sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ و اما سوالاتی که اینجانب می پرسم 1- خودت رو بیشتر احساساتی میبینی یا منطقی؟ 2- موقع تصمیم گرفتن مشورت میکنی؟ 3- نظر دیگران چقدر برات مهمه؟ 4- دروغ میگی؟ اگه قاطعانه گفت نه صددرصد ردش می کنم. 5- اهل ابراز احساسات هستی؟ 6- نظرت راجع به سفر چیه؟ 7- دوست داری همسرت شاغل باشه؟ اگه بگه آره برام پوئن منفیه چون باید بگه هرجور میل خود خانومه 8- اهل کتاب خوندن هستی؟ 9- به نظرت انسان کامل هستی؟ اگه بگه آره احساس می کنم که بلوف میزنه 10- چقدر اهل رفت و آمد فامیلی هستی؟ 11- برنامه ات برای آینده چیه؟ 12- عصبانی میشی چیکار می کنی؟ 13- نظرت راجع به نگهداری حیوانات خونگی چیه؟ 14- راجع به پوشش همسرت چقدر خودت رو صاحب نظر و رای میدونی؟ 15- اعتقادات شخصی همسرت تا چه حد برات مهمه؟ 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ ببخشید محفل شیرین خواستگاری شما رو کمی منحرف می کنم ولی برای شناخت هر انسانی که مد نظرتونه هیچ راهی نیس جز اونکه بخشی از خودتونو براش فاش کنید تا ازش فیدبک بگیرید روش کمی تا قسمتی آزار دهنده ای س ولی برای بالا بردن سطح تجربیات و شناخت خودتون این لازمه اینو فقط در حوزه عشقی و ازدواجی نمیگم کلا تو هر حوزه ای که شناخت آدما براتون مهمه باید اجراش کنید این سوالات همش کشکه (خودتون بهتر از من اینا رو می دونید والا برا گرم کردن تنور تالار گفتگوی آزاد که یادش بخیر بود الکی حرف میزنید همانطور که ما زمانی توش الکی می حرفیدیم ) 10 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ ببخشید محفل شیرین خواستگاری شما رو کمی منحرف می کنم ولی برای شناخت هر انسانی که مد نظرتونه هیچ راهی نیس جز اونکه بخشی از خودتونو براش فاش کنید تا ازش فیدبک بگیرید روش کمی تا قسمتی آزار دهنده ای س ولی برای بالا بردن سطح تجربیات و شناخت خودتون این لازمه اینو فقط در حوزه عشقی و ازدواجی نمیگم کلا تو هر حوزه ای که شناخت آدما براتون مهمه باید اجراش کنید این سوالات همش کشکه (خودتون بهتر از من اینا رو می دونید والا برا گرم کردن تنور تالار گفتگوی آزاد که یادش بخیر بود الکی حرف میزنید همانطور که ما زمانی توش الکی می حرفیدیم ) پس ینی هیچ کدوم اینارو نپرسیم؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ ببخشید محفل شیرین خواستگاری شما رو کمی منحرف می کنم ولی برای شناخت هر انسانی که مد نظرتونه هیچ راهی نیس جز اونکه بخشی از خودتونو براش فاش کنید تا ازش فیدبک بگیرید روش کمی تا قسمتی آزار دهنده ای س ولی برای بالا بردن سطح تجربیات و شناخت خودتون این لازمه اینو فقط در حوزه عشقی و ازدواجی نمیگم کلا تو هر حوزه ای که شناخت آدما براتون مهمه باید اجراش کنید این سوالات همش کشکه (خودتون بهتر از من اینا رو می دونید والا برا گرم کردن تنور تالار گفتگوی آزاد که یادش بخیر بود الکی حرف میزنید همانطور که ما زمانی توش الکی می حرفیدیم ) مامان بزرگ این جملت خعلی فلسفی بود متوجه نشدیم 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ پس ینی هیچ کدوم اینارو نپرسیم؟ مگه هدفت شناخت طرف مقابل نیس ؟ خو این سوالا هیچ شناختی بهت درمورد فرد موردنظر نمیده طرف حساب شما یه انسانه (یه سیستم خیلی خیلی پیچیده که داره تو یه سیستم پیچیده تری بنام جامعه انسانی زندگی می کنه ) نه یه ماشین لپ تاپ که نمیخواین بخرین 8 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ مگه هدفت شناخت طرف مقابل نیس ؟خو این سوالا هیچ شناختی بهت درمورد فرد موردنظر نمیده طرف حساب شما یه انسانه (یه سیستم خیلی خیلی پیچیده که داره تو یه سیستم پیچیده تری بنام جامعه انسانی زندگی می کنه ) نه یه ماشین لپ تاپ که نمیخواین بخرین ینی مث ساغر کارآگاه بازی راه بندازیم؟ 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ مامان بزرگ این جملت خعلی فلسفی بود متوجه نشدیم بااا بزرگ فسفر بسوزن از تو بعید با این همه خواستگاری رفتنات 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ ینی مث ساغر کارآگاه بازی راه بندازیم؟ من چی گفتم شما چی معنی کردی !!! ساغر کیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ بااا بزرگ فسفر بسوزن از تو بعید با این همه خواستگاری رفتنات راس میگیااااااااااااا! میگم مهدی بیا تجربیاتتو در اختیار خلایق بذار 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ من چی گفتم شما چی معنی کردی !!!ساغر کیه ؟ معنی نکردم برداشت کردم ساغر اسم کاربریشه دیگه اسم واقعیش نیست مگه؟ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: مهدی بالاخره میخواد ازدواج کنه.:hapydancsmil: انشالله خوشبخت شین:hapydancsmil: اول ببین با کچلیت مشکل نداره 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:مهدی بالاخره میخواد ازدواج کنه.:hapydancsmil: انشالله خوشبخت شین:hapydancsmil: اول ببین با کچلیت مشکل نداره مهدی جدی جدی داری مزدوج میشیااااااااااااااا! 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ تازه دارم میفهمم که چرا آمار طلاق تا این حد بالا رفته. خیلی از جوابایی که داده شده , نشون میده که بچه های امروزی از ازدواج هیچ نمی فهمند. بقول سارا جان , انگار میخواین لب تاپ بخرند. روزگار غریبی شده نازنین 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ حقیقتش پسرا قبلش یه چیزی میگن بعدش یه چیز دیگه جوابایی که میدن اغلب با عقایدشون زیاد هماهنگ نیست وقتی که دختر رو دوست داشته باشن و بخوان که حتما با اون ازدواج کنن. باید شناخت کامل بشه حتما و با طرز فکر خودشو خونوادش به مرور آشنا شد تا به جواب سوالایی که داریم برسیم. "برعکسش هم هست البته" (جهت پیشگیری از دعوا) 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ عاقا اسپم نکنین مامان بزرگا و بابا بزرگای انجمن هم تجربیات و شیوه های شناخت خودشون رو به اشتراک بذارن بلکم این مسیر کج جوجه موجه های انجمن یه خورده راست بشه. نکته دیگه که اینکه جماعت، ما تو مملکتی به نام ایران با دینی به اسم اسلام زندگی میکنیم اگه تو اروپا یا امریکا بودیم به شخصه میرفتم یکی دو سال با یه دختر زندگی میکردم بعد باهاش ازدواج میکردم لطفا یکم ازون بالا مالاها بیاید پایین از توهمات فرنگستان خارج بشید دور همی بشینیم بحث کنیم ازین روشنفکربازیا هم درنیارید که خودم اولو آخرشم 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ تازه دارم میفهمم که چرا آمار طلاق تا این حد بالا رفته. خیلی از جوابایی که داده شده , نشون میده که بچه های امروزی از ازدواج هیچ نمی فهمند. بقول سارا جان , انگار میخواین لب تاپ بخرند. روزگار غریبی شده نازنین بی صبرانه منتظر ارائه نظرات و راهکارهای شما و سارا -افشار هستیم :girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ عاقا اسپم نکنین مامان بزرگا و بابا بزرگای انجمن هم تجربیات و شیوه های شناخت خودشون رو به اشتراک بذارن بلکم این مسیر کج جوجه موجه های انجمن یه خورده راست بشه. نکته دیگه که اینکه جماعت، ما تو مملکتی به نام ایران با دینی به اسم اسلام زندگی میکنیم اگه تو اروپا یا امریکا بودیم به شخصه میرفتم یکی دو سال با یه دختر زندگی میکردم بعد باهاش ازدواج میکردم لطفا یکم ازون بالا مالاها بیاید پایین از توهمات فرنگستان خارج بشید دور همی بشینیم بحث کنیم ازین روشنفکربازیا هم درنیارید که خودم اولو آخرشم فرنگی بازی اینا نمیخواد. همون فردای خواستگاری که عقد نمیکنن. شناخت کلی توی یکی دو هفته هم بدست میاد. توی برخورد با دیگران. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ فرنگی بازی اینا نمیخواد.همون فردای خواستگاری که عقد نمیکنن. شناخت کلی توی یکی دو هفته هم بدست میاد. توی برخورد با دیگران. فاصله بین خواسگاری تا زمان عقد و ازدواج حداقل باید سه ماه باشه و در این مدت به دفعات صحبت بشه تا اندکی شناخت بدست بیاد دختر گلم 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ عاقا اسپم نکنین مامان بزرگا و بابا بزرگای انجمن هم تجربیات و شیوه های شناخت خودشون رو به اشتراک بذارن بلکم این مسیر کج جوجه موجه های انجمن یه خورده راست بشه. نکته دیگه که اینکه جماعت، ما تو مملکتی به نام ایران با دینی به اسم اسلام زندگی میکنیم اگه تو اروپا یا امریکا بودیم به شخصه میرفتم یکی دو سال با یه دختر زندگی میکردم بعد باهاش ازدواج میکردم لطفا یکم ازون بالا مالاها بیاید پایین از توهمات فرنگستان خارج بشید دور همی بشینیم بحث کنیم ازین روشنفکربازیا هم درنیارید که خودم اولو آخرشم یعنی چی روشنفکر بازی؟ یعنی عاقلانه برخورد نکنیم؟(چون روشنفکر یعنی کسی که بر اساس عقل و منطق عمل می کنه) گذشت اون زمان که اسلام مهم بود 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ فاصله بین خواسگاری تا زمان عقد و ازدواج حداقل باید سه ماه باشه و در این مدت به دفعات صحبت بشه تا اندکی شناخت بدست بیاد دختر گلم پسرا رو که هیچوقت نمیشه شناخت والله توی برخورد مستقیم و حرف زدن چیزی جز یه مشت دروغ نصیب آدم نمیشه. توی برخورد با دیگران باید دید چطور رفتار میکنن. تازه باید نامحسوس هم زیرنظر گرفتشون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده