a_gadget 713 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان، ۱۳۹۳ انبار خانگی برای سبزیجات تازه هر روز میلیونها تن محصول کشاورزی تولید و وارد بازار میشود. کارخانههای زیادی در سراسر دنیا مشغول فرآوری این محصولات هستند. آنها را خشک، کنسرو یا منجمد میکنند تا با کمترین تغییر در مزه در هر فصلی در دسترس باشند. در همه خانهها هم یخچال و فریزرها پر از این محصولات است. اما پیش از اختراع فریزر سرنوشت این محصولات چه بود؟ دلتان میخواهد به گذشته برگردید و با کمی وقت و حوصله غذای تازهتری بخورید؟ اگر لذت خوردن سبزی تازه برایتان مهم است و جای کافی برای انبار کردن سبزیجات دارید، این مقاله خوشحالتان خواهد کرد. اینها نکاتی برای انبار کردن سبزیجات و میوهها هستند تا هفتهها در محیط انبار سالم بمانند. هر محصول یک روش محلی که به عنوان انبار در نظر دارید باید همیشه خشک و تاریک باشد. تهویه و گردش مناسب هوا تضمین ماندگاری محصولاتی است که در انبار میگذارید. چغندر، هویج و کلم تا زمانی که در شن و ماسه قرار دارند سالم میماند. جعبه ماسه جای امنی برای نگهداری این محصولات است، مشروط به اینکه جعبه ماسه در خنکترین جای انبار باشد. جای گرمتر انبار را به سیبزمینی اختصاص دهید که دمای آن حدود ۴۵ درجه فارنهایت باشد. انبار شما هر قدر کوچک یا بزرگ باشد، با قفسهبندی و دیواره سازی موفق به ایجاد دماهای متفاوت در آن خواهید شد. تکهای از انبار را به یک گودال اختصاص دهید. زمینی که بیش از نیم متر کنده شده دارای دما و رطوبت ایدهآل برای نگهداری سبزیجات است. برداشت حرفهای از انبار وقتی سراغ برداشت محصولات از انبار بروید که از خشک بودن هوا مطمئن باشید. با دستکش سراغ محصولات بروید تا پوستتان در برداشت محصولات زخمی و آلوده نشود. موقع برداشت یا چیدن محصولات در انبار مراقب قرارگیری محصولات متنوع باشید. همه سبزیها و میوهها همسایههای خوبی برای هم نیستند. مثلا سیب با انتشار گازی که از خود ساطع میکند، جوانهزدن سیبزمینیها و رسیدن گوجهفرنگیها را سریعتر میکند. شلغم و انواع کلم هم بهتر است در قفسهای دور از میوهها باشند، چون بوی ناخوشایندی دارند که میوههایی با پوست کُرکی را بدبو میکند. و در آخر هر روز ضمن کنترل دما و رطوبت مراقب باشید تا انبار شما تبدیل به بهشت حیوانات و جانوران موذی نشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده