Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ باز ما اومدیـــــــــم سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی ها 1 : من نیستم 2 : پسر میباشد 3 : قبل از من عضو شده 4: 5: خیلی فعال ! 6 : محبوب دل ها !! راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... --------------------- بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: و اما هویت مجهول کسی نیست جزء Mehdi.Aref و کاشف هویت مجهول اربنیست 14 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ seyed mehdie hosseini ? نه اون نیست :| 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ چرا خودشه :| یادمه انگار تو بخش مدیریت از بچگیاش عکس گذاشته بود اصلا این شکلی نبود:| لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ یادمه انگار تو بخش مدیریت از بچگیاش عکس گذاشته بوداصلا این شکلی نبود:| ي دوره از زندگيش اين شكلي شده بود :| ما نديديم :| 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ ي دوره از زندگيش اين شكلي شده بود :| ما نديديم :| اوهوم امکانش هست :| 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ افشین؟یاسر؟ افشین نیست. یاسر رو نمیدونم! لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ نمیدونم خخخخخخ ولی چون Lean توتاپیک حضور فعال داره احتمالش هست 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ چون گوگولی مگولی هستش حدسم پسر ایرونیه افشین؟یاسر؟ من؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ من؟ منم گفتم تو نیزتی. انقدرام خوشگل نبودی تو! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ منم گفتم تو نیزتی. انقدرام خوشگل نبودی تو! تو زبون ما خوشگل فحشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده