردم به روش جدید رو بیارن حکومت قدرت دخالت کمتری دارد نمی دونم شما کجا زندگی می کنید که حکومت اینقدر شما رو تحت فشار گذاشته ولی در اکثر کشور چنین جدیتی که شما ازش نام می برید رو من ندیدم

اگر موضوع تایپیک مهم نیس پس شرکت نکن عزیزم ، چون موضوع مشخص هست اگر کسی معتقد به تجرده یا کسی ازدواج رو همردیف با س.ک.س میدونه و بین شریک جنسی و همسر تفاوتی قائل نیست هیچ لزومی نداره شرکت کنه.

اما خصوص مسائل مربوط به سیاست و روشنفکری و اینا بهتره یه تایپیک دیگه بزنی تا بحث کنیم افراط گرایی برخی در دوران اصلاحات احمدی نژاد و 8 سال بدبختی رو بهمون هدیه داد ، و ماحصل 8 سال سیاهی قدرت گرفتن عجیب و غریب گروه های فشار و افراطی رو به وضوح داریم میبینیم ، در خصوص روشنفکران بله قشر عظیمی از اونها متوهم هستند برخی به توهم اینکه همه اعتقادات چارچوب ها یک شبه میشه تغییر داد 8 سال گرانقدر اصلاحات رو به باد فنا دادن ، و برخی هم با توهم اینکه یک کشور بیگانه میتونه وضعیت رو تغییر بده سال هاست تو توهمات خودشون اسیرن ، حالا خواستی یه موضوع جدید باز کن بحث میکنیم

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگر موضوع تایپیک مهم نیس پس شرکت نکن عزیزم ، چون موضوع مشخص هست اگر کسی معتقد به تجرده یا کسی ازدواج رو همردیف با س.ک.س میدونه و بین شریک جنسی و همسر تفاوتی قائل نیست هیچ لزومی نداره شرکت کنه.

اما خصوص مسائل مربوط به سیاست و روشنفکری و اینا بهتره یه تایپیک دیگه بزنی تا بحث کنیم افراط گرایی برخی در دوران اصلاحات احمدی نژاد و 8 سال بدبختی رو بهمون هدیه داد ، و ماحصل 8 سال سیاهی قدرت گرفتن عجیب و غریب گروه های فشار و افراطی رو به وضوح داریم میبینیم ، در خصوص روشنفکران بله قشر عظیمی از اونها متوهم هستند برخی به توهم اینکه همه اعتقادات چارچوب ها یک شبه میشه تغییر داد 8 سال گرانقدر اصلاحات رو به باد فنا دادن ، و برخی هم با توهم اینکه یک کشور بیگانه میتونه وضعیت رو تغییر بده سال هاست تو توهمات خودشون اسیرن ، حالا خواستی یه موضوع جدید باز کن بحث میکنیم

من قصد شرکت نداشتم تا اینکه تهمت شما به قشری از مردم رو دیدم و همچنین اشکالات منطقی در دلایلتون ! تمام بحث من در مورد اون دلایل بوده!

من هیچ جا این دو رو هم ردیف ندونستم و نمی دونم شما چطور به چنین نتیجه ای رسیدیدن؟

هر تغییری ابتدا باهاش مقاومت میشه و هیچ چیزی مفت و مجانی بدست نمی آد

ولی اینکه می گید این 8 سال تونست تغییرات اصلاحات رو به باد فنا بده کاملا غلطه شما الان رو با 16 سال پیش مقایسه کنید دوران تاریک و خفقان وحشتناک رفسنجانی هیچوقت تکرار نشده

شما آگاهی مردم رو هم می تونید مقایسه کنید در الان و 16 سال پیش

افرادی که به امید بقیه ی کشور ها هستن رو من تا الان از نزدیک ندیدم! فقط تو نت هستن(ایرانی های مقیم غرب!)

• Like 4
لینک به دیدگاه
آیا مهمترین انتخاب طول عمر انسان ازدواج است؟!

وقتی ک آدم ب 1مرحله ای میرسه ک میفهمه از دنیا چی میخواد و راه و هدفشو مشخص میکنه، متوجه میشه ک دراین سفر چندروزه تو دنیا 1همسفر میخواد ک مکمل و مایه ی آرامشش باشه...پس وقتی ک ب این مرحله برسه، مهمترین انتخاب طول عمرش، ازدواج میشه :girl_yes2:

• Like 4
لینک به دیدگاه
درود بر همه دوستان:ws3:

خب میخوایم در مورد اتفاقی با هم صحبت کنیم که در زندگی 99.9% زندگی عزیزان دل خواهر و برادر میفته و همه به نوعی باهاش دست به یقه هستن:ws3:

بله درست حدس زدید

اتفاق میمون گوریل شامپانزه و اورانگوتان خواستگاری:4564:

خب اما سوال

عزیزان دل چه طبق خواسگاری سنتی و چه مدرن چه دختر چه پسر مهمترین سوالاتی که در جلسه خواستگاری از شریک زندگی آیندتون می پرسید چی هس؟

منتظر نظرات سازنده و تخریب کننده شما عزیزان هستیم:w02:

مهدی جان با چهارتا سوال نه چهارصدتا سوال! چجوری میخوای یکی رو بشناسی؟

اونقدری که به عنوان یک هم+سر انتخابش کنی.

همراهت تا آخر عمر.

بهترین رفیقت.

مادر بچه هات.

الگوی دخترت.

اعتبارت تو فامیل.

و ...

باور کنید یکی از مسائلی که من به عنوان ملاک برای انتخاب همسر تو ذهنمه اینه که اگر به عنوان مثال من در سن میانسالی فوت کردم همسرم توانایی اداره خانواده بعد از من رو داره؟

میتونه فرزاندانمون رو به درستی تربیت کنه و به جامعه تحویل بده؟

چطوری با سوال اینا رو میخوای بفهمی؟

تصورش هم برای من سخته که به این روش بخوام همسرم رو انتخاب کنم.

حداقل یکسال باید باهاش در رابطه باشم.

منظورم نامزدی و اینا نیست.

حداقل یک یا چند مسافرت.

چندین مرتبه برنامه مسافرت با خانواده اش.

تمامی این موارد با حفظ شئونات خاص اخلاقی خودم.

یعنی بدون هیچ گونه رابطه فراتر از عرف.

• Like 7
لینک به دیدگاه
مهدی جان با چهارتا سوال نه چهارصدتا سوال! چجوری میخوای یکی رو بشناسی؟

اونقدری که به عنوان یک هم+سر انتخابش کنی.

همراهت تا آخر عمر.

بهترین رفیقت.

مادر بچه هات.

الگوی دخترت.

اعتبارت تو فامیل.

و ...

باور کنید یکی از مسائلی که من به عنوان ملاک برای انتخاب همسر تو ذهنمه اینه که اگر به عنوان مثال من در سن میانسالی فوت کردم همسرم توانایی اداره خانواده بعد از من رو داره؟

میتونه فرزاندانمون رو به درستی تربیت کنه و به جامعه تحویل بده؟

چطوری با سوال اینا رو میخوای بفهمی؟

تصورش هم برای من سخته که به این روش بخوام همسرم رو انتخاب کنم.

حداقل یکسال باید باهاش در رابطه باشم.

منظورم نامزدی و اینا نیست.

حداقل یک یا چند مسافرت.

چندین مرتبه برنامه مسافرت با خانواده اش.

تمامی این موارد با حفظ شئونات خاص اخلاقی خودم.

یعنی بدون هیچ گونه رابطه فراتر از عرف.

بسیار مهمه:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...