رفتن به مطلب

مذاکرات هسته ای

ارسال های توصیه شده

ینی چون جهان سومی هستیم...عقب مونده هستیم باید بزنن تو سرمونو هرچی گفتن بگیم چشم؟

با اون یه تیکه که قرمز کردم کاملا موافقم...:a030:

فعلا که دارن زور میگن....امیدوارم که به یه نتیجه خوبی برسیم ولی اینجور که اینا پیش میرن درست نیست....سیاستشو باید یه مقدار تغییر بده که فک کنم بخاطر همون دستای پشت پرده نمیتونه اینکارو کنهhanghead.gif

من اسم از عقب موندگی نبردم فقط گفتم که باید کمی ملایم برخورد کرد که بتونیم به ثبات سیاسی تو منطقه برسیم.....البته اقای روحانی و ظریف هم همین حالت میانه رو در پیش گرفتن و قطعا با سیاست خوبشون میتونن مذاکرات رو به نفع ایران به پایان برسونند فقط مشکل همون دستان پشت پرده هست hanghead.gif

یه مثال براتون میزنم مثلا کشور ژاپن که به مراتب جنایاتی که امریکا اونجا انجام داده نظیرش در هیچ جای جهان نیست ....بمب باران اتمی هیروشیما و ناکازاکی که به ویران شدن این کشور منتهی شد که هنوزم که هنوزه اثارش کمابیش در کودکان تازه به دنیا اومده وجود داره....واما ژاپن چه کرد....امریکا رو نردبانی کرد و از رابطه با این کشور به موفقیت های بزرگی رسیده و الان همه جوره در همه چی با امریکا رقابت میکنه...

علت موفقیت اونا اینکه که گذشته رو فدای اینده نکردن.......ومشکل اساسی اکثر ما ایرانی ها اینکه همیشه در گذشته خود غرقیم و این حتی تو سیاستمون هم خودشو بیشتر از هر چیزی نشون میده...

انسان موفق و حکومت موفق اونی هست که حتی از دشمنش هم به نفع خودش و موفقیت خودش استفاده کنه

• Like 4
لینک به دیدگاه
من فک میکنم زحمت اصلی رو آقای ظریف میکشه... واقعأ باید بهش خدا قوت گفت

صحبت کردن در مورد مزاکرات خیلی پیجیده اس از هر طرف که نگاه کنی به یه نکته

جدید می رسی مثله همینایی که دوستان اشاره کردند...

من نظراتی دارم که فک میکنم جای گفتنش اینجا نیست.....

پس جای گفتنش کجاست؟:ws3::w02:

من اسم از عقب موندگی نبردم فقط گفتم که باید کمی ملایم برخورد کرد که بتونیم به ثبات سیاسی تو منطقه برسیم.....البته اقای روحانی و ظریف هم همین حالت میانه رو در پیش گرفتن و قطعا با سیاست خوبشون میتونن مذاکرات رو به نفع ایران به پایان برسونند فقط مشکل همون دستان پشت پرده هست hanghead.gif

یه مثال براتون میزنم مثلا کشور ژاپن که به مراتب جنایاتی که امریکا اونجا انجام داده نظیرش در هیچ جای جهان نیست ....بمب باران اتمی هیروشیما و ناکازاکی که به ویران شدن این کشور منتهی شد که هنوزم که هنوزه اثارش کمابیش در کودکان تازه به دنیا اومده وجود داره....واما ژاپن چه کرد....امریکا رو نردبانی کرد و از رابطه با این کشور به موفقیت های بزرگی رسیده و الان همه جوره در همه چی با امریکا رقابت میکنه...

علت موفقیت اونا اینکه که گذشته رو فدای اینده نکردن.......ومشکل اساسی اکثر ما ایرانی ها اینکه همیشه در گذشته خود غرقیم و این حتی تو سیاستمون هم خودشو بیشتر از هر چیزی نشون میده...

انسان موفق و حکومت موفق اونی هست که حتی از دشمنش هم به نفع خودش و موفقیت خودش استفاده کنه

بالاخره یکی پیدا شد حرف منو بزنه....منم همینو میگم دقیقاsigh.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

سید جان میشه زورگویی رو برای من معنی کنی؟ میشه معنی اینکه نباید از حقمون کوتاه بیایم رو بهم بگی؟

به نظرت اینکه مصالح ملتی رو به خاطر دستیابی به سلاح اتمی زیر پا بذاری زورگویی نیست؟ پایمال کردن حقشون نیست؟

کشوری که خودش امضا کننده قانون منع گسترش سلاح هسته ای بود نباید قوانین رو زیر پا بگذاره

کشوری که ملتش بیکار و گرسنه ست کلی پول ملت رو صرف طرحی بدون سرانجام میکنه؟

باید به دنیا حق داد که از دستیابی ایران به انرژی هسته ای جلوگیری کنن چرا؟ چن کشوری که به فکر ملت خودش نباشه به فکر رفاه و صلح جهانی هم نخواهند بود.

ایا این زورگویی نیست به زور موضوعی که خیلی از مردم باهاش ناراضی هستن رو به عنوان حق مسلم جلوه دادن ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

در این مورد حرف بسیاره اگه فرصت شد تو بحث اساسی شرکت میکنم

اما فعلا توجه شمارو به تصاویر زیر جلب میکنم

9q1yblbazw6gtuul2wp.jpg

jlh2s3pziul4jet8twz.jpg

kcose6qdn181vjskxkx8.jpg

برنامه موشکی هم به هیچ وجه زیاده خواهی نیست در حالی که یک عده فاشیست مدام در حال شاخ و شانه کشیدن و هارت و پورت علیه دنیا هستند

• Like 1
لینک به دیدگاه

میگم تمدید 7 ماهه مذاکرات عجب گلی به جمال شاخص بورس زد

خوب روی توافقات و به نتیجه قطعی رسیدن حساب ویژه باز کردن فکر کنم ...:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

تبدیل شده به جنگ اقتصادی شرق و غرب سر بازار ایران

• Like 2
لینک به دیدگاه

پروژه هسته ای جمهوری اسلامی از ابتدا پروژه ای شکست خورده و نابخردانه بوده ...

در طی این همه سال ثروت این مملکت رو به باد داده اند و حال جام زهری حاضرند بخورند برای چند صباح دیگه ای که بتونند در راس قدرت بمانند.

این کشور هیچ نیازی به انرژی هسته ای نداشته و بهتر بوده برای فناوری های بهتر و صلح آمیزی از جمله استفاده از انرژی خورشیدی سرمایه گزاری و کار میشده... و یا مسایل مفیدتری همچون بهبود شرایط محیط زیست و صنعت گردشگری و ...

کشورهای با حاکمیت استبدادی همانند ایران و روسیه عشق انرژی هسته ای دارند... رجوع شود به ژاپن و آلمان که دارند نیروگاههای هسته ایشونو جمع میکنند...

بردارید امتیاز این نیروگاهها و این فعالیتهایی که انجام شده رو به یکی از اون کشورایی که خودشون دارند بفروشید اگه عرضه شو دارید .... تا اون پولا برگرده ....

• Like 3
لینک به دیدگاه

:w16:

بورس ایران هنوزم دست حقوقی های ******** هستش

این رفتار قابل پیش بینی بود

پ.ن : اتفاقا حقیقی ها (چه آماتور و چه حرفه ای ) روی نتیجه مذاکرات حساب وا نکرده بودن که بخوان اینجوری واکنش هیجانی نشون بدن (مگر اینکه این دو روز تحت تاثیر رفتار گله ای با نگاه به رفتار حقوقی ها اقدام به فروش سهام کرده باشن ) و چون درصد حقیقی ها تو ایران کمه روی شاخص تاثیر چندانی نداره .

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...