Ala Agrin 14476 ارسال شده در 17 بهمن، 2014 دیروز سالگرد درگذشت بزرگمرد موسیقی کوردی "احمد کایا" بود. نە کسی بە طور خودجوش بە خیابان آمد و نە شمعی و نە اشکی! همه می دانستند من کوردم. لیکن هنگامی که از زبان خودم آن را شنیدند، همه چیزهائیکه روی میزهایشان چیده شده بود را به طرفم پرتاب کردند. در آن لحظات دلم گرفته بود. نمی دانستم چگونه با دو دست مانع برخورد آن اشیاء به سر و صورتم شوم. با خود می گفتم که این است نتیجه 40 سال خدمت به فرهنگ و هنر ترکیه... 11
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 روحش شاد [flash=width=550 height=27] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
Paroshat 6378 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 روحش شاد مرسی دوست عزیز اهنگاش عالیه روحش شاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 3
Ala Agrin 14476 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2014 دستت دردنکنه ناصر گرامی اهنگاش فوق العاده عمیق و تاثیر گذارن روحش شاد 3
Ala Agrin 14476 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2014 قشنگترین خاطراتمو با آهنگاش دارم روحش شاد ما نیزبه نوعی 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 عجب! خدا بیامرزدشون..بچه بودم چندتا اهنگشو خیلی دوس داشتم 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 11 تیر، 2016 دانلود آهنگ های احمد کایا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 52 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 88 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 104 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 110 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 102 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 72 مگابایت 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 تیر، 2016 دانلود آهنگ های احمد کایا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 52 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 88 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 104 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 110 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 102 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 72 مگابایت ناصر جان اسم آلبوماشم میدونی؟ چون من چندتا آلبوم ازش دارم نمیخوام تکراری دانلود شه 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 تیر، 2016 ناصر جان اسم آلبوماشم میدونی؟ چون من چندتا آلبوم ازش دارم نمیخوام تکراری دانلود شه :icon_pf (34): ljhsthki متاسفانه اول همه اهنگارو ریختم تو یه پوشه بعد به ترتیب اسم آهنگا آپلودشون کردم یعنی 195 آهنگش بدون البوم هستش و همشون قروقاطی هستن 1
ارسال های توصیه شده