Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ واقعا چه جانوران عجیبی روی کره زمین پیدا میشن! 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ آفـــــــــــــرین خلاقیت ! 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ من یکی با دیدن مردهایی که این شکلی ظاهر میشن حالم بهم میخوره حالا ما یکی تو کلاس داریم موهاش رو کلا تراشیده اون وسط یه ذره گذاشته با رنگ بنفش و گوشاشم حلقوی سوراخ کرده :icon_pf (34):یعنی کلا لاله گوشش رو کروی دراورده و فلز گذاشته عاقا ازش حالم بهم میخوره حتی طرز لباس پوشیدنشم بی ریخته 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ من یکی با دیدن مردهایی که این شکلی ظاهر میشن حالم بهم میخوره حالا ما یکی تو کلاس داریم موهاش رو کلا تراشیده اون وسط یه ذره گذاشته با رنگ بنفش و گوشاشم حلقوی سوراخ کرده :icon_pf (34):یعنی کلا لاله گوشش رو کروی دراورده و فلز گذاشته عاقا ازش حالم بهم میخوره حتی طرز لباس پوشیدنشم بی ریخته خیلی باحاله ما هم تو دانشگامون یه پسره هست موهاش فرفریه و کمی هم بلند یه سری شب بود داشتیم میرفتیم هوا هم تاریک بود یهو جلوی من دراومد موهاشم تو صورتش ریخته بود کلا دور سرش و صورتش همه مو بود منم یه لحظه وحشت کردم جیغ کشیدم جوری که خودشم ترسید 3 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ بابا اینا خوبه قبل عاشورا تاسوعا موهارو میزدن به شکل یا حسین درمیاوردن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده