seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اینجا زمین است ساعتـــها به وقت انسانیت .. 10 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ دل خوش از آنيم که حج ميرويم غافل از آنيم که کج ميرويم کعبه به ديدار خدا ميرويم او که همينجاست کجا ميرويم حج بخدا جز به دل پاک نيست شستن غم از دل غمناک نيست دين که به تسبيح و سر و ريش نيست هرکه علي گفت که درويش نيست 12 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ دوچرخه دیده بودم ســه چــرخه هم دیده بودم چــهار چــرخه هم دیدم اما هیــچ وقت ندیده بودم که یک چرخــه هم وجــود داره!!! به چشمای معصومش دقت کردی؟ میترسه هــمون یه چــرخــه رو هم ازش بگیرن... گاهی وقــتا باید بدجــوری دردت بیاد تا بفهمی درد چیــه؟! 13 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه با خبر شد هزاران جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد... 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ بچه ها تخته سیاه است سه نقطه سرخط... گفتن اش باز گناه است سه نقطه سرخط... بچـه هـا ، دیکتـه تـان را بنـویـسیـد شمـا که خدا پشت و پناه است سه نقطه سرخط... 10 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ -ميگن شهر بازيشون همينجاست چه حالي ميكنن خدايش.... 10 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ خیلیـا دوست دارن برگردن به عالم بچگیشون چون دیدن بزرگ شدن آرزوی بدی بود اما من دلم به حال اونـایی میسوزه که بچگی هم نداشتن و به این آرزوی بد رسیدن حالا دیگه نمیتونن آرزوی خوب برگشتن به بچگی رو داشته باشن درسته مثه اینا کاش شمـا بزرگ شدن براتون خوب باشه کــــــــــــاش 12 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ اینجا زمین است ساعتها به وقت انسانیت خــــواب اســـــت 9 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ بعضی وقتا برام سوال پیش میاد،یکی که از بچگی بدی دیده و دروغ،اگر کسی هم بخواد دستشو بگیره و زندگیشو عوض کنه،امکان تغییر هست براش؟ :| 11 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ بعضی وقتا برام سوال پیش میاد،یکی که از بچگی بدی دیده و دروغ،اگر کسی هم بخواد دستشو بگیره و زندگیشو عوض کنه،امکان تغییر هست براش؟ :| شاید امکان کنترل نسبی ش ممکن باشه ولی امکان تغییر سخته. 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ نوش جون همه تون!!! این جا هم پدره نمیخوره تا بچه هاش سیر بشن!! عزیزم زیاد خیره نشو چون چیزی نیس 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ اگر نیچه زنده بود میگفت هم خدا هم انسانیت مرد 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده