Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ باز ما اومدیـــــــــم سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی ها 1 : میدونید که من نیستم 2 : بعد از من عضو شده 3: و اینکه دختره 4 : تقریبا فعال راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... --------------------- بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: و اما هویت مجهول کسی نیست جزء saghar... و کاشف هویت مجهول اربنیست 12 لینک به دیدگاه
laoura 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ خب ما که کسی رو نمیشناسیم چیکار کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ خب ما که کسی رو نمیشناسیم چیکار کنیم؟ :there: اینجا منم مثل تو ام . فقط باید حدس بزنی دیگه. الکی الکی...:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
laoura 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ اگر از راضیه کمک بگیرم امتیاز رو میدید به اون؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ پس قبلی چیشد!! معلوم شد دیگه! زهرا بود! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ معلوم شد دیگه! زهرا بود! آخه رسما اعلام نکردن 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ آخه رسما اعلام نکردن آخه همه درست جواب دادن! 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ آخه رسما اعلام نکردن #1 از مزایای تکرار نشدن صفحه اول اینه که کسی دیگه به پست اول توجه نمیکنه لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ #1 از مزایای تکرار نشدن صفحه اول اینه که کسی دیگه به پست اول توجه نمیکنه خو آخه چه کاریه ؟ باستی تو پست آخر هم جوابو بگی هم برنده رو. دلمونو خوش کرده بودیماااااااا لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ اين ج وضع راهنماييه اخه؟ :| اضافه هم كه نميشه :| اييييش :دي :| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ خو آخه چه کاریه ؟ باستی تو پست آخر هم جوابو بگی هم برنده رو. دلمونو خوش کرده بودیماااااااا : | خسته نشی یوقت ! لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ اين ج وضع راهنماييه اخه؟ :| اضافه هم كه نميشه :| اييييش :دي :| الکی غر نزن : | اريودخت آریودخت که 2/3 شماره قبل بود :| 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ الکی غر نزن : | آریودخت که 2/3 شماره قبل بود :| دلم ميخواد :| خو باشه بازم اونه.. ميتونه عكس ميده :| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ :/ دلم ميخواد :| خو باشه بازم اونه.. ميتونه عكس ميده :| دلت نخواد :| من فقط خواستم بگم که فرصت نسوزون :| دوس داری بسوزون خب 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ :/ دلت نخواد :| من فقط خواستم بگم که فرصت نسوزون :| دوس داری بسوزون خب ميخواد كه بخواد :| دختر باران نيس؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده