Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ «آنجلینا جولی» بازیگر معروف هالیوودی در سن 39 سالگی اعلام بازنشستگی کرد و بازیگری را برای همیشه کنار گذاشت. آنجلینا جولی پس از تایید خبر کنارهگیری از عرصه هنرپیشگی، گفت:هرگز بازیگری را دوست نداشتم. هیچوقت به عنوان یک بازیگر راحت نبودم و دوست نداشتم جلوی دوربین باشم. این بازیگر آمریکایی سپس گفت که مسلما از این به بعد روی کارگردانی تمرکز خواهد کرد. به گزارش دیجیتال اسپای، وی پیش از این اعلام کرده بود که نقش «کلئوپاترا» آخرین ایفای نقش وی در سینما خواهد بود. جولی که اولین تجربه کارگردانی خود را در سال 2011 با فیلم «در سرزمین خون و عسل» تجربه کرد، اخیرا فیلم «شکست ناپذیر» را کارگردانی کرده که قرار است از کریسمس 2015 اکران شود. منبع: ایسنا 13 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ چقد حیف... خب اگه بازیگری رو دوس نداشته چرا تا حالا ادامه داده؟ 6 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ چقد حیف... خب اگه بازیگری رو دوس نداشته چرا تا حالا ادامه داده؟ همون! میگه راحت نبودم! راحت نبود ماشالا اون نقش ها رو بازی میکرد؟! حساب کنید راحت بود چی میشد! 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ آخه بیشتر از بازیگری کارای دیگه میکرده. ما که ناراحتی در ایشون ندیدیم 6 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ همون!میگه راحت نبودم! راحت نبود ماشالا اون نقش ها رو بازی میکرد؟! حساب کنید راحت بود چی میشد! :ws28: 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ شکست ناپذیر4 با بازی اسکات آدکینس ...میخواد چهارمین سری این فیلم کارگردانی کنه 6 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اصلا راحت نبود!!! همیشه میگفت جلو این دوربینا من معذبم.......اینان که دست و پای منو بستن!!! از قدیم گفتن هیچ جا خونه آدم نمیشه الکی که نیس!!! خونه کجا.....جلو دوربین کجا!!! 6 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ ولی من خودم دوسش دارم دِلی کاش خدافظی نمی کرد الانم که رفته دنبال کارگردانی، البته اون فیلمی که خودش کارگردانی کرده رو ندیدم من ولی از شواهد و قرائن برمیاد که همچین مالی نبود 7 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ آورین با 6 تا بچه دیگه فرصت بازیگری نبود که ولی از شوخی گذشته بازیگر خوبیه و استایل خاصی داره. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده