Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آذر، ۱۳۹۳ afshin۱۸ گفته است: eng sahand هم مد نظرم هستش Ala Agrin گفته است: متی؟تابلو حداقل بعد چند پست میاومدی همینُ بگو والا Nazanin.ad گفته است: نفر دومی که بنظرم میاد محمد عارف... شبیه اش هست لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آذر، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... --------------------- این راهنمایی ها دقیقا کِی قراره اضافه بشه؟ :| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آذر، ۱۳۹۳ مینا نمیشه از دوران مدرسه ش هم بذاری؟ :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آذر، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: مینا نمیشه از دوران مدرسه ش هم بذاری؟ :| : | لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آذر، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: تو هم فقط بخند محمد عارف یک کلام! لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آذر، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: حالا که اینطور شد..اگه بابا سهند بود جایزه مال خودمه والا با این راهنماییهاش 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آذر، ۱۳۹۳ Nazanin.ad گفته است: تو هم فقط بخند محمد عارف یک کلام! Gandom.E گفته است: حالا که اینطور شد..اگه بابا سهند بود جایزه مال خودمه والا با این راهنماییهاش 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آذر، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: شاعر میگه :در نا امیدی بسی امید هست پایان شب سیه سپید هست امیده؟ :| لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۳ مینا بیا جوابو بگو دیگهههههههه همه اعضا رو اسم بردیم. فقط فک کنم اسم من مونده! من نیزتم؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: امیده؟ :| Hanaaneh گفته است: جاوید ملکی؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: جاوید ملکی باز امکانش بیشتره :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۳ saghar... گفته است: NYC?????? Hanaaneh گفته است: علیرضا نیست؟ نه نیست Hanaaneh گفته است: جاست مکانیک نیست؟ نه نیست Nazanin.ad گفته است: مینا بیا جوابو بگو دیگهههههههه همه اعضا رو اسم بردیم. فقط فک کنم اسم من مونده! من نیزتم؟ نه نمیگم نه نیستی لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۳ نقل قول نه نمیگم نه نیستی الان که نیگا میکنم خیلی شبیه منه هاااااااااااا چرا بچه ها رو منحرف کردی گفتی پسره؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۳ Nazanin.ad گفته است: الان که نیگا میکنم خیلی شبیه منه هاااااااااااا چرا بچه ها رو منحرف کردی گفتی پسره؟ دوس داشتم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده