رفتن به مطلب

بنطر شما چند سال زمان لازمه تا یک فرد به ثروت برسه یا بعبارتی توی چندسالگیش میتونه ثروتمند باشه؟!

ارسال های توصیه شده

مغازه خریدن اینطوری نیست که جیرینگی 500تومن بدی به طرف همش با چک خیلی نقد بدن 30تا 50 تومن بقیه اش همش چکی ــه

جنس هم 200 تومن چه خبره که بخواد بریزه :w58:

( صرفا بخاطر این که تجربه داشتم گفتم )

کلا ما همه چیو دست بالا میگیریم! :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 63
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مغازه خریدن اینطوری نیست که جیرینگی 500تومن بدی به طرف همش با چک خیلی نقد بدن 30تا 50 تومن بقیه اش همش چکی ــه

جنس هم 200 تومن چه خبره که بخواد بریزه :w58:

( صرفا بخاطر این که تجربه داشتم گفتم )

یحتمل... بعید نیست اگر همینطور باشه...

یعنی ظرف چند مدت باید اون چکا پاس بشه؟!

چمیدونم ... من که اینطور شنیدم که 200 جنسای مغازشه!! کیف و کفش و چرمیجات میفروشه ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی ظرف چند مدت باید اون چکا پاس بشه؟!

چمیدونم ... من که اینطور شنیدم که 200 جنسای مغازشه!! کیف و کفش و چرمیجات میفروشه ...

بستگی به طرفی داره که ازش میخری و چون الان رکوده حرفُ کسی پیش میبره که میخواد پول بده

اوصولا پاس شدن اش زمان بندی داره بعضی ها 3ماه و 6ماه میبندن بعضی هم سالی به مبلغی که میخواد پاس شه بستگی داره

نه برادر من شنیده ها رو جدی نگیر ...

من پا میشم میرم بازار عمده فروشا یسری پالتو چرم میگیرم چک 6ماه بعدُ میدم

و همینطور ادامه ...

فقط اینطور کارا باید کار بلد باشی و ریسک پذیر به نوعی دل داشته باشی ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

یکی دیگه هست تقریبا هم سن خودمه توی کار زعفرون بود از بچگی... الانم کار و کاسبیش سکه ست...

یک مورد دیگه هم هست 3 تا برادرند که هر 3 دندانسازند و وضعشون از همه اینایی که گفتم بهتره ... (7 - 8 سالم نمیشه که مشغول به کارند...)

کلا از اینجور افرادی که توی یه مدت نه چندان طولانی به ثروت رسیدند (و سن و سالی هم ندارند به اون شکل...) زیاد میبینم دور و برم ... و به خودم لعنت میفرستم که چرا من خاک بر سر هیچی ندارم ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنونم از دعوتت...:icon_gol::icon_gol:

بستگی به خودمون داره همه چی...

آقا فکور زود نظر دادی در مورده همه...کاش...بیخیال...حس بحث نیست...

با سلام

اینکه یکی دو تا مثال خوب و بجا از یه عده خاص رو بعنوان مدرک اثبات امکان موفقیت بیاریم , حرفی توش نیست. مسئله مربوط میشه به زیر ساخت های متعددی که هیچکدومش در ایران وجود نداره. دولت حمایت نمیکنه . قانون هم همینطور . بانکها همه شون ربا خوارند. واردات بی رویه , دلال بازیها , مسئولین بی سواد و خیلی عوامل دیگه که نمیذارن درآمد و کسب و پیشه پایدار داشته باشی.

• Like 4
لینک به دیدگاه
با سلام

اینکه یکی دو تا مثال خوب و بجا از یه عده خاص رو بعنوان مدرک اثبات امکان موفقیت بیاریم , حرفی توش نیست. مسئله مربوط میشه به زیر ساخت های متعددی که هیچکدومش در ایران وجود نداره. دولت حمایت نمیکنه . قانون هم همینطور . بانکها همه شون ربا خوارند. واردات بی رویه , دلال بازیها , مسئولین بی سواد و خیلی عوامل دیگه که نمیذارن درآمد و کسب و پیشه پایدار داشته باشی.

درود...

بله کاملا حق باشماست...

ولی اینکه تو اون پست گفتید مایی که میایم نت و ...آدمای علافی هستیم اصلا قبول ندارم...

من جز انجمن هیچ سایتی عضو نیستم که بخوام در مورده افراد اونجا نظر بدم و بگم علافن...تو همین انجمن که هستم میدونم همین آدمایی که از نظر شما علافن "مهندس و دکتر و ..."هستن که وقت واسه خودشون ندارن ولی هرجور شده میان انجمن...ولی بی انصافیه بگیم علافن و بیکارن که میان انجمن...

....

باز اگه حرف بی موردی و ناپسندی زدم پوزش میطلبم...:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
قطعاً امکانش هست.

من پیمانکار افغانی دیدم با 32-33 سال سن فقط ماشین زیر پاش نزدیک 400 میلیون تومان ارزشش بود.

خونه و ... که به کنار.

تلاش، پشت کار، هوش، تصمیم گیری درست، جرات و جسارت تصمیم گیری های بزرگ و ...

این حرفم باور کنید شعار نیست.

دیدم به چشم.

اولین کار پیمانکاری که میخواستم بگیرم هیچ وقت یادم نمیره.

دست و پام داشت میلرزید پشت تلفن.

ذهنم مدام میگفت ولش کن به همون درآمد کم حقوق بگیریت راضی باش، این کارا کار تو نیست، پول میخواد، فلان چیزو میخوای چیکار میکنی؟!، بر نمیای از پسش و ... هزار تا فکر این مدلی که ناخودآگاهِ آدم میاره تو ذهن آدم تا نذاره بری جلو.

ولی گرفتم و باور کنید تو یک هفته اندازه یک ماه حقوقم درآمد داشتم.

اصلاً درآمدش به کنار.

حس قدرت و اعتماد به نفسی که این کارا برای من داشت از هر چیزی برای من با ارزش تر بود.

حالا تجربه زیاده از حوصله این تاپیک هم خارجه ولی قطعاً امکانش هست.

یکی از کثیف ترین شغل ها پیمان کاری هست

پیمان کاری یعنی حق کارگر ها رو خوردن

• Like 7
لینک به دیدگاه
درود...

بله کاملا حق باشماست...

ولی اینکه تو اون پست گفتید مایی که میایم نت و ...آدمای علافی هستیم اصلا قبول ندارم...

من جز انجمن هیچ سایتی عضو نیستم که بخوام در مورده افراد اونجا نظر بدم و بگم علافن...تو همین انجمن که هستم میدونم همین آدمایی که از نظر شما علافن "مهندس و دکتر و ..."هستن که وقت واسه خودشون ندارن ولی هرجور شده میان انجمن...ولی بی انصافیه بگیم علافن و بیکارن که میان انجمن...

....

باز اگه حرف بی موردی و ناپسندی زدم پوزش میطلبم...:icon_gol:

با سلام

مرسی از جواب شما.

من هر حرفی که میزنم مخاطبم دوستان صمیمی خودم هستند نه همه اعضای انجمن. راستشو بخواین علافی هم عالم خودشو داره که بدک هم نیست . تشکر

• Like 4
لینک به دیدگاه
یکی از کثیف ترین شغل ها پیمان کاری هست

پیمان کاری یعنی حق کارگر ها رو خوردن

از شرافتمندانه ترین شغلها میشه به پزشکی و معلمی اشاره کرد.

همیشه در وجودم احساس احترام خیلی خاصی برای این شغلها قائل بودم و خواهم بود.

اما پزشک فاسد نداریم؟

معلم فاسد نداریم؟

قطعاً پیمانکار کثیف و دزد هم داریم که خودم با هزارتاشون سروکله زدم.

و قطعاً پیمانکارانی هم داریم که رو این مسئله حساسیت دارن و اجازه نمیدن یه مقدار سود بیشتر بخواد اونها رو از اصولشون دور کنه که خوشبختانه با این قشرشون هم افتخار همکاری داشتم.

به شخصه تاحالا نشده جایی کار کنم و کارگرهای زیر مجموعه ام ازم ناراضی باشن.

وقتی روز آخر بهم میگن مهندس اگر جایی کار گرفتی بهمون خبر بده.

همین میشه تضمین روزی حلال.

این کلی گویی شما واقعاً من رو متاسف و متعجب کرد.

• Like 8
لینک به دیدگاه
از شرافتمندانه ترین شغلها میشه به پزشکی و معلمی اشاره کرد.

همیشه در وجودم احساس احترام خیلی خاصی برای این شغلها قائل بودم و خواهم بود.

اما پزشک فاسد نداریم؟

معلم فاسد نداریم؟

قطعاً پیمانکار کثیف و دزد هم داریم که خودم با هزارتاشون سروکله زدم.

و قطعاً پیمانکارانی هم داریم که رو این مسئله حساسیت دارن و اجازه نمیدن یه مقدار سود بیشتر بخواد اونها رو از اصولشون دور کنه که خوشبختانه با این قشرشون هم افتخار همکاری داشتم.

به شخصه تاحالا نشده جایی کار کنم و کارگرهای زیر مجموعه ام ازم ناراضی باشن.

وقتی روز آخر بهم میگن مهندس اگر جایی کار گرفتی بهمون خبر بده.

همین میشه تضمین روزی حلال.

این کلی گویی شما واقعاً من رو متاسف و متعجب کرد.

پیمان کار شرافتمند ورشکست میشه اینو بار ها دیدم

من کارگرای زیادی دیدم همیشه انتخابشون بین بد و بدتره به اونی راضی ترن که کمتر حقشون رو می خوره مجبورن کار کنن حتی اگر پولی که میگیرن کمتر از حقشون باشه خوشحال هستن که دارن کار می کنن و خانواده اشون گرسنگی نمی کشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

میگم بحث شد توی این تاپیک... اما به سوال اصلی که توی عنوان تاپیک هم هست کسی جوابی نداد...

شما در مورد خودتون فکر میکنید که از چند سالگی میتونید به یه مال و اموالی برسید؟!

در مورد نظر خودم به نتایج نظرسنجی مراجعه کنید... ولی نظرم به 35 نزدیکه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیشه آقا . اگه بخوای از صفر شروع کنی هیچوقت... :hanghead:

به نظر من میشه:w16:من الان دارم از صفر شروع میکنم و خیلی هم امیدوارم حتی اونقد که

مطمئنم یک روز سرمایه دار و ثروتمند میشم....

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر من میشه:w16:من الان دارم از صفر شروع میکنم و خیلی هم امیدوارم حتی اونقد که

مطمئنم یک روز سرمایه دار و ثروتمند میشم....

واقعا از صفر شروع کردی؟:w58:

چه کاری؟:ws38:

لینک به دیدگاه
واقعا از صفر شروع کردی؟:w58:

چه کاری؟:ws38:

:ws28:هنوز که به جایی نرسیدم.. فقط گفتم به آینده امیدوارم:icon_redface:بعدشم تو زمینه کشاورزی یه ایده دارم که پیگیره کاراشم تا به ثبت برسه بعدم به درآمد موهام مثله دندونام سفید میشه...:ws3:ولی خوب من چشم انداز سالهای آینده رو گفتم..:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28:هنوز که به جایی نرسیدم.. فقط گفتم به آینده امیدوارم:icon_redface:بعدشم تو زمینه کشاورزی یه ایده دارم که پیگیره کاراشم تا به ثبت برسه بعدم به درآمد موهام مثله دندونام سفید میشه...:ws3:ولی خوب من چشم انداز سالهای آینده رو گفتم..:banel_smiley_4:

:ws28:

:whistle:خوبه خوبه تو میتونی !تلاش کن ! :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws52::w58:واقعأ از این تشویق جالبت ممنونم...کلی روحیه گرفتم:banel_smiley_4:

نه بابا شوخی کردم. :ws3:اگه طرح مبتکرانه ای داری یا کاری مد نظرته که هنوز زیاد اشباع نشده امکان موفقیتت خیلی زیاده. :a030:

منم برات آرزوی موفقیت میکنم :hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...