e.t 1423 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 سلااااااااااااام به همه ی دوستای خوبو گل و نازنینم دوستان جمعه 30 ام تولد مهسا جون یکی از بهترین دوستای انجمنیه که شما با نام maaref میشناسینش پیشاپیش تولدشو تبریک میگم و امیدوارم همیشه سلامتو تندرست باشه . مهسا جووووووووووون ارزو ی بهترین ها رو برات دارم تولدت مباااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررککککککککککککککککک همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده استچه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسانفقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک ***************************************************************************************************************************** در شب زیبای میلادت تمام وجودم را که قلبی ست کوچکدر قالب قابی از نگاه تقدیم چشمان زیبایت میکنمو با بوسه ای عاشقانه تولدت را تبریک می گویمآغاز بودنت مبارک 11
pari.v 10304 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 تولدت مبارک مهسا جون.. امیدوارم سال های خوبی پیش رو داشته باشی، سرشار از شادی و ارامش ♥ یادمه اولین نفری که تو این انجمن تولدشو تبریک گفتم تو بودی... چه زود یک سال شد
Tamana73 28835 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 سلاااااااااااااااااام مهسا بانوی مهربون انجمن... روزات سرشار از آرامش گلم تـــــــــــــــــــولدت مبارکــــــــــــــ عزیزم... آرزوی بهترینارو دارم برات... خوشبخت بشی نازنین.... :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil: :hapydancsmil: اینم یه هدیه کوچیک از بنده...
Yaser.C 5059 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 سلام تولدتون مبارک باشه امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشید و سر بلند
MahSa.92 2151 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 سلااااااااااااام به همه ی دوستای خوبو گل و نازنینم دوستان جمعه 30 ام تولد مهسا جون یکی از بهترین دوستای انجمنیه که شما با نام maaref میشناسینش پیشاپیش تولدشو تبریک میگم و امیدوارم همیشه سلامتو تندرست باشه . مهسا جووووووووووون ارزو ی بهترین ها رو برات دارم تولدت مباااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررککککککککککککککککک همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده استچه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسانفقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک ***************************************************************************************************************************** در شب زیبای میلادت تمام وجودم را که قلبی ست کوچکدر قالب قابی از نگاه تقدیم چشمان زیبایت میکنمو با بوسه ای عاشقانه تولدت را تبریک می گویمآغاز بودنت مبارک مرسی دوست خوبم ....ممنونم همیشه منو شرمنده میکنی... ایشالا یه روز جبران کنم ....
MahSa.92 2151 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 تولدت مبارک انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری مرسی دوستم .... تولدت مبارک ممنونم.... تولدت مبارک عزیزه دلم ممنونم گلم .... تبریک میگم دوست عزیز متشکرم ...... سلام تولدتون مبارک باشه امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشید و سر بلند سلام مرسی... ممنونم.... تولدتون مبارکهمیشه شاد و موفق باشین و به ارزوهاتون برسین مرسی دوست خوبم ... سلاااااااااااااااااام مهسا بانوی مهربون انجمن...روزات سرشار از آرامش گلم تـــــــــــــــــــولدت مبارکــــــــــــــ عزیزم... آرزوی بهترینارو دارم برات... خوشبخت بشی نازنین.... :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil: :hapydancsmil: اینم یه هدیه کوچیک از بنده... مرسی گلم .... کیکشم خیلی خوش مزه اس... اتفاقا یکی شو کادو گرفتم .... تولدت مبارک مهسا جون.. امیدوارم سال های خوبی پیش رو داشته باشی، سرشار از شادی و ارامش ♥ یادمه اولین نفری که تو این انجمن تولدشو تبریک گفتم تو بودی... چه زود یک سال شد مرسی دوست خوبم ..... شما لطف دارید....
e.t 1423 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2014 مرسی دوست خوبم ....ممنونم همیشه منو شرمنده میکنی... ایشالا یه روز جبران کنم .... خواهش میکنم عزیز دلم . کاری نکردم . دشمنت شرمنده . :a030:
afshin18 11175 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 تولدت مبارک امیدوارم همواره شاد باشی اسم کاربریت هم خیلی سخته برا خوندش یه 10 ثانیه باید تلاش کرد(معمولا هم اشتباه می خونمش)
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 مهسا جون تفلدت موبالک! :dancegirl2::626gdau::flowerysmile::w70::cakesmileyf::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w71::heartshape2::w31::happy::w330::4uboxsmiley:
MahSa.92 2151 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 تولدت مبارک امیدوارم همواره شاد باشیاسم کاربریت هم خیلی سخته برا خوندش یه 10 ثانیه باید تلاش کرد(معمولا هم اشتباه می خونمش) مرسی دوست خوبم .... همچنین بزار فارسی بنویسم راحتتر بخونیش ( معارف ) مهسا جون تفلدت موبالک! :dancegirl2::626gdau::flowerysmile::w70::cakesmileyf::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w71::heartshape2::w31::happy::w330::4uboxsmiley: مرسی گلم ......
ایلین1366 5544 ارسال شده در 25 بهمن، 2014 تولدت مبارک گلم نازنین بانو ایشاا..خوشبخت وعاقبت بخیر بشی و عمرباعزت داشته باشی ببخشید من نبودم معذرت بابت تاخیر اینم کیک تولد
MahSa.92 2151 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 بابت تاخیر تولدتون مبارک منم بابت تاخیر مرسیییییی تولدت مبارک گلم نازنین بانو ایشاا..خوشبخت وعاقبت بخیر بشی و عمرباعزت داشته باشی ببخشید من نبودم معذرت بابت تاخیر اینم کیک تولد مرسیییی عزیزدلم ... همچنین ...:hapydancsmil: منم عذرمیخوام بابت تاخیر ....
ارسال های توصیه شده