رفتن به مطلب

حادثه رزول، سقوط سفینه موجودات فضایی!!

ارسال های توصیه شده

درسال 1952 در مزرعه رزول امریکا یک سفینه فضایی حامل 3 سرنشین در مزرعه ای در آمریکابه نام رزول سقوط کرد ( بر پایه این ماجرا فیلمی نیز در امریکا ساخته شد)

این مزرعه به سرعت و درآن زمان توسط نیروی هوایی و اف ب آی و سایرمقامات امنیتی محاصره شد.

چندی بعد و با فشار رسانه های امریکا و جهان - دولتامریکا ماجرا را به کلی تکذیب نمود !!

اما شاهدان و مزرعه داراناطراف که تعداد انها بیش از 200 نفر بود گواهی میدادند که این موجودات را دیده اندو هم چنین سفینه انها را...

به هر حال این ماجرا از تب و تاب افتاد ولی همه سالهمراسمی در سالگرد سقوط سفینه در امریکا بر گزار میشد و هنوز هم میشود.

تا اینکه در سال 2000 تعداد 1000 دانشمند برجسته جهان و برندگانجوایز نوبل از جورج بوش درخواست نمودند تا تکلیف رزول را روشن کند! یا تکذیب یاتایید!

جورج بوش در بیانیه ای رادیو تلویزیونی و خیلی کوتاه ماجرا سقوط راتایید نمود! و دیگر هیچ توضیحی نداد!

از آن پس تصاویری توسط ناسادر اختیار رسانه ها قرار گرفت و هنوز هم دانشمندان در انتظار دریافت ااطلاعاتتکمیلی تر هستند .

فقط گفته میشود که از سه سرنشین این فضاپیما 2 نفرکشته شده و مهندس پرواز زنده میماند.

این موجود 3 سال در اختیارسرویس های امنیتی و جاسوسی و دانشمندان بود و دست اخر بر اثر ابتلا به انفلو انزافوت میکند .

دانشمندان و محققین معتقدند ؛ طراحی هواپیمای ضد رادار - آپولو ها - شاتل های فضایی -

و بسیاری از پیشرفت های شگرفامریکا بر اثر دانش این مهندس پرواز میباشد و امریکا هم به همین دلیل نمیخواهد اینموضوع را بیشتر باز کند!!!

حتی در بسیاری از مقالات تاحدی قضیه جدی پیگیری شده است که میگویند ؛ موجود رزول بر اثرفشار های تخلیه اطلاعاتی و هم چنین آزمایشات متعدد امریکایی ها فوتنموده است!

• Like 3
لینک به دیدگاه
منبعی چیزی داره؟

راسش خاطرم نیست از کجا کپی کردم ولی معتبر..... این خبر بر خیلی وقت پیش....

برام جالب اومد و دوسداشتم بقیه دوستان اگه نظر و اطلاعات دیگه ای دارن بگن....

من یک کتابی خوندم در موردش. نویسنده ش دن براون بود فکر کنم. اسمشو یادم رفته.:ws52: اگه یادم اومد میگم.:hanghead:

خوشحال میشم یادت بیاد:a030:

-----------------------

جالبش این بوده که طرف بخاطر آنفولانزا فوت کرده!!

بقیه دوستان اگه چیزی میدونن در این مورد خوشحال میشم استفاده کنم

:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...