Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ ینی الان شما هم به ما پیوستین؟ نه اصلا.ازدواج به نظر من یه نیازه و مقدس من عمیقتر بهش فکر میکنم ، انچه لازمه ازدواجه عشق و مسئولیت پذیریه ، در نتیجه نمیشود از هم خسته شد. 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ منم گاهی برام سئوال پیش میاد که واقعا دونفر میتونن بدون اینکه واسه هم تکراری بشن و یا از هم خسته بشن و با وجود کنتاکت هایی که بینشون ممکن هست در طی سالیان بوجود بیاد با هم زندگی کنند؟ اما چیزی که برام جالب حرفای هست که شنیدم و زندگی هایی که دیدم مثلا پدربزرگ من 82 سالشه و مادربزرگم 70 سالشه و الان 57 ساله که دارن با هم زندگی میکنن و با وجود اینکه گاهی ممکنه دچار کنتاکت هم بشن اما با این وجود نمیتونن دوری همو به هیچ وجه تحمل کنن و با اینکه پدربزرگم 82 سالشه ولی انگاری 70 سالشه و خودش علتشو این میدونه که تا این سن کنار همسرش بوده. این مدل زندگی ها رو که میبینم به این نتیجه میرسم که اگه من برام این سوال ها بوجود میاد شاید علتش اینکه هنوز تجربه دوست داشتن تا حد عشق رو نداشتم و نتونستم این موضوع رو هضم کنم و برام قابل درک باشه گاهی به مامانم میگم چطوری نزدیک 20 واندی سال با بابا زندگی کردی و هنوزم میگی خوشبختی و زندگی برات تکراری نشده؟جوابش فقط یه جمله هست میگه:مگه از بودن در کنار تو خسته میشم یا تو برام تکراری میشی؟ من فک میکنم باید عمیقتر به ازدواج فکر کرد.....اینکه کسی اگه یکی دیگه رو دید که به نظرش بهتر از همسرش اومد و زندگی براش تکراری شد دلیلش اینکه اون فرد به بلوغ فکری و احساسی نرسیده و اصلا عشقی به همسرش نداشته چه بسا زوج هایی که از سر عشق تا اخرین لحظه زندگیشون از کنار هم بودن لذت بردند. 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ بحث خوبیه..وقت نداشتم شرکت کنم منم قبلا هم نظر شما بودم سید... اما وقتی یه نفر پیدا میشه که می بینی خیلی باهاش تفاهم نظر داری..همدیگه رو کامل میکنید..کنارش همه چی خوبه(به این خوبه که گفتم دقت کن)! منبع آرامشت شده..دیگه نمیتونی یه لحظه بدون اون دنیا رو تصور کنی و ... مرحله عاشق شدن آخرین مرحله س اما قبلش گامهای پراحتیاط و هماهنگی باید برداشته بشه تا به جاهای خوب خوب برسه راه سختیه..پر از حس مسئولیت و تعهد و علاقه و همدلی و... اما کافیه اون یه نفر پیدا شه..با تمام بالا پایینهای زندگی..با تمام نامیدی ها..با تمام تکراری شدنها!میشه جنگید.. اینایی که گفتم رو دارم حس میکنم و شعار نیست حضور یه نفر که باعث تکامل بشه و از بودن کنارش لذت ببری هیچوقت تکراری و آزاردهنده و قابل تعمل نمیکنه رابطه رو.. داریم میگیم زندگی مشترک نه اینکه فقط یه نفر رو بذاریم تو ترازو و آنالیزش کنیم تنوع هم حدی داره..چقدر عمر داری که هی یه نفرو کشف کنی آنالیز کنی زندگی کنی بعد بهم بزنی رابطه رو و مجددا این گامها تکرار شه سعی کنیم قبل از ازدواج کاملا چشمامونو باز کنیو وبعدش با خیال راحت چشمامونو ببندیم و از بالا پایینهای گذرا راحت و دست در دست هم بگذریم باز زیاد شد حرفام:) 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده