azam cheraghi 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سلام. از 20 بهمن ماه 93 قرار هست اینجا با هم آموزش برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیریم. اگه کسی دوست داره با هم پیش بریم لطفا اینجا اعلام آمادگی کنه. 20 بهمن اولین جلسه آموزش شروع میشه. 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ من آماده ام اما چرا 20 بهمن ؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ من آماده ام اما چرا 20 بهمن ؟ احتمالا ترم درسیش تموم شه 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ من آماده ام اما چرا 20 بهمن ؟ احتمالا ترم درسیش تموم شه کنکور داره. 6 لینک به دیدگاه
azam cheraghi 67 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سلام،مرسی سارا جان، ایمان خان راست میگن کنکور ارشد دارم اگه خدا بخواد برای 20 بهمن شروع می کنیم. 4 لینک به دیدگاه
samisoft 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ خیلی خوبه. بنده نیز منتظر خواهم بود تا 20 بهمن شروع کنید. 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلام. از 20 بهمن ماه 93 قرار هست اینجا با هم آموزش برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیریم. اگه کسی دوست داره با هم پیش بریم لطفا اینجا اعلام آمادگی کنه. 20 بهمن اولین جلسه آموزش شروع میشه. سلام ممنون از ایجاد این تاپیک بی صبرانه منتظر شروع این تاپیک هستیم 3 لینک به دیدگاه
iman3730 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من دیر رسیدم باید چه کار کنم دوست دارم برنامه نویس اندروید کنم ممنون 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]ز عشقت سوختم ای جان کجایی[/TD] [TD][/TD] [TD]بماندم بی سر و سامان کجایی[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]. . . [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]ز شوق آفتاب طلعت تو[/TD] [TD][/TD] [TD]شدم چون ذره سرگردان کجایی[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]. . . . [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]چنان دلتنگ شد نواندیشان بی تو[/TD] [TD][/TD] [TD]که شد بر وی جهان زندان کجایی[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] پ.ن: شعر با تصرف (نواندیشان بدل از عطار) 1 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این آموزشتون رو قراره با اندروید استودیو پیش ببرید یا با دلفی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این آموزشتون رو قراره با اندروید استودیو پیش ببرید یا با دلفی؟ متاسفانه این دوستمون که قرار بود آموزش رو شروع کنه مدت زیادی است که نیومده امیدوارم دوست دیگه ای کارشون رو ادامه بدن 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام آموزش برنامه نویسی اندروید توسط دوست خوبمون soha1410 شروع شده که برای نظم بیشتر به تاپیک زیر انتقال داده شد. برنامه نویسی اندروید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده