Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ درود بر همه شهرسازان عزیز نواندیشان بعد از وقفه ی کمتر از یکساله دومین شمارهمجله علمی آموزشی شهراندیشان به همت شهرسازای گل انجمن در 43 صفحه تهیه شد تو این مجله مطالب زیر رو می تونید بخونید: امکان سنجی پیاده راه سازی در بافت مرکزی شهر سنندج هویت شهر وکیفیت منظر شبانه، نیازمند طراحی مناسب (مهاباد) سرزندگی یا زیست پذیری؟ نقش برنامه ریز در شهر چیست؟ شهر در آیینه تصویر مصاحبه با نفر اول کنکور کارشناسی ارشد طراحی شهری 91 گزارش سخنرانی دکتر مدنی پور در دانشگاه تهران میزگرد شهرسازی با موضوع آیا طراحی شهری ماهیتی سیاسی دارد؟ آیا تحصیل در این رشته برای خانم ها مناسب است؟ کاربست روش نحوفضا در بخشی از هسته مرکزی شهر سنندج آموزش V-Ray قسمت دوم واژگان شهرسازی معرفی کتاب مجله رو از لینک زیر می تونید دانلود کنید: http://www.noandishaan.com/uploads/do.php?id=3203 از لینک زیر هم می تونید مجله رو به صورت آنلاین مشاهده کنید: http://www.noandishaan.com/majaleh/shahrsazi/2/ شماره قبلی مجله هم از لینک زیر قابل دانلود هستش: http://www.noandishaan.com/majaleh/ShahrAndishan_01.pdf نظرات و پیشنهادات خودتون برای بهتر شدن مجله رو تو همین تاپیک اعلام کنید. برای همکاری در شماره های بعدی می تونید مطالب خود را به ایمیل مجله به آدرس shahr@noandishaan.com ارسال کنید. 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ تبریک میگم به همه دوستان شهرساز یه تشکر ویژه هم میکنم از کسایی که تو این شماره از مجله همکاری داشتن 18 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ خسته نباشید به دوستان شهرساز. واقعا مجله خوبی شده با آرزوی موفقیتهای بیشتر آینده 10 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ تبریک میگم و دسته همه دوستان درد نکنه... 6 لینک به دیدگاه
zeynabiy 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام من مجله رو دانلود کردم ولی هرچقد پسورد رو میزنم خطا میده 3 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام تشکر و خسته نباشید بابت لطف و زحمتتون دوستان عزیز :flowerysmile::flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ تبریککککک...خیلی عالی خسته نباشید همگی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ دوستان همگی خسته نباشید ،خیلی عالیه 2 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ تبریک و خسته نباشید خدمت همه دوستان دست اندر کار مجله 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ ممنون بسیار زیبا و خوب عکسهای اردکان هم بسیار زیبا بودن 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ به همه ی دوستانی که زحمت کشیدن تبریک میگم خسته نباشید 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سلام من مجله رو دانلود کردم ولی هرچقد پسورد رو میزنم خطا میده همون پسورد همیشگی رو با دقت بزنید درسته :a030: از همینجا کپی کنید پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com 3 لینک به دیدگاه
nasim** 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ پيروزي نصيب کساني مي شود که بيش از همه استقامت دارند. 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ ممنون از همگی.. به ویژه فائزه عزیزم و آقا محمد بابت زحماتشون 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ تبریک و خسته نباشید بهتون میگم دوستان شهرساز به امید موفقیتهای بعدی 4 لینک به دیدگاه
zeynabiy 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ همون پسورد همیشگی رو با دقت بزنید درسته :a030: از همینجا کپی کنید پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com نشد چندين بار ميزنم ولي نميدونم چرا نميشه:icon_pf (34)::sad0: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ نشد چندين بار ميزنم ولي نميدونم چرا نميشه:icon_pf (34)::sad0: احتمالاً ناقص دانلود کردین :a030: 2 لینک به دیدگاه
zeynabiy 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ احتمالاً ناقص دانلود کردین :a030: بالاخره موفق شدم:w16: مجله عالي بود تشكر ويزه ازهمه بچه ها:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
roya5151 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سلام خدمت همه عزیزان و دوستان خوبم چی میشه یک کلمه هم از ما بشنوید و بگذرید ..... یک زمان غافل شدم صدسال راهم دور شد آنقدر بیراهه رفتم تا که چشمم کور شد به یاد صداقت، همدلی و خوشیهای 20 سال گذشته ام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده