Fiyuna 296 ارسال شده در 15 بهمن، 2014 ناراحت نشو عزیزم... کامپیوتریه و واسه تبلیغ کیفه :girl_yes2: بازم دارین؟ جالب بود 3
m.sh1992 2210 ارسال شده در 15 بهمن، 2014 بازم دارین؟جالب بود من ک نه ندارم... سیستممو از هرچی کلیپ و فیلمه پاک کردم ولی انگار استارتر از این موارد دارن 2
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2014 دوستان دو سه تا کلیپ سر بریدن داعش و سنگسار یه زن به طور فجیع دارم.. دوستان مایل باشند اونا رو میزارم... بی شرف داعشی ها با یه چاقو چنان سر طرف رو می بروه که تو عرض 1 دقیقه کله سرباز سوری رو میزاره رو سینه اش....
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 15 بهمن، 2014 دوستان دو سه تا کلیپ سر بریدن داعش و سنگسار یه زن به طور فجیع دارم..دوستان مایل باشند اونا رو میزارم... بی شرف داعشی ها با یه چاقو چنان سر طرف رو می بروه که تو عرض 1 دقیقه کله سرباز سوری رو میزاره رو سینه اش.... آقا این چیزارو نیگا نکن سنگدل میشی...:vahidrk:
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2014 آقا این چیزارو نیگا نکن سنگدل میشی...:vahidrk: :gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender:
m.sh1992 2210 ارسال شده در 15 بهمن، 2014 دوستان دو سه تا کلیپ سر بریدن داعش و سنگسار یه زن به طور فجیع دارم..دوستان مایل باشند اونا رو میزارم... بی شرف داعشی ها با یه چاقو چنان سر طرف رو می بروه که تو عرض 1 دقیقه کله سرباز سوری رو میزاره رو سینه اش.... این کلیپا خنده دار نیست و با موضوع تاپیک در تناقضه... دیدنشون فقط آدمو تا مرز روانی شدن پیش میبره :vahidrk: 1
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2014 این کلیپا خنده دار نیست و با موضوع تاپیک در تناقضه... دیدنشون فقط آدمو تا مرز روانی شدن پیش میبره :vahidrk: آره آدم روانی میشه .............. 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 آره آدم روانی میشه .............. شما الان خوبی؟ اون کلیپ ها رو نگاه کردی ، الان روانی نشدی؟ 1
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2014 شما الان خوبی؟ اون کلیپ ها رو نگاه کردی ، الان روانی نشدی؟ نه خوبم ولی احیانا حس اسید پاشی بهم دست میده... 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 نه خوبم ولی احیانا حس اسید پاشی بهم دست میده... بچیا بگیریدش. این همون اسید پاشه هستش.خودش اهتلاف کرد!:vahidrk: 1
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2014 بچیا بگیریدش. این همون اسید پاشه هستش.خودش اهتلاف کرد!:vahidrk: شرمنده..من در حال اجرای حکم امر به معروف و نهی از منکر بودم .. نمی تونید کاری بکنید.. 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 شرمنده..من در حال اجرای حکم امر به معروف و نهی از منکر بودم ..نمی تونید کاری بکنید.. همونه پس با خیال راحت داری میگردی واسه خودت. ما کاری به کسی نداریم خودمون مجازات میکنیم! 1
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2014 همونه پس با خیال راحت داری میگردی واسه خودت. ما کاری به کسی نداریم خودمون مجازات میکنیم! عیب نداره مجازات کن ببینم می خایی چیکار کنی ..مثل اینکه هوای کهریزک به سرت زده؟! 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 شرمنده..من در حال اجرای حکم امر به معروف و نهی از منکر بودم ..نمی تونید کاری بکنید.. نه برادر... شما درحال امر ب منکر و نهی از معروف بودی... بلـــــــــــه :vahidrk: بحثو ب بیراهه نکشونید دیگه کلیپ خنده دار ندارید؟؟؟ 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 niceeحالا چرا تو عنوان زدید مخصوص خانوما؟! ,واسه اینکه خانوما بادقت ببینن و بعدش بترسن مثلا استارتر سابقه و علاقه عجیبی ب اذیت کردن و ترسوندن خانوما دارن... نمیدونن ما خانوما بیدی نیستیم ک با این بادا بلرزیم 3
afshin18 11175 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 وقتی سبز می شد قیافه اش خیلی آشنا میشد کلا به فکر فرو رفتم 2
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2014 niceeحالا چرا تو عنوان زدید مخصوص خانوما؟! مگه نمی دونی ؟؟!! توو مملکت ما توو یه آگهی بنویسی مخصوص خانومها ... آقایون بیشتر کنجکاوتر میشن... نه برادر... شما درحال امر ب منکر و نهی از معروف بودی... بلـــــــــــه :vahidrk:بحثو ب بیراهه نکشونید دیگه کلیپ خنده دار ندارید؟؟؟ کلیپ خنده دار هم دارم فجیع حتما اینجا همین تایپیک میزارم تا ببینید... ,واسه اینکه خانوما بادقت ببینن و بعدش بترسن مثلا استارتر سابقه و علاقه عجیبی ب اذیت کردن و ترسوندن خانوما دارن... نمیدونن ما خانوما بیدی نیستیم ک با این بادا بلرزیم بلی شما خانوما نمی ترسین ولی از سوسک و موش وحشت دارین.... 3
m.sh1992 2210 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 بلی شما خانوما نمی ترسین ولی از سوسک و موش وحشت دارین.... سوسک و موش وحشتناک نیستن... چندشن :icon_razz:... نمیدونم شما آقایون کی میخواین متوجه تفاوت این دو مفهوم بشین؟!!!! 1
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2014 بلی شما خانوما نمی ترسین ولی از سوسک و موش وحشت دارین.... سوسک و موش وحشتناک نیستن... چندشن :icon_razz:... نمیدونم شما آقایون کی میخواین متوجه تفاوت این دو مفهوم بشین؟!!!! ولی واقعیت چیزه دیگه ای هست... ..حالا....دارم یه کلیپ براتون آپلود می کنم خنده دار نیست ولی خیلی جالب و با ابتکار هست.... الان میزارم تا ببینید.. 1
ارسال های توصیه شده