Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ یک هنرمند اهل سیدنی با هنر ساخت جواهرات به خوبی آشناست و جواهرات زیبا با طرح های جدیدی را به نمایش گذاشته و ساخته است و در طرح جدیدی که اخیرا ارائه کرده است بنا به معماری های معم و ساخته شده در جهان حلقه هایی را طراحی کرده که این نمادها را به خوبی نشان داده است و نام ان را حلقه های جهانی معماری گذاشته است. شما در ادامه این حلقه های زیبا به سبک معماری رو مشاهده می کنید. منبع : ایران مطلب 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اینم چند رشته ای بوده بنده خدا 5 لینک به دیدگاه
Negin jo0on 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ کارش خیلی بانمکه..ولی این که انقد طلاییه دوس ندارم..اونایی که طلایی نیست قشنگ تره:gnugghender:فک کن رو دستت تخت جمشید داشته باشی 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ کارش خیلی بانمکه..ولی این که انقد طلاییه دوس ندارم..اونایی که طلایی نیست قشنگ تره:gnugghender:فک کن رو دستت تخت جمشید داشته باشی بنظر من فقط جنبه هنریش خوبه.من هیچوقت حاضر نیستم همچین چیزایی دستم کنم. 4 لینک به دیدگاه
Negin jo0on 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ بنظر من فقط جنبه هنریش خوبه.من هیچوقت حاضر نیستم همچین چیزایی دستم کنم. ها خو منم که دستم نمیکنم..اصا با ای انگشتای ته ظرافت من یه وصله ناجوریه واسش:دی از همون جنبه هنریش گفتم بدرنگه... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ کارش خیلی بانمکه..ولی این که انقد طلاییه دوس ندارم..اونایی که طلایی نیست قشنگ تره:gnugghender:فک کن رو دستت تخت جمشید داشته باشی یا برج میلاد مثلا 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ مرسی نازی خوشگل بودن ولی خانوما وسوسه نشن یهویی:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ مرسی نازی خوشگل بودن ولی خانوما وسوسه نشن یهویی:vahidrk: وسوسه هم بشن کیه که بخره؟ 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ وسوسه هم بشن کیه که بخره؟ :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ مسجد سیار با این موافقم! واسه ما لازمه! میریم توش نماز اول وقت به جا میاریم! 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ وسوسه هم بشن کیه که بخره؟ می خر ان یعنی خر میشن میخرن 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ می خر ان یعنی خر میشن میخرن نه باو! البت دور از جون شما! ولی مرد هم بود مردای قدیم! 1 لینک به دیدگاه
Negin jo0on 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ با این موافقم! واسه ما لازمه! میریم توش نماز اول وقت به جا میاریم! والا برج میلادم کم از مسجد نداره:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده