sara kia 3158 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ واقعا مهمه به چه زبانی باشه ؟؟؟مهم اخلاص هستش که الان اکثرا ندارن و همدلی که اکثرا ندارن و زبان مشترک که بازم ندارن اینا مهمه خوب به هر زبانی میخوای جاری بشه بشه خوب البته این گفته شما هم متین. ولی حالا قول و قرار ازدواج نه شما هر قول و قراری رو حساب کنی اگه به زبان خودت اظهارش کنی به نظرم بهش پایبندتری. یعنی تو همون لحظه متوجه میشی که قدم تو این راهی که میذاری تعهداتش برات چیه. 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ با حرفای مهندس سهند کاملا موافقم... درباره اون قول و قرارایی هم ک ساراجون گفتن ک مردم ترکیه باهم میذارن با اینکه چیزقشنگیه ولی آیا فقط با گفتن اون قول وقرارا ک همه سرشون داغه و راحت بهم قول میدن، زندگی گل و بلبل میشه؟؟؟؟!! نه دوست خوبم هیچ کدوم از قول و قرارهای اول زندگی (حالا میخواد به هر زبانی باشه) ضامن خوشبختی و گل و بلبلی زندگی نیست. منم این رو قبول دارم غیر این هم نگفتم. ولی قبول کنیم اینکه بدونیم حین عقد چه تعهدات قلبی به همدیگه داریم از تعهدات مالی مهمتر و صد البته تاثیرگذارتره 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ این متن عربی صیغه اصلی هست که با اون به هم محرم میشن ولی قبل از عقد شرایطی رو برای دختر و پسر میخونن که یه جورایی همین قولی هست که به هم میدن والا ما که متاهل نیستیم نمیدونیم ولی این چیزایی رو که گفتین کی براشون میخونه من نمیدونستم. من فقط دیدم عقدنامه رو میخونن و تند تند از بیچاره ها امضا می گیرن. همشم مربوط به شرایط دینی و مالیه. 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ ممنونم . . . ولی جدا از بحث این تاپیک، تعهد و پایبندی به این قول و قرارا و امضاها نیست ... اول از همه باید خودمونو درست کنیم اتفاقا هیچ جا فکر نکنم به اندازه ایران عروس و داماد حین عقد دفتر دستک امضا کنن و خوب این رو متوجه شدیم که تعهد به قول و قرار به امضا نیست، از آمارهای طلاقمون مشخصه. کاملا حق با شماست باید خودمون رو درست کنیم و بدونیم تعهدات قلبی ما به همدیگه ضامن بقای زندگیمونه. 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ نه دوست خوبم هیچ کدوم از قول و قرارهای اول زندگی (حالا میخواد به هر زبانی باشه) ضامن خوشبختی و گل و بلبلی زندگی نیست. منم این رو قبول دارم غیر این هم نگفتم. ولی قبول کنیم اینکه بدونیم حین عقد چه تعهدات قلبی به همدیگه داریم از تعهدات مالی مهمتر و صد البته تاثیرگذارتره وقتی دوتا جوون میشینن سر سفره عقد، یعنی این تعهدات قلبی رو قبول کردن، حرفت خوبه ک اگه این تعهدات ب زبون بیاد میتونه تاثیرگزار باشه، قشنگم هست، ولی اگه فقط بین خودشون باشه بنظرم قشنگتره... وقتی توی همه مراسما خونده بشه احتمالش هس ک کلیشه ای بشه و از اون معنا و مفهوم اصلیش بیفته... ضمن اینکه دوست خوبمون honey memar هم گفتن ک این تعدات قبل از جاری شدن صیغه عقد ب دختر وپسر گفته میشه مهمتر از ب زبون آوردن تعهدات قلبی، اجرای این تعهدات دربطن زندگیه ک فقط دوتا دل صاف میخواد 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ وقتی دوتا جوون میشینن سر سفره عقد، یعنی این تعهدات قلبی رو قبول کردن، حرفت خوبه ک اگه این تعهدات ب زبون بیاد میتونه تاثیرگزار باشه، قشنگم هست، ولی اگه فقط بین خودشون باشه بنظرم قشنگتره... وقتی توی همه مراسما خونده بشه احتمالش هس ک کلیشه ای بشه و از اون معنا و مفهوم اصلیش بیفته... ضمن اینکه دوست خوبمون honey memar هم گفتن ک این تعدات قبل از جاری شدن صیغه عقد ب دختر وپسر گفته میشهمهمتر از ب زبون آوردن تعهدات قلبی، اجرای این تعهدات دربطن زندگیه ک فقط دوتا دل صاف میخواد نه فکر نکنم همه به این بلوغ رسیده باشن که وقتی پای سفره عقد نشستن بدونن تعهدات قلبیشون به هم چیه! پس تو یادآوری این تعهدات خیر و منفعت هست به نظر من. من تا جای که میدونم تعهداتی که قبل عقد به دختر و پسر میگن لزوم وفاداری و همراهی نیست. در مورد مهریه و نفقه و حق طلاق و این حرفا توضیح میدن امضا میگیرن. به هر حال نظر شما کاملا متین و محترم. ازتون هم تشکر می کنم که لطف کردین و تو بحث شرکت کردین :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ هاااااااا ای ک گفتی یعنی چه؟ ینی اگه جواب سوالتو بدم خودمونو بردم زیر سوال. خودت بشین به صحبتام فکر کن آبجی خانوم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ هر دوش چرنده چه عربی و چه ایرانی آورین! 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ هر دوش چرنده چه عربی و چه ایرانی حیف که طلا گرونه وگرنه میدادم این جمله ات رو زرکوب می کردن 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ نه فکر نکنم همه به این بلوغ رسیده باشن که وقتی پای سفره عقد نشستن بدونن تعهدات قلبیشون به هم چیه! پس تو یادآوری این تعهدات خیر و منفعت هست به نظر من.من تا جای که میدونم تعهداتی که قبل عقد به دختر و پسر میگن لزوم وفاداری و همراهی نیست. در مورد مهریه و نفقه و حق طلاق و این حرفا توضیح میدن امضا میگیرن. به هر حال نظر شما کاملا متین و محترم. ازتون هم تشکر می کنم که لطف کردین و تو بحث شرکت کردین :icon_gol: ببین اینکه میگی درباره تعهدات قلبی و راه و رسم همراهی و وفاداری یادآوری بشه و خیر و منفعت داره منم باهات موافقم اما مسلما نمیشه درباره تعهدات قلبی امضا گرفت...امضا گرفتن فقط واسه مباحث قانونیه ک خیلیا ازش سردر نمیارن و قبل از ازدواج بهشون حق و حقوق طرفین گفته میشه بنظرم الان اینجوری شده ک فقط جنبه کارای قانونی درنظرگرفته میشه و عده ای هنوز ب بلوغ کامل نرسیدن و میشینن سرسفره عقد اما اگه 1نگاه ب زندگی یکی دو نسل قبل بندازیم میبینیم ک مثلا پدبزرگ مادربزرگامون درباره خیلی از این حق و حقوقا چیزی نمیدونستن اما تعهدات قلبیشون بهم زیاد بوده و راه و رسم درست زندگی کردنو از بزرگتراشونن یاد گرفتن وشنیدن و دیدن... هییییییی ما ب کجا می رویم 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ ینی اگه جواب سوالتو بدم خودمونو بردم زیر سوال. خودت بشین به صحبتام فکر کن آبجی خانوم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اتفاقا اگه خوب ب جواب سوالم فکرکنی متوجه میشی ک اصلا زیر سوال نمیریم نمیخوام روال بحث استارترو عوض کنم ولی اگه بازم قانع نشدی یا هرجایی ابهامی درباره سوال یا جواب بود بگو تا بگم ...مبحث جالبیه :yes: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ آورین! کجاش تعجب داره حیف که طلا گرونه وگرنه میدادم این جمله ات رو زرکوب می کردن سفارش بده هزینش با من 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سفارش بده هزینش با من سعی کن پولات رو پس انداز کنی. همیشه حساب کتاب خرجت دستت باشه، انشالا همینطور پیش بری میتونی یه جعبه لپ لپ بخری 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ فیلسوف جنجالی Alain de Botton یک مجله فلسفی به راه انداخته است و می خواهد مثل نشریات سرگرم کننده به موضوعات مورد علاقه همه مردم جهان بویژه س-ک-س٬ عشق٬ خیانت٬ شهرت و ستاره های هالیوود بپردازد. او امیدوار است بتواند فرصت یابد تا نظرات فلسفی و بخصوص ذهنِ انتقادی داشتن را به میان مردم ببرد. در این مقاله سعی شده است با استفاده از استدلالی منطقی٬ توضیح دهند چه کسانی آمادگی ازدواج دارند؟ ۱- وقتی که فهمیدیم نباید دنبالِ آدم کامل باشیم نه تنها باید اعلام کنیم همسر ما آدم کاملی نیست بلکه به طور مشخص اعلام کنیم او می تواند آدم غیرقابل تحمل٬ دشوار٬ اذیت کننده و غیر منطقی باشد. باید این جمله را به خطبه عقد اضافه کنیم که: « من حاضرم به عقد این فرد در بیایبم با وجود آنکه برایم مسلم است او به طور مداوم برایم مزاحمت ایجاد خواهد کرد. نباید فکر کنم که همسر کاملی در سراسر این کهکشان یافت خواهد شد. همه ما بد هستیم و مشکلات مخصوص خودمان را داریم. برای همین٬ ترجیحا بهتر است قبل از ازدواج رابطه هایی را تجربه کنیم نه به این نیت که شاید بالاخره « همسر درست» را بیابیم. بلکه در عمل متوجه شویم هر فرد دوست داشتنی در حین زندگی مشترک٬ شیطنت ها و خصلت های ناهنجارش نمایان خواهد شد. ۲ – وقتی که مایوسانه بپذیریم درک نخواهیم شد عشق با تجربه درکٍ عمیق و یکجانبه یک نفر نسبت به ما شروع می شود. هر کاری بکنیم برایشان قابل درک است.همه اعمال ما را پشتیبانی خواهند کرد. ما بعد از مدتی به افراد مشابهی تنفر می ورزیم و حتی تخیلات و تمایلان جنسی مشابهی را می خواهیم تجربه کنیم… ولی این ماجرا تداوم نخواهد داشت. برای همین بخش دیگری از خطبه عقد بهتر است به اقرار این حقیقت بپردازد که: « هر چقدر با هم همفکری و تفاهم داریم ولی یک بخش اساسی از ناخوداگاه و کنه روان من قابل شناخت برای هیچ فردی حتی خودم نیست.» ۳ – وقتی که فهمیدیم دیوانه ایم به نظر می رسد آدم های عاقل و بالغی هستیم ولی دیگران نه … ما هیچ خطای همیشگی را در خودمان نمی بینیم ولی یکی را می شناسیم که قاطی کرده است. یکی همیشه نگران است و یکی هم به تمام معنا احمق… ولی بلوغ شخصیت فقط از طریق اشتباهات و حماقت های مرتکب شده میسر می گردد. اگر ما هر روز احساس عمیق و زننده ایی نسبت به شخصیت و شعور و رفتار مان نداشته باشیم یک جای کار می لنگد. اگر نتوانیم ضعف های خودمان را ببینیم معلوم است که به شکل خطرناکی قادریم فقط بخشی از حافظه مان را به یاد بیاوریم. ادامه دارد When is one ready to get married? برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده