Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آبان، ۱۳۹۳ دیروز سالگرد درگذشت بزرگمرد موسیقی کوردی "احمد کایا" بود. نە کسی بە طور خودجوش بە خیابان آمد و نە شمعی و نە اشکی! همه می دانستند من کوردم. لیکن هنگامی که از زبان خودم آن را شنیدند، همه چیزهائیکه روی میزهایشان چیده شده بود را به طرفم پرتاب کردند. در آن لحظات دلم گرفته بود. نمی دانستم چگونه با دو دست مانع برخورد آن اشیاء به سر و صورتم شوم. با خود می گفتم که این است نتیجه 40 سال خدمت به فرهنگ و هنر ترکیه... 11 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آبان، ۱۳۹۳ روحش شاد [flash=width=550 height=27] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آبان، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: روحش شاد مرسی دوست عزیز اهنگاش عالیه روحش شاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آبان، ۱۳۹۳ قشنگترین خاطراتمو با آهنگاش دارم روحش شاد 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آبان، ۱۳۹۳ دستت دردنکنه ناصر گرامی اهنگاش فوق العاده عمیق و تاثیر گذارن روحش شاد 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آبان، ۱۳۹۳ seyed mehdi hoseyni گفته است: قشنگترین خاطراتمو با آهنگاش دارم روحش شاد ما نیزبه نوعی 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان، ۱۳۹۳ گورخارام یار گلمسه گوزلاریم یاشلی گالا .... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان، ۱۳۹۳ عجب! خدا بیامرزدشون..بچه بودم چندتا اهنگشو خیلی دوس داشتم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ فروردین، ۱۳۹۵ دانلود آهنگ های احمد کایا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 52 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 88 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 104 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 110 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 102 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 72 مگابایت 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ فروردین، ۱۳۹۵ Just Mechanic گفته است: دانلود آهنگ های احمد کایا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 52 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 88 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 104 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 110 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 102 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 72 مگابایت ناصر جان اسم آلبوماشم میدونی؟ چون من چندتا آلبوم ازش دارم نمیخوام تکراری دانلود شه 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ فروردین، ۱۳۹۵ seyed mehdi hoseyni گفته است: ناصر جان اسم آلبوماشم میدونی؟ چون من چندتا آلبوم ازش دارم نمیخوام تکراری دانلود شه :icon_pf (34): ljhsthki متاسفانه اول همه اهنگارو ریختم تو یه پوشه بعد به ترتیب اسم آهنگا آپلودشون کردم یعنی 195 آهنگش بدون البوم هستش و همشون قروقاطی هستن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده