pari.v 10304 ارسال شده در 25 بهمن، 2014 وایییییییییییییییییییییییییییییییی من چرا دیر کردم اونم تولد یه دونه مدیر انجمن من که خودمو نمی بخشم پری جای تو بودم نمی بخشیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تولدت مبارک عزیز امیدوارم هرچی تو دلت هستش بهش برسی با ارزوی بهترینها برات دوست من:hapydancsmil: نبخشم ینی؟؟؟؟ باشه نمی بخشم دیگه تکرار نشه :vahidrk: شوخی مرسی آقا سهند گل خیلی لطف دارین. ممنونم بابت آرزوی خوبتون
hasti1988 22046 ارسال شده در 26 بهمن، 2014 پری جان تولدت مبارک خانومی ....:hapydancsmil: شرمنده اگر دیر دیدم تاپیکت رو.... برات بهترین ها رو آرزو دارم ....
pari.v 10304 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 تولدتوووووووووووووووووون مبارک ...سالهای سال زنده باشی ممنونم مهندس خیلی لطفا دارین پری جان تولدت مبارک خانومی ....:hapydancsmil:شرمنده اگر دیر دیدم تاپیکت رو.... برات بهترین ها رو آرزو دارم .... مـــرسی هستـــی نازم ♥ یه دنیا دوست دارم تبریک مرسی مینا جون ♥ پ.ن: ببخشید که دیر جواب محببتونو دادم دوستان :5c6ipag2mnshmsf5ju3
pari.v 10304 ارسال شده در 10 اسفند، 2014 تبریک میگم پری جون مهربوووووووووووون مــــــرسی سنای نازنینم ♥ :icon_gol:
ارسال های توصیه شده