seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ در این تاپیک نوعی توصیف رفتار انسانها یا موقعیتهای مختلف و به دلائل گوناگون هست، این دلائل میتواند انتقادی باشد: ( اینایی که در بحثها از حقوق انسانها حرف میزنند و وقتی میخوان تو خونشون آهنگ گوش بدن، کل ساختمون به لرزه میفته) ( این استادهایی که به خانومها نمرات کیلویی اهدا میکنند و برای آقایون "قیافه سختگیرانه" میگیرند) یا حتی تعریفی و ستایشی: ( این مادربزرگهایی که بدون هیچگونه کار سنگینی در خونه، عادت کردن از ساعت 5.5 صبح بیدار باشند و سر و سامونی به خونشون بدن!) یا حتی مربوط به غیرانسانها: (این خودپردازهایی که ظاهرا به کارت مردم علاقه وافری دارند و کارشون خوردن هر نوع کارتی هست که بهشون وارد میشه!) 9 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ این آقا پسرایی که کارشون فقط اذیت خانماس و از این کار لذت می برن 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اینایی که صبح با توکل بر خدا و دعاهای لازم و با نام خدا و به امید برکت او و .. از خونه بیرون میان و در محل کسب جنسشون رو چند برابر قیمت تمام شده به مشتری قالب میکنند و از صد تومنش هم نمیگذرند! 12 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ این آقا پسرایی که کارشون فقط اذیت خانماس و از این کار لذت می برن اينايي كه هر ماه عاشق يكي ميشن و بشيني پاي صحبتشون كلي سخنراني ميكنن كه پسرا ارزش دوستي ندارن 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ خواینایی که میگین چین؟؟ چی میشن؟؟ 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ خواینایی که میگین چین؟؟ چی میشن؟؟ میتونه یجور انتقاد باشه همونجور که تو پست اول گفتم... میتونه یجور انتقاد به اوضاع جامعه باشه... این اینایی که گفته میشه خودمونیم....شاید شاید با دیدن اینجور حرفا کمی به خودمون بیایم.... ينايي كه دو ساعت تو مترو نشستن و يه آقای مُسن هم بالاي سرشون واستاده بعد وقتي ميخوان پياده شن پا ميشن ميگن شما بشين پدر جان شاید من با دیدن این جمله دفعه بعدی که رفتم تو مترو بشین سعی کنم کمی آدم باشم [h=1]اینجا زمین است ساعتـــها به وقت انسانیت ...[/h] 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ ........... یا اینایی که طوری قدم برمیدارن که نوک دماغشون رو به اسمونه .... چرا ؟؟؟؟ یه دره غرورشون کم شه که اقلا فصل بارون نزولات اسمونی نره تو دماغشون تکبر تا کجا آخه 9 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ اینایی که خودشونو ته مرام و معرفت میدونن وفک میکنم درحقت فقط خوبی کردن ولی جز ناراحت کردنت کاری نکردن برات و برای ناراحت نشدنشون هی سکوت میکنی و همیشه هم اخرش بدهکار میدونن تو رو... 8 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ اینایی که تا وقتی بهت احتیاج دارن باهات رفیقن... 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ اینایی که واسشون همه کار میکنی . واسه موفقیتشون تلاش میکنی بعد اینکه بهش رسیدن به راحتی آب خوردن فراموشت میکنن... 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ اینایی ک همیشه نیمه خالی لیوانو میبینن... هروقت میبینیشون فقط زبون ب گلایه و بدگویی و انتقاد باز میکنن... تو حرفا و رفتاراشون انرژی منفی هست ...اینقدر ک حالت از دیدنشون یا شنیدن صداشون بهم میخوره 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اینایی که میخوان همه رو با خودشون به بهشت ببرن حتی به ضرب شلاق، اسیدو چاقو... 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ اینایی که ارزش ها و همه ویژگی های بقیه رو به خاطر اثبات ارزش های خودشون زیر سئوال میبرن.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده