seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام... یکسالی هست که دولت آقای روحانی در مورد مسائل هسته ای به یه توافقنامه موقتی رسیده که حالا داره مدت این توافقنامه تموم میشه و در حال این هستند که به یک توافق جامعی برسن... حال در این بین سناتورهای آمریکا نامه ای به اوباما دادن و خواستار گنجانده شدن برنامه موشکی ایران در مذاکرات شدن... آیا به نظر شما این زیاده خواهی نیست؟؟ اصلا نظرتون در مورد مذاکرات چیه؟؟ اگ جای آقای روحانی یا تیم مذاکره کننده بودید چیکار میکردید؟؟ 11 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ ینی هیشکی هیچ نظری نداره؟ 8 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اگه سانتریفیوژ بچرخه و چرخ زندگی مردم نچرخه اون انرژی هسته ای ارزشی نداره وقتی ارزش پیدا میکنه که مردم مشکلی نداشته باشن یا مشکلات به حداقل برسه درضمن روحانی تمام نظراتش اعمال نمیشه همیشه دستان پشت پرده ی بسیاری حضور دارن 9 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ درست چرخ زندگی مردم باید بچرخه ولی وقتی دارن زور میگن باید کوتاه اومد؟؟نباید جلوشون ایستاد؟؟ وقتی توانایی داشتنشو داریم چرا نداشته باشیم؟؟ توانایی داشتنش رو نداریم داشتنش میشه مثل کسی کل پولش رو بده یه لپ تاپ و نتونه با لپ تاپه پول دربیاره بعدش پول غذا خوردن نداشته باشه و از گرسنگی بمیره(چنین فردی پول خریدنش رو داره و توانایی خریدنش رو نداره) 10 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ درست چرخ زندگی مردم باید بچرخه ولی وقتی دارن زور میگن باید کوتاه اومد؟؟نباید جلوشون ایستاد؟؟ وقتی توانایی داشتنشو داریم چرا نداشته باشیم؟؟ ببینید این ایران نیست که تصمیم میگیره چون دربرابر کشورهای 5+1 واقعا قدرتی نداره همیشه هم از قدیم گفتن حق با زوره..... فعلا اونا هستن که دارن تصمیم میگیرن چرا ایران میتونه انزژی هسته ای داشته باشه و میتونه تعداد سانتریفیوژها رو زیاد کنه با دور بیشتر اما در کنارش اینو هم باید پذیرفت که تعداد تحریم ها بیشتر میشه و عملا زندگی مردم سخت تر..... و با توجه به این که صادرات غیرنفتی ایران خیلی کم هست با این کار مشتریان صادرات نفتی هم از خرید نفت امتناع میکنن و واقعا بحران ها از این هم بیشتر میشه و اونوقت چرخ زندگی به کل می ایسته..... اگه دولت مردان با سیاست خوبی پیش برن میتونن شرایط رو ایده ال نگه دارن البته اگر دستان پشت پرده بذارن 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ یه کوچولو نظر میدم ببینید اگه مدیریت داشته باشیم همه مسائل حله و گرنه هر قدرتی هر نیرویی اگه مدیریت نشه میشه چاقو دست بچه ببینید سیاست خارجی و گفتمانمان بهتر بشه مشکل حله ولی خوب؟؟؟؟ اونا هم چون میبینن منافعشون در خطره میگن حالا که نشستیم بزار مسائله موشکی رو هم یکسره کنیم خوب اونا هم منافع خودشون رو دارن و ماییم که باید بیاستیم ولی در چهار چوب منافع خودمون و ببینیم دوستهایی که داریم در شرق یا بالا کشورمون بیشتر ضرر میزنند یا اونا .... 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ با نظر دوستان کاملا موافقم اما نمیشه فقط بخاطر نچرخیدن چرخ زندگی از این مهم هم بگذریم.. هر کدوم جای خودش رو داره اما بهتره در وهله اول روی اوضاع اقتصادی تمرکز بشه اما از مذاکرات و به نتیجه رسوندن موضوع هسته ای هم نباید غافل شد 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ توانایی داشتنش رو نداریم داشتنش میشه مثل کسی کل پولش رو بده یه لپ تاپ و نتونه با لپ تاپه پول دربیاره بعدش پول غذا خوردن نداشته باشه و از گرسنگی بمیره(چنین فردی پول خریدنش رو داره و توانایی خریدنش رو نداره) مثالت خوب بود...ولی دلیل این ناتوانایی غرب ببینید این ایران نیست که تصمیم میگیره چون دربرابر کشورهای 5+1 واقعا قدرتی نداره همیشه هم از قدیم گفتن حق با زوره.....فعلا اونا هستن که دارن تصمیم میگیرن چرا ایران میتونه انزژی هسته ای داشته باشه و میتونه تعداد سانتریفیوژها رو زیاد کنه با دور بیشتر اما در کنارش اینو هم باید پذیرفت که تعداد تحریم ها بیشتر میشه و عملا زندگی مردم سخت تر..... و با توجه به این که صادرات غیرنفتی ایران خیلی کم هست با این کار مشتریان صادرات نفتی هم از خرید نفت امتناع میکنن و واقعا بحران ها از این هم بیشتر میشه و اونوقت چرخ زندگی به کل می ایسته..... اگه دولت مردان با سیاست خوبی پیش برن میتونن شرایط رو ایده ال نگه دارن البته اگر دستان پشت پرده بذارن همین دیگه چرا باید اونا تصمیم بگیرن بر ما؟؟؟چرا ما نباید داشته باشیم؟ ایده آل چیه؟؟ شما هم شدی امیر قلعه نوعی که از دستای پشت پرده حرف میزتهاین دستای پشت پرده کی هستن؟؟بیشتر توضیح میدی؟ 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ با نظر دوستان کاملا موافقم اما نمیشه فقط بخاطر نچرخیدن چرخ زندگی از این مهم هم بگذریم..هر کدوم جای خودش رو داره اما بهتره در وهله اول روی اوضاع اقتصادی تمرکز بشه اما از مذاکرات و به نتیجه رسوندن موضوع هسته ای هم نباید غافل شد خب اومدیمو مذاکرات هسته ای به نتیجه نرسید اونوقت تکلیف چیه؟؟ 7 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ همین دیگه چرا باید اونا تصمیم بگیرن بر ما؟؟؟چرا ما نباید داشته باشیم؟ ایده آل چیه؟؟ شما هم شدی امیر قلعه نوعی که از دستای پشت پرده حرف میزتهاین دستای پشت پرده کی هستن؟؟بیشتر توضیح میدی؟ چون اونا یه سری کشور متحدن که از لحاظ پیشرفت هم جوره از ایران بالاترن....کشورای متحد ایران کدوما هستن؟؟؟؟؟؟؟یه سری کشور که خودشون محتاج ایرانن و مشکلاشون هم بیشتره.... و این که ما نیازمنده این هستیم که روابطمون رو با اونا خوب کنیم مخصوصا به خاطر تحریم ها ایران غیر از نفت چه چیزی داره که بخواد خودش مستقل عمل کنه و کشورای دیگه براش مهم نباشن؟ هر وقت ما همه جوره به استقلال رسیدیم مخصوصا تو تولیدات و مخصوصا در کیفیت اونها اونوقت میتونیم بقیه کشورها رو نادیده بگیریم البته این دلیل نمیشه که بذاریم اونا هرکاری میخوان بکنن باید حالت میانه پیش گرفت نه مثل زمان قبل از انقلاب که همه جوره ایران تحت سلطه اونا بود و نه مثل 8 سال تاریخی قبل که فقط اقایون بنای لجبازی و قلدری گذاشته بودن...نه تنها ما بلکه همه کشورها برای بقا نیازمند تعامل با هم هستیم و برای این تعاملات هم باید هردو طرف نسبت به هم به اعتماد نسبی برسن اونا باید اطمینان پیدا کنن که انزژی هسته ای ما حالت جنگ افزاری نداره و در راستای تامین انرژی هست و این ترس رو هم دولت گرام قبلی برای اونها بوجود اورده در اون صورته که توافق ها به سرانجام میرسه ایده ال همون حالت میانه هست خب در مورد دستان پشت پرده نمیشه حرف زد باید همونطور پشت پرده بمونن......... 7 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ خوب از دستاورد های این یه سال توافقات بگید تا ما هم مستفیض بشیم...... مگه جز این بوده که معیشت مردم تو این یه سال بهتر نشده که هیچ بدتر هم شده.....شیبش فقط نسبت به قبل یه کم ملایم بوده به نظر من تند روی تو این مساله خوب نیس اینکه بگیم ما عمرا به حرف شما گوش بدیم و ما کار خودمونو میکنیم..... باید زیرک باشی تو این مسائل.....مذاکرات خیلی خوبه اما باید به نفع مردم و چرخشش به سمت و جهت ما باشه....وقتی مذاکره ارزش داره که ثمرش تو زندگی مردم دیده بشه دیگه...... من با هر نوع تند روی و هر نوع کوتاه اومدن مخالفم.....هر دوش به یه اندازه احمقانه اس......باید زیرک بود..... تا یه جایی که به نفعته کوتاه بیای اما اگه دیدی دارن زمینو ازت میگیرن سفت پای اصل حرفت وایستی اما در مورد معیشت که این دوستان گفتن نظر من اینه فرض کنید من یه فرد عادی تو این جامعه ام من چی کار دارم که دلار رفت بالا یا اومد پایین؟؟؟؟من چیکار دارم که پول های بلوکه شده ما اومد تو جیبمون یا نه؟؟؟؟(هر چند که به همه اینا هم عمل نشد) من میگم الان روغن چنده؟؟؟؟؟برنج چنده؟؟؟؟؟؟؟به این میگن معیشت.....مملکته ما خودش برنج داره اونم بهترین برنج های دنیا رو اونوخ چی میشه؟؟؟؟ میایم برنج هندی میخوریم میگیم به به!!!ببین چه قدی کشیده!!! ماشالا....اونوخ کشاورز بیچاره مجبور هس زمیناشو بفروشه که بیان توش ویلا بسازن!!! یه شرکت که برنج هندی به مردم میده ببین چه قد براش سود داره که میاد هفته ای صد میلیون تومن پول برنامه تلویزیونی میده و صد میلیون تومن هم جایزه میده....اینا هفته ای ده ها میلیارد فقط سود می کنن که میان همچین جایزه ای میدن...دست دلال ها رو باید از بازو قط کرد بابا....مملکت ما تو این موضوع از تو کرم خوردس..... و اما در مورد سوال آخر:اگه جای آقای روحانی بودم اشتباه مذاکرات پارسال رو کلن تکرار نمیکردم....... 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ خوب از دستاورد های این یه سال توافقات بگید تا ما هم مستفیض بشیم...... مگه جز این بوده که معیشت مردم تو این یه سال بهتر نشده که هیچ بدتر هم شده.....شیبش فقط نسبت به قبل یه کم ملایم بوده به نظر من تند روی تو این مساله خوب نیس اینکه بگیم ما عمرا به حرف شما گوش بدیم و ما کار خودمونو میکنیم..... باید زیرک باشی تو این مسائل.....مذاکرات خیلی خوبه اما باید به نفع مردم و چرخشش به سمت و جهت ما باشه....وقتی مذاکره ارزش داره که ثمرش تو زندگی مردم دیده بشه دیگه...... من با هر نوع تند روی و هر نوع کوتاه اومدن مخالفم.....هر دوش به یه اندازه احمقانه اس......باید زیرک بود..... تا یه جایی که به نفعته کوتاه بیای اما اگه دیدی دارن زمینو ازت میگیرن سفت پای اصل حرفت وایستی اما در مورد معیشت که این دوستان گفتن نظر من اینه فرض کنید من یه فرد عادی تو این جامعه ام من چی کار دارم که دلار رفت بالا یا اومد پایین؟؟؟؟من چیکار دارم که پول های بلوکه شده ما اومد تو جیبمون یا نه؟؟؟؟(هر چند که به همه اینا هم عمل نشد) من میگم الان روغن چنده؟؟؟؟؟برنج چنده؟؟؟؟؟؟؟به این میگن معیشت.....مملکته ما خودش برنج داره اونم بهترین برنج های دنیا رو اونوخ چی میشه؟؟؟؟ میایم برنج هندی میخوریم میگیم به به!!!ببین چه قدی کشیده!!! ماشالا....اونوخ کشاورز بیچاره مجبور هس زمیناشو بفروشه که بیان توش ویلا بسازن!!! یه شرکت که برنج هندی به مردم میده ببین چه قد براش سود داره که میاد هفته ای صد میلیون تومن پول برنامه تلویزیونی میده و صد میلیون تومن هم جایزه میده....اینا هفته ای ده ها میلیارد فقط سود می کنن که میان همچین جایزه ای میدن...دست دلال ها رو باید از بازو قط کرد بابا....مملکت ما تو این موضوع از تو کرم خوردس..... و اما در مورد سوال آخر:اگه جای آقای روحانی بودم اشتباه مذاکرات پارسال رو کلن تکرار نمیکردم....... درمورد وضعیت معیشت مردم برگرد به انصاف خودت و فارغ از چیزی که دوست داری باشه (در دوران اصلاحات مردم سختی و گرسنگی بکشن)با دوره ی قبلی ریاست جمهوری مقایسه کن اگر باز نظرت همین بود که من حرفی ندارم چون دلیلی برای بحث کردن باهات ندارم درمورد بقیه(مثلا برنج های هندی و کالاهای چینی) شما برگرد ببین کی این مسائل شروع شده و اوج گرفته جالبه که اکثرا برمی گرده به دوران 8 سال عدالت! 8 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ درمورد وضعیت معیشت مردم برگرد به انصاف خودت و فارغ از چیزی که دوست داری باشه (در دوران اصلاحات مردم سختی و گرسنگی بکشن)با دوره ی قبلی ریاست جمهوری مقایسه کن اگر باز نظرت همین بود که من حرفی ندارم چون دلیلی برای بحث کردن باهات ندارمدرمورد بقیه(مثلا برنج های هندی و کالاهای چینی) شما برگرد ببین کی این مسائل شروع شده و اوج گرفته جالبه که اکثرا برمی گرده به دوران 8 سال عدالت! ببین مردم مردم یه کشورن...جبهه سیاسی و این حرفا اصن مد نظر من نبود.......کار غلط غلطه دیگه.....مهم نیس از کجا شرو بشه و کی ادامش بده.....مهم اینه که عمل درست رو کسی انجام بده که بتونه این وضعیت رو سامون بده و بهترش کنه.....مگه دولت ها برای این سر کار نمیان؟؟؟؟؟؟؟؟گرسنگی و این حرفا هم همیشه بوده مگه نه؟؟؟؟؟؟من میگم این مذاکرات که به ظاهر موفقیت آمیز بود که نتیجه ای نداد که!!!همون مشکلات قبلی سر جاش موند....مگه نموند؟؟؟؟؟ پس فرقی نکرده....پس حداقل باج ندیم خوب......... پس تکرار مذاکرات پارسال غلطه.. من حرفم این بود نه چیز دیگه.... 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ ببین مردم مردم یه کشورن...جبهه سیاسی و این حرفا اصن مد نظر من نبود.......کار غلط غلطه دیگه.....مهم نیس از کجا شرو بشه و کی ادامش بده.....مهم اینه که عمل درست رو کسی انجام بده که بتونه این وضعیت رو سامون بده و بهترش کنه.....مگه دولت ها برای این سر کار نمیان؟؟؟؟؟؟؟؟گرسنگی و این حرفا هم همیشه بوده مگه نه؟؟؟؟؟؟من میگم این مذاکرات که به ظاهر موفقیت آمیز بود که نتیجه ای نداد که!!!همون مشکلات قبلی سر جاش موند....مگه نموند؟؟؟؟؟ پس فرقی نکرده....پس حداقل باج ندیم خوب......... پس تکرار مذاکرات پارسال غلطه.. من حرفم این بود نه چیز دیگه.... کار غلط غلطه ولی بعضی مواقع یه دیوانه یه سنگ رو می اندازه تو چاه که صد تا عاقل نمی تونن درش بیارن نتیجه اش :تثبیت دلار و کاهش تورم(یادته یه زمانی هر یکی دو سال قیمت دلار و اجناس دوبرابر میشد) موجب بهتر شدن وضع معیشتی شده این رو من در اطرافم می بینم بیکاری و گرسنگی همیشه هست ولی این درصد جمعیت بیکار و گرسنه است که مهمه وقتی کاری یک درصد یا حتی کمتر مردم رو نجات بده خیلی ارزشمند هست 7 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ من زیاد از سیاست سردرنمیارم، فقط میتونم بگم اگه تو مملکت من هستن بچه هایی که شبا تو خرابه ها میخوابن و روزا به جای رفتن به مدرسه سر چهارراه ها گدایی میکنن و هر روزم به تعداشون اضافه میشه غرور من و امثال من فایده ای نداره، وقتشه خلاف جهت رودخونه شنا کردن رو کنار بگذاریم. 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ خب اومدیمو مذاکرات هسته ای به نتیجه نرسید اونوقت تکلیف چیه؟؟ روحانی بی گدار به آب نمیزنه..سیاستش رو قبول دارم اگر قرار بود به نتیجه نرسه تا الان طول نمیکشید..ایران برعکس تصورمون در زمینه اطلاعات و همینطور سلاح جنگی،حالا هر نوعی داره قوی میشه 4 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ روحانی واقعا سیاست مدار خبره ایه. از سیاست هاش خوشم میاد. واقعا پیرو اعتداله وتا الان خوب پیش اومده.چون وضعیت ایران در اوایل ریاست جمهوریش طوری نبود که یک شبه حل بشه. در مورد مسائل هسته ای هم مطمئنا بنا به گفته خودش سعی میکنه سیاست برد- برد را اعمال کنه.مذاکرات سال گذشته با انکه همه ی مشکلات رو حل نکرد ولی باعث شد جامعه به ثبات نسبی وقابل قبولی برسه. مطمئنا مذاکرات جدید ادامه روند بهبود رو طی میکنه.و میشه انتظار داشت مشکلات زیادی حل بشه. 4 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ من فک میکنم زحمت اصلی رو آقای ظریف میکشه... واقعأ باید بهش خدا قوت گفت صحبت کردن در مورد مزاکرات خیلی پیجیده اس از هر طرف که نگاه کنی به یه نکته جدید می رسی مثله همینایی که دوستان اشاره کردند... من نظراتی دارم که فک میکنم جای گفتنش اینجا نیست..... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ چون اونا یه سری کشور متحدن که از لحاظ پیشرفت هم جوره از ایران بالاترن....کشورای متحد ایران کدوما هستن؟؟؟؟؟؟؟یه سری کشور که خودشون محتاج ایرانن و مشکلاشون هم بیشتره....و این که ما نیازمنده این هستیم که روابطمون رو با اونا خوب کنیم مخصوصا به خاطر تحریم ها ایران غیر از نفت چه چیزی داره که بخواد خودش مستقل عمل کنه و کشورای دیگه براش مهم نباشن؟ هر وقت ما همه جوره به استقلال رسیدیم مخصوصا تو تولیدات و مخصوصا در کیفیت اونها اونوقت میتونیم بقیه کشورها رو نادیده بگیریم البته این دلیل نمیشه که بذاریم اونا هرکاری میخوان بکنن باید حالت میانه پیش گرفت نه مثل زمان قبل از انقلاب که همه جوره ایران تحت سلطه اونا بود و نه مثل 8 سال تاریخی قبل که فقط اقایون بنای لجبازی و قلدری گذاشته بودن...نه تنها ما بلکه همه کشورها برای بقا نیازمند تعامل با هم هستیم و برای این تعاملات هم باید هردو طرف نسبت به هم به اعتماد نسبی برسن اونا باید اطمینان پیدا کنن که انزژی هسته ای ما حالت جنگ افزاری نداره و در راستای تامین انرژی هست و این ترس رو هم دولت گرام قبلی برای اونها بوجود اورده در اون صورته که توافق ها به سرانجام میرسه ایده ال همون حالت میانه هست خب در مورد دستان پشت پرده نمیشه حرف زد باید همونطور پشت پرده بمونن......... ینی چون جهان سومی هستیم...عقب مونده هستیم باید بزنن تو سرمونو هرچی گفتن بگیم چشم؟ با اون یه تیکه که قرمز کردم کاملا موافقم... فعلا که دارن زور میگن....امیدوارم که به یه نتیجه خوبی برسیم ولی اینجور که اینا پیش میرن درست نیست....سیاستشو باید یه مقدار تغییر بده که فک کنم بخاطر همون دستای پشت پرده نمیتونه اینکارو کنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده