رفتن به مطلب

وداع هنرمندان با مجید بهرامی بازیگر تئاتر و سینما

ارسال های توصیه شده

[h=1]وداع هنرمندان با مجید بهرامی بازیگر تئاتر و سینما[/h] [h=3]تهران-ایرنا-پیکر مجید بهرامی هنرمند تئاتر و سینما صبح امروز (دوشنبه) با حضور جمعی از هنرمندان و نزدیکان این مرحوم از مجموعه تئاتر شهر تا تالار وحدت تشییع شد.[/h]

81389624-6081951.jpg به گزارش خبرنگار حوزه تئاتر ایرنا در این مراسم هنرمندانی چون محسن تنابنده، فاطمه معتمد آریا، ایرج راد، الهام پاوه نژاد،رضا ثروتی، حسین پاکدل، نرگس آبیار، جعفر پناهی و تنی چند از دوستان و آشنایان این مرحوم حضور داشتند.

فاطمه معتمد آریا که سابقه همکاری با مرحوم بهرامی به واسطه بازی در فیلم گیلانه دارد برای لحظاتی پشت میکروفن رفت و با بیان اینکه فکر می کنم بهترین چیزی که می توان درباره مجید بهرامی گفت این است که بگوییم خداحافظ رفیق.

در ادامه مراسم حسین پاکدل و رضا ثروتی نیز هر کدام به ایراد سخنانی درباره مجید بهرامی پرداختند.

حسین پاکدل کارگردان تئاتر و مدیر سابق تئاتر شهر با قرائت متنی گفت: بازیگرجوان، سلام من هم آمدم. آمدم تا بازی بزرگ را شروع کنم. آن سو تا توان داشتم بازی کردم. من تمرین را بازی کردم من هرچه نقش بود بازی کردم. من زندگی را بازی کردم. من بازیگری را زندگی کردم. من هرچه آرزو بود بازی کردم و غیر از آرزوی بازیگری همه را به بازی گرفتم. حتی آمدن به این سو را هزاران بار با تمام وجود بازی کردم.

پاکدل در ادامه قرائت این متن افزود: من بازیگری را هم مثل نقش اول بازی کردم. من شاهد دارم سرتاسر شهری را با چشم بسته پیمودم تا کوری را بازی کنم و کردم.من با دوستان مدتها در زیرزمینی نمور تمرین کردم. تا بازیگری را خوب بازی کنم. بعدها این زیر زمین شد جهان من.

سپس حجت الاسلام دعایی بر پیکر مرحوم بهرامی نماز خواند و پیکر این مرحوم برای خاک سپاری به قطعه هنرمندان بهشت زهرا منتقل شد.

مجید بهرامی پس از سال ها مبارزه با بیماری سرطان شامگاه شنبه 24 آبان ماه درگذشت.

از جمله فعالیت های او در تئاتر می توان به بازی در نمایش های «سیاها»،«خانه در گذشته ماست»،«عجایب المخلوقات» و... بازی در فیلم بدرود بغداد اشاره کرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...