fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ کودکی که لنگه کفشش رادریا از او گرفته بود ؛ روی ساحل نوشت : دریا دزد کفشهای من. مردی که از دریا ماهی گرفته بود ، روی ماسه ها نوشت: دریا سخاوتمندترین سفره هستی موج آمد و جملات را باخود شست. تنها برای من این پیامرا گذاشت که : برداشتهای دیگران در موردخودت را ، در وسعت خویش حل کن تا دریا باشی. 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ یه همچین پستی رو قبلا نذاشته بودید؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ نظر دیگران رو من خیلی تاثیر داره متاسفانه 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ دوزار اگه دیگران هم همین قدر به نظرات شما بها بدن , چه حسی پیدا میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اگه دیگران هم همین قدر به نظرات شما بها بدن , چه حسی پیدا میکنی؟ اینو که من باب شوخی گفتم تنها نظراتی برای من مهمه که جنبه مشورتی داشته باشه و خودم نظر بخوام از دیگران ، اما نظراتی که بخواد در مورد شخصیتم یا ظاهرم یا سبک زندگیم قضاوت و نتیجه گیری کنه برام پشیزی ارزش نداره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده