e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلااااااااااااام به همه ی دوستای خوبو گل و نازنینم دوستان جمعه 30 ام تولد مهسا جون یکی از بهترین دوستای انجمنیه که شما با نام maaref میشناسینش پیشاپیش تولدشو تبریک میگم و امیدوارم همیشه سلامتو تندرست باشه . مهسا جووووووووووون ارزو ی بهترین ها رو برات دارم تولدت مباااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررککککککککککککککککک همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده استچه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسانفقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک ***************************************************************************************************************************** در شب زیبای میلادت تمام وجودم را که قلبی ست کوچکدر قالب قابی از نگاه تقدیم چشمان زیبایت میکنمو با بوسه ای عاشقانه تولدت را تبریک می گویمآغاز بودنت مبارک 11 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ تولدت مبارک مهسا جون.. امیدوارم سال های خوبی پیش رو داشته باشی، سرشار از شادی و ارامش ♥ یادمه اولین نفری که تو این انجمن تولدشو تبریک گفتم تو بودی... چه زود یک سال شد لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلاااااااااااااااااام مهسا بانوی مهربون انجمن... روزات سرشار از آرامش گلم تـــــــــــــــــــولدت مبارکــــــــــــــ عزیزم... آرزوی بهترینارو دارم برات... خوشبخت بشی نازنین.... :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil: :hapydancsmil: اینم یه هدیه کوچیک از بنده... لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک همیشه شاد و موفق باشین و به ارزوهاتون برسین لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سلام تولدتون مبارک باشه امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشید و سر بلند لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ تولدت مبارک انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سلااااااااااااام به همه ی دوستای خوبو گل و نازنینم دوستان جمعه 30 ام تولد مهسا جون یکی از بهترین دوستای انجمنیه که شما با نام maaref میشناسینش پیشاپیش تولدشو تبریک میگم و امیدوارم همیشه سلامتو تندرست باشه . مهسا جووووووووووون ارزو ی بهترین ها رو برات دارم تولدت مباااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررککککککککککککککککک همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده استچه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسانفقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک ***************************************************************************************************************************** در شب زیبای میلادت تمام وجودم را که قلبی ست کوچکدر قالب قابی از نگاه تقدیم چشمان زیبایت میکنمو با بوسه ای عاشقانه تولدت را تبریک می گویمآغاز بودنت مبارک مرسی دوست خوبم ....ممنونم همیشه منو شرمنده میکنی... ایشالا یه روز جبران کنم .... لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ تولدت مبارک انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری مرسی دوستم .... تولدت مبارک ممنونم.... تولدت مبارک عزیزه دلم ممنونم گلم .... تبریک میگم دوست عزیز متشکرم ...... سلام تولدتون مبارک باشه امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشید و سر بلند سلام مرسی... ممنونم.... تولدتون مبارکهمیشه شاد و موفق باشین و به ارزوهاتون برسین مرسی دوست خوبم ... سلاااااااااااااااااام مهسا بانوی مهربون انجمن...روزات سرشار از آرامش گلم تـــــــــــــــــــولدت مبارکــــــــــــــ عزیزم... آرزوی بهترینارو دارم برات... خوشبخت بشی نازنین.... :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil: :hapydancsmil: اینم یه هدیه کوچیک از بنده... مرسی گلم .... کیکشم خیلی خوش مزه اس... اتفاقا یکی شو کادو گرفتم .... تولدت مبارک مهسا جون.. امیدوارم سال های خوبی پیش رو داشته باشی، سرشار از شادی و ارامش ♥ یادمه اولین نفری که تو این انجمن تولدشو تبریک گفتم تو بودی... چه زود یک سال شد مرسی دوست خوبم ..... شما لطف دارید.... لینک به دیدگاه
e.t 1423 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ مرسی دوست خوبم ....ممنونم همیشه منو شرمنده میکنی... ایشالا یه روز جبران کنم .... خواهش میکنم عزیز دلم . کاری نکردم . دشمنت شرمنده . :a030: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ تولدت مبارک امیدوارم همواره شاد باشی اسم کاربریت هم خیلی سخته برا خوندش یه 10 ثانیه باید تلاش کرد(معمولا هم اشتباه می خونمش) لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ مهسا جون تفلدت موبالک! :dancegirl2::626gdau::flowerysmile::w70::cakesmileyf::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w71::heartshape2::w31::happy::w330::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک امیدوارم همواره شاد باشیاسم کاربریت هم خیلی سخته برا خوندش یه 10 ثانیه باید تلاش کرد(معمولا هم اشتباه می خونمش) مرسی دوست خوبم .... همچنین بزار فارسی بنویسم راحتتر بخونیش ( معارف ) مهسا جون تفلدت موبالک! :dancegirl2::626gdau::flowerysmile::w70::cakesmileyf::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w71::heartshape2::w31::happy::w330::4uboxsmiley: مرسی گلم ...... لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک گلم نازنین بانو ایشاا..خوشبخت وعاقبت بخیر بشی و عمرباعزت داشته باشی ببخشید من نبودم معذرت بابت تاخیر اینم کیک تولد لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ بابت تاخیر تولدتون مبارک منم بابت تاخیر مرسیییییی تولدت مبارک گلم نازنین بانو ایشاا..خوشبخت وعاقبت بخیر بشی و عمرباعزت داشته باشی ببخشید من نبودم معذرت بابت تاخیر اینم کیک تولد مرسیییی عزیزدلم ... همچنین ...:hapydancsmil: منم عذرمیخوام بابت تاخیر .... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده