Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ روز جهانی مرد به تمام دوستان بزرگوارم در انجمن تبریک میگم گر چه کمی با تاخیر و بابت تاخیر پوزش میخوام اما هر روز میتوان تبریک گفت به تمامی مردانی که منش مردانگی رو هنوز دارند و مردانه پایه های ثبات و برابری زن و مرد رو ارج می نهند. روزتان مبارک بزرگواران نواندیشان 11 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ پست گذاشتن من اینجا ابداً به این معنا نیست که من خودم رو لایق مطالب شما میدونم. ایجاد این تاپیک اونم به وسیله یه خانوم واقعاً کار با ارزشیه. به این دلیل ممنون. لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ منم تبریک میگم به مردان واقعی ...:icon_gol: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ منم این روز رو تبریک میگم و به نشانه احترام سر فرود میارم به مردانی که اول از همه انسان هستند و انسانیت رو معنی می کنند . کاش یه روز هم روز جهانی زن و مرد برابر و کنارهم داشتیم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ روز همه مردان مخصوصا مردان نواندیش مبارک لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده