رفتن به مطلب

یک کلیپ خنده دار مخصوص خانومها!!

en.ml

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 90
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

,واسه اینکه خانوما بادقت ببینن و بعدش بترسن مثلا :banel_smiley_4:

استارتر سابقه و علاقه عجیبی ب اذیت کردن و ترسوندن خانوما دارن... نمیدونن ما خانوما بیدی نیستیم ک با این بادا بلرزیم :whistle::w02:

فک کن 1 درصد با این بترسیم!!

:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خواهش...

بازم هستش ها..خواستین در خدمتیم....

اوهوم... نیکی و پرسش؟! هروقت تونستید بذارید خوشحالمون میکنید... اگرم از خاطرات اذیت کردناتون بگین من شخصا خودم استقبال فراوونی میکنم :ws3::w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اوهوم... نیکی و پرسش؟! هروقت تونستید بذارید خوشحالمون میکنید... اگرم از خاطرات اذیت کردناتون بگین من شخصا خودم استقبال فراوونی میکنم :ws3::w02:

باشه میزارم....

خاظرات مو کشیدن دخترای همسایه... ترقه انداختن داخل اتوبوس قسمت دخترا ....هل دادن دخترا از راه پله دانشگاه..

زیاده از کدومش بگگم..چه دورانی داشتیم...:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
باشه میزارم....

خاظرات مو کشیدن دخترای همسایه... ترقه انداختن داخل اتوبوس قسمت دخترا ....هل دادن دخترا از راه پله دانشگاه..

زیاده از کدومش بگگم..چه دورانی داشتیم...:sigh:

ممنون

موکشیدن خیلی قدیمیه... ترقه انداختن هم اگه مورد خیلی جالبی بود بگید چون جیغ و داد تکراریه...مثلا اگه کسی سکته ناقص کرد یا از پنجره فرار کرد یا... :ws3:

هل دادن تو راه پله ها ک اصلا درست نیس... من خودم پایه اذیت کردن هستم ولی نه اینجوری ک ممکنه کسی آسیب ببینه :w000:

شما هرچه میخواهد دل تنگت بگو... راستی دکترا این حالت پسرارو عادی میدونن؟!! :ws28:

لینک به دیدگاه

این یدونه کلیپ رو خیلی دوست دارم از یه سایت چینی دانلودش کردم خیلی جالب هستش. در توضیحات کلیپ به انگلیسی نوشته بود: حرفه ای گری با نرم افزارهای ویرایش فایل های ویدیو!!

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون

موکشیدن خیلی قدیمیه... ترقه انداختن هم اگه مورد خیلی جالبی بود بگید چون جیغ و داد تکراریه...مثلا اگه کسی سکته ناقص کرد یا از پنجره فرار کرد یا... :ws3:

هل دادن تو راه پله ها ک اصلا درست نیس... من خودم پایه اذیت کردن هستم ولی نه اینجوری ک ممکنه کسی آسیب ببینه :w000:

شما هرچه میخواهد دل تنگت بگو... راستی دکترا این حالت پسرارو عادی میدونن؟!! :ws28:

هر دوره ای و زمانی برای خودش یه روشهای خاصی داره...

الان راه روشهای جدید رو باید امتحان کرد....

مثلا یه بار تو اتوبوس ترقه فیوزا رو انداختم دقیقا وسط دخترا ...یکیشون کاملا یه سکته رو زد...

جالبترینش این بود که همین سال قبل تهران یه حرکتی با هماهنگی دوستام برای چند دختر تو خیابون انجام دادیم که فکشون الان الان که هست هنوز باز مونده که ما ها با چه رویی اینکار رو کردیم....:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هر دوره ای و زمانی برای خودش یه روشهای خاصی داره...

الان راه روشهای جدید رو باید امتحان کرد....

مثلا یه بار تو اتوبوس ترقه فیوزا رو انداختم دقیقا وسط دخترا ...یکیشون کاملا یه سکته رو زد...

جالبترینش این بود که همین سال قبل تهران یه حرکتی با هماهنگی دوستام برای چند دختر تو خیابون انجام دادیم که فکشون الان الان که هست هنوز باز مونده که ما ها با چه رویی اینکار رو کردیم....:ws3:

بله درسته و البته 1سری روشا هست ک مختص زمان خاصی نیستن مثل آدامس گذاشتن رو صندلی :ws3:

خب با چ رویی این کارو انجام دادین؟ نه شما واقعا خجالت نمیکشین؟ :vahidrk: :ws3:

عاغا 1سوال فنی البته جوابشو میدونماااا ولی میخوام بازم از 1سابقه دار در این امور :ws3: بپرسم: واسه اذیت کردن بیشتردنبال سوژه خاصی میگردین یا عمومیه؟

(بوخشید میدونم دارم اسپم میکنمااااا :5c6ipag2mnshmsf5ju3)

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله درسته و البته 1سری روشا هست ک مختص زمان خاصی نیستن مثل آدامس گذاشتن رو صندلی :ws3:

خب با چ رویی این کارو انجام دادین؟ نه شما واقعا خجالت نمیکشین؟ :vahidrk: :ws3:

عاغا 1سوال فنی البته جوابشو میدونماااا ولی میخوام بازم از 1سابقه دار در این امور :ws3: بپرسم: واسه اذیت کردن بیشتردنبال سوژه خاصی میگردین یا عمومیه؟

(بوخشید میدونم دارم اسپم میکنمااااا :5c6ipag2mnshmsf5ju3)

آخه نمی دونی که یه کاری کردم ..دختره وسط فست فودی هنگ کرد....:ws28:

نه من بیشتر دنبال سوژه های خاص بودم البته الان دیگه زیاد حس حالشو ندارم..

مثلا باید دختره از خود راضی باشه یا پولدار باشه و ......

• Like 1
لینک به دیدگاه
آخه نمی دونی که یه کاری کردم ..دختره وسط فست فودی هنگ کرد....:ws28:

نه من بیشتر دنبال سوژه های خاص بودم البته الان دیگه زیاد حس حالشو ندارم..

مثلا باید دختره از خود راضی باشه یا پولدار باشه و ......

آره خب نمیدونم ک چی کار کردی شما

خوبه... شماهم روی اطلاعات قبلیم صحه گذاشتید :girl_yes2: خدا ب داد این دخترا برسه :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره خب نمیدونم ک چی کار کردی شما

خوبه... شماهم روی اطلاعات قبلیم صحه گذاشتید :girl_yes2: خدا ب داد این دخترا برسه :hanghead:

یه کار کاملا بی شرمانه محترمانه!!!

بالاخره سوژه سراغ داری تلفنشو بده همین پشت تلفن حالگیری کنیم....

هر از گاهی با بچه های هم اتاقی میبینی دو سه تا شماره که از دخترا گرفتن زنگ می زننیم یه سر به سری میشه که از خنده روده بر میشی ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه کار کاملا بی شرمانه محترمانه!!!

بالاخره سوژه سراغ داری تلفنشو بده همین پشت تلفن حالگیری کنیم....

هر از گاهی با بچه های هم اتاقی میبینی دو سه تا شماره که از دخترا گرفتن زنگ می زننیم یه سر به سری میشه که از خنده روده بر میشی ...

حدس میزدم :icon_razz: چ با افتخارم میگه :vahidrk: :ubhuekdv133q83a7yy7:w589:

نه خداروشکر از این سوژه ها سراغ ندارم... داشتم هم نمیدادم آخه من دختر خیلی خوبیم... بلـــــــــــــــه :girl_blush2::ws3:

راست میگید سر ب سر گذاشتنای تلفنی بعضی مواقع واقعا سوژه خنده میشه... چند نمونه شو ک گوش کردم بسی کیفور شدم :w02:

شما نمونه کاراتونو ضبط کن واسه ماهم بفرست :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
حدس میزدم :icon_razz: چ با افتخارم میگه :vahidrk: :ubhuekdv133q83a7yy7:w589:

نه خداروشکر از این سوژه ها سراغ ندارم... داشتم هم نمیدادم آخه من دختر خیلی خوبیم... بلـــــــــــــــه :girl_blush2::ws3:

راست میگید سر ب سر گذاشتنای تلفنی بعضی مواقع واقعا سوژه خنده میشه... چند نمونه شو ک گوش کردم بسی کیفور شدم :w02:

شما نمونه کاراتونو ضبط کن واسه ماهم بفرست :ws3:

بلی که دختر خوبی هستی غیر این بود که میدونستم چیکار کنم باهات.....:ws37:

بعدنا میگم توو اون فست فوده چیکار کردم.....

نه ضبط نکردم چون دیگه حرفه ای نمیریم توو اینکار.... ولی شما ایشالله ما رو دعوت کنید به دانشگاتون یا جمع محفل دخترونه تون ... یکیشون رو خودت انتخاب کن ببین چجوری سوژه اش می کنم....:whistles:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بلی که دختر خوبی هستی غیر این بود که میدونستم چیکار کنم باهات.....:ws37:

بعدنا میگم توو اون فست فوده چیکار کردم.....

نه ضبط نکردم چون دیگه حرفه ای نمیریم توو اینکار.... ولی شما ایشالله ما رو دعوت کنید به دانشگاتون یا جمع محفل دخترونه تون ... یکیشون رو خودت انتخاب کن ببین چجوری سوژه اش می کنم....:whistles:

حرفه ای بودنتون ادمو هلاک میکنه کلا :banel_smiley_4::ws3:

تو دوران دبیرستان از این سوژه تلفنیا زیاد داشتیم عموما هم پسرا سوژه میشدن... باید اون دوستانو پیدا کنم ببینیم کی کیو سوژه میکنه :gnugghender::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
حرفه ای بودنتون ادمو هلاک میکنه کلا :banel_smiley_4::ws3:

تو دوران دبیرستان از این سوژه تلفنیا زیاد داشتیم عموما هم پسرا سوژه میشدن... باید اون دوستانو پیدا کنم ببینیم کی کیو سوژه میکنه :gnugghender::ws3:

مثل اینکه داری میری توو فاز سوژه شدن....

نمی خایی که به تورم بیفتی....:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
مثل اینکه داری میری توو فاز سوژه شدن....

نمی خایی که به تورم بیفتی....:banel_smiley_4:

شما حالا سوژه هایی ک ب تورت افتادنو تموم کن نوبت منم میرسه :ws28:

لینک به دیدگاه

شما حالا سوژه هایی ک ب تورت افتادنو تموم کن نوبت منم میرسه :ws28:

خانومی اون سوژه هام لیسانس شنو دادم دارند بچه داری میکنند...

باشه تو رو گذاشتم توو برنامه هام...:ws37: خوش اومدی..

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...