hina 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ سلام و وقت بخیر خدمت دوستان.ببخشید من یه پرسش در مورد اینکه چرا توابع گوسی بیشتر از توابع دیگر برای شبکه پایه شعاعی استفاده میشود دارم و ممنون میشم در این زمینه کمکم کنید. 2 لینک به دیدگاه
hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ سلام و وقت بخیر خدمت دوستان.ببخشید من یه پرسش در مورد اینکه چرا توابع گوسی بیشتر از توابع دیگر برای شبکه پایه شعاعی استفاده میشود دارم و ممنون میشم در این زمینه کمکم کنید. سلام، توابع با پایه ی شعاعی یا همون rbfها در تابع محرک لایه ی میانیشون معمولا از توابع گوسی استفاده می کنن و در لایه ی خروجی از توابع خطی. در این شبکه ی عصبی فاصله ی بین هر الگو با بردار مرکز هر نرون در لایه ی میانی به عنوان ورودی تابع شعاعی در نظر گرفته میشه. و در فضای چند بعدی سطح آستانه ی نرون های لایه ی میانی به صورت توابع گوسی هست که بیشترین مقدار رو در مرکز دارن. علت انتخاب توابع گوسی در لایه ی میانی اینه که: این شبکه مسئله ی دسته بندی رو خوب حل می کنه چون به صورت شعاعی میتونه الگوها رو به روی دایره های متحد المرکز تقسیم کنه و بردارهای مختلف با فاصله های یکسان از مرکز رو در یک دسته قرار بده. از توابع دیگه مثل کروی ها وهذلولوی ها هم میشه استفاده کرد اما در زمینه ی دسته بندی و خوشه بندب لایه ی میانی ازشون کمتر استفاده میشه(به علت هایی که ذکر شد). امیدوارم گویا بوده باشه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده