Fiyuna 296 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ ناراحت نشو عزیزم... کامپیوتریه و واسه تبلیغ کیفه :girl_yes2: بازم دارین؟ جالب بود 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ بازم دارین؟جالب بود من ک نه ندارم... سیستممو از هرچی کلیپ و فیلمه پاک کردم ولی انگار استارتر از این موارد دارن 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ دوستان دو سه تا کلیپ سر بریدن داعش و سنگسار یه زن به طور فجیع دارم.. دوستان مایل باشند اونا رو میزارم... بی شرف داعشی ها با یه چاقو چنان سر طرف رو می بروه که تو عرض 1 دقیقه کله سرباز سوری رو میزاره رو سینه اش.... لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ دوستان دو سه تا کلیپ سر بریدن داعش و سنگسار یه زن به طور فجیع دارم..دوستان مایل باشند اونا رو میزارم... بی شرف داعشی ها با یه چاقو چنان سر طرف رو می بروه که تو عرض 1 دقیقه کله سرباز سوری رو میزاره رو سینه اش.... آقا این چیزارو نیگا نکن سنگدل میشی...:vahidrk: لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ آقا این چیزارو نیگا نکن سنگدل میشی...:vahidrk: :gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender: لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ دوستان دو سه تا کلیپ سر بریدن داعش و سنگسار یه زن به طور فجیع دارم..دوستان مایل باشند اونا رو میزارم... بی شرف داعشی ها با یه چاقو چنان سر طرف رو می بروه که تو عرض 1 دقیقه کله سرباز سوری رو میزاره رو سینه اش.... این کلیپا خنده دار نیست و با موضوع تاپیک در تناقضه... دیدنشون فقط آدمو تا مرز روانی شدن پیش میبره :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ این کلیپا خنده دار نیست و با موضوع تاپیک در تناقضه... دیدنشون فقط آدمو تا مرز روانی شدن پیش میبره :vahidrk: آره آدم روانی میشه .............. 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ آره آدم روانی میشه .............. شما الان خوبی؟ اون کلیپ ها رو نگاه کردی ، الان روانی نشدی؟ 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ شما الان خوبی؟ اون کلیپ ها رو نگاه کردی ، الان روانی نشدی؟ نه خوبم ولی احیانا حس اسید پاشی بهم دست میده... 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ نه خوبم ولی احیانا حس اسید پاشی بهم دست میده... بچیا بگیریدش. این همون اسید پاشه هستش.خودش اهتلاف کرد!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ بچیا بگیریدش. این همون اسید پاشه هستش.خودش اهتلاف کرد!:vahidrk: شرمنده..من در حال اجرای حکم امر به معروف و نهی از منکر بودم .. نمی تونید کاری بکنید.. 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ شرمنده..من در حال اجرای حکم امر به معروف و نهی از منکر بودم ..نمی تونید کاری بکنید.. همونه پس با خیال راحت داری میگردی واسه خودت. ما کاری به کسی نداریم خودمون مجازات میکنیم! 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ همونه پس با خیال راحت داری میگردی واسه خودت. ما کاری به کسی نداریم خودمون مجازات میکنیم! عیب نداره مجازات کن ببینم می خایی چیکار کنی ..مثل اینکه هوای کهریزک به سرت زده؟! 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ nicee حالا چرا تو عنوان زدید مخصوص خانوما؟! 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ شرمنده..من در حال اجرای حکم امر به معروف و نهی از منکر بودم ..نمی تونید کاری بکنید.. نه برادر... شما درحال امر ب منکر و نهی از معروف بودی... بلـــــــــــه :vahidrk: بحثو ب بیراهه نکشونید دیگه کلیپ خنده دار ندارید؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ niceeحالا چرا تو عنوان زدید مخصوص خانوما؟! ,واسه اینکه خانوما بادقت ببینن و بعدش بترسن مثلا استارتر سابقه و علاقه عجیبی ب اذیت کردن و ترسوندن خانوما دارن... نمیدونن ما خانوما بیدی نیستیم ک با این بادا بلرزیم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ وقتی سبز می شد قیافه اش خیلی آشنا میشد کلا به فکر فرو رفتم 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ niceeحالا چرا تو عنوان زدید مخصوص خانوما؟! مگه نمی دونی ؟؟!! توو مملکت ما توو یه آگهی بنویسی مخصوص خانومها ... آقایون بیشتر کنجکاوتر میشن... نه برادر... شما درحال امر ب منکر و نهی از معروف بودی... بلـــــــــــه :vahidrk:بحثو ب بیراهه نکشونید دیگه کلیپ خنده دار ندارید؟؟؟ کلیپ خنده دار هم دارم فجیع حتما اینجا همین تایپیک میزارم تا ببینید... ,واسه اینکه خانوما بادقت ببینن و بعدش بترسن مثلا استارتر سابقه و علاقه عجیبی ب اذیت کردن و ترسوندن خانوما دارن... نمیدونن ما خانوما بیدی نیستیم ک با این بادا بلرزیم بلی شما خانوما نمی ترسین ولی از سوسک و موش وحشت دارین.... 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ بلی شما خانوما نمی ترسین ولی از سوسک و موش وحشت دارین.... سوسک و موش وحشتناک نیستن... چندشن :icon_razz:... نمیدونم شما آقایون کی میخواین متوجه تفاوت این دو مفهوم بشین؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ بلی شما خانوما نمی ترسین ولی از سوسک و موش وحشت دارین.... سوسک و موش وحشتناک نیستن... چندشن :icon_razz:... نمیدونم شما آقایون کی میخواین متوجه تفاوت این دو مفهوم بشین؟!!!! ولی واقعیت چیزه دیگه ای هست... ..حالا....دارم یه کلیپ براتون آپلود می کنم خنده دار نیست ولی خیلی جالب و با ابتکار هست.... الان میزارم تا ببینید.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده