آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان یه نمونه شرح خدمات شهری میخوام که تکمیل شده باشه . میخوام یه شرح خدمات بنویسم میخوام یه نمونه ببینم که بهتر متوجه شم باید چیکار کنم . عواملی که باید بررسی شه رو دارم اما یه نمونه میخوام که روش کار کرده باشن ممنون میشم اگه کسی داره در اختیارم بزاره . 2 لینک به دیدگاه
0 pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان یه نمونه شرح خدمات شهری میخوام که تکمیل شده باشه . میخوام یه شرح خدمات بنویسم میخوام یه نمونه ببینم که بهتر متوجه شم باید چیکار کنم . عواملی که باید بررسی شه رو دارم اما یه نمونه میخوام که روش کار کرده باشن ممنون میشم اگه کسی داره در اختیارم بزاره . درست نفهمیدم منظورت همینایی که من گذاشتم یا نه.. امیدوارم به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
0 آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ درست نفهمیدم منظورت همینایی که من گذاشتم یا نه.. امیدوارم به دردت بخوره ممنون پری جان ا این فرمها رو دارم اما یه نمونه که کار شده رو میخوام ، اینکه چجوری و به چه شکلی به این خواسته ها جواب دادن 3 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ بستگی به موضوع کار شرح خدماتی که تهیه میشه فرق میکنه. یه نمونه چند روز پیش گذاشتم که شرح خدمات طرح هادی شهر بود: [h=3]نمونه قرارداد و شرح خدمات طرح هادی شهر (اصلاحی جدید)[/h] متوجه اینکه چطور به خواسته جواب دادن نمیشم. تو تاپیک طرح هادی روستایی هم راهنمای تهیه شرح خدمات طرح هادی روستا رو تو پست چهارم پیوست کردم با عنوان جدول نهايي راهنماي تهيه شرح خدمات طرح هادي[h=3]تهیه طرح هادی روستایی[/h] 4 لینک به دیدگاه
سوال
آریودخت 43941
سلام
دوستان یه نمونه شرح خدمات شهری میخوام که تکمیل شده باشه .
میخوام یه شرح خدمات بنویسم میخوام یه نمونه ببینم که بهتر متوجه شم باید چیکار کنم . عواملی که باید بررسی شه رو دارم اما یه نمونه میخوام که روش کار کرده باشن
ممنون میشم اگه کسی داره در اختیارم بزاره .
لینک به دیدگاه
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده