رفتن به مطلب

بنطر شما چند سال زمان لازمه تا یک فرد به ثروت برسه یا بعبارتی توی چندسالگیش میتونه ثروتمند باشه؟!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 63
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب آخه چیجوری؟

:ws37:

ببین اگه ادم رو کاری که میخواد بکنه تمرکز کنه موفق میشه

حالا هرکاری:a030:

دیدم ادمایی رو که از صفر شروع کردن حالا همه بهشون حسودی میکنن:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
لینک به دیدگاه

پسرخاله من زده تو کار بساز بفروش !

کلا از این دست قبیل کارا مثلا کسایی که پول لازم هستند خونه رو به قیمت مناسب ازشون میخره داخلشُ باز سازی میکنه و بیشتر می فروشه

هر چقد پول بهش بدی دقیقا سر سال 2 برابرشُ پس میده بهت !

• Like 1
لینک به دیدگاه
پسرخاله من زده تو کار بساز بفروش !

کلا از این دست قبیل کارا مثلا کسایی که پول لازم هستند خونه رو به قیمت مناسب ازشون میخره داخلشُ باز سازی میکنه و بیشتر می فروشه

هر چقد پول بهش بدی دقیقا سر سال 2 برابرشُ پس میده بهت !

:thk: چقدر خوب. واسه آقایون خوبه همچین کارایی...

• Like 1
لینک به دیدگاه
:thk: چقدر خوب. واسه آقایون خوبه همچین کارایی...

دقیقا خیلی کارا هست که پول درونش خوبه اما خب شان اجتماعی نداره

مثلا کسیُ میشناسم که تو بازار بزرگ تو فصول گرم شربت میفروشه رو یه چرخ و روزای سرد آش دوغ

باهاش حرف میزدم میگفت خدا بده برکت روزی 200تا 300 در میاد به عبارتی ماهی 6تا 9 میلیون بدون دادن اجاره و... تنها هزینه اش هم همون مواد اولیه اس !

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا خیلی کارا هست که پول درونش خوبه اما خب شان اجتماعی نداره

مثلا کسیُ میشناسم که تو بازار بزرگ تو فصول گرم شربت میفروشه رو یه چرخ و روزای سرد آش دوغ

باهاش حرف میزدم میگفت خدا بده برکت روزی 200تا 300 در میاد به عبارتی ماهی 6تا 9 میلیون بدون دادن اجاره و... تنها هزینه اش هم همون مواد اولیه اس !

فکرشو بکن روزی 200 تا 300 حداکثر 100 تومن در روز پول مواد اولیه ش آیا بشه یا نه! اونوقت ما میگیم بنده خداها دست فروشن!:sigh: دل میسوزونیم!:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
فکرشو بکن روزی 200 تا 300 حداکثر 100 تومن در روز پول مواد اولیه ش آیا بشه یا نه! اونوقت ما میگیم بنده خداها دست فروشن!:sigh: دل میسوزونیم!:icon_pf (34):

نه بابا 100 چه خبره برای آش دوغ :ws3:

البته اینم بگم به جاش بستگی داره این کسی که میگفت انقده در روز در امدش تو بازار بزرگ تهران میره ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
البته من در مورد همه رشته های پیراپزشکی اطلاع چندانی ندارم ...

فیزیو تراپی ، رادیولوژی ، آزمایشگاه و .... اینا خیلی وضعشون خوبه...

بیوتکنولوژی فراموشتون نشه:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه بابا 100 چه خبره برای آش دوغ :ws3:

البته اینم بگم به جاش بستگی داره این کسی که میگفت انقده در روز در امدش تو بازار بزرگ تهران میره ...

:ws28::ws28::ws28: چمدونم گفتم شاید زیاد میرفوشه خب! آخه آش دوغ ما گرون در میاد!:w000:

:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خونه خریدن دیگه از رویا هم فراتر رفته

ولی هیچ چیزی غیر ممکن نیست

اما اگه بخوای طوری پول در بیاری که عذاب وجدان نداشته باشی و شب رو راحت بخوابی با شرایط الان خیلی خیلی سخته برای یه جوون خرید خونه رو متصور بشیم

ولی من به شخصه پول کمی که بدون عذاب وجدان در بیاد رو از پول کلانی که بدست آوردنش چند نفر رو به نابودی کشونده رو ترجیح میدم

• Like 8
لینک به دیدگاه

اگه سعی کنیم زمینه ای که توش استعداد داریم رو پیداکنیم و در اون زمینه تلاش کنیم امکانش زیاده.

نباید وقت خودمون رو تو زمینه ای تلف کنیم که توش استعداد وتوانایی نداریم. از همه مهمتر اینکه بیشتر وقت ها باید پول فکرمون رو بخوریم .این خیلی مهمه که فکرمون رو درست به کاربندازیم.

معمولا با کارهایی که فکر موثر در پیشرفتشون تاثیر داره نسبت به کارهای یدی سریع تر وراحت تر میتوان کسب درامد کرد.:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه
بازار کاریش چیطوره پری ناز؟ الان تو بیوتکنولوژی پزشکی میخونی؟ :ws38:

الان من کارشناسی ام شاخه تو ارشد معلوم میشه.

تو تمام کشورها بیوتکنولوژی یه بیزنسه واز تقریبا تمام رشته ها پول سازتره.

ولی تو ایران اوضاع یکم فرق داره.ولی بااین حال جای کار زیاد داره.هنوز اشباع هم نشده.اگه لیسانس بیوتکنولوژی داشته باشی راحت تر از هر رشته ای درخواست تحصیل تو دانشگاه های خارج از ایران رو میتونی به دست بیاری. البته یه سری شرایط داره داره تحصیلت مجانی باشه.

اگه اطلاعات بیشتری میخواستی تو پروفم ازم بپرس اگه تو اون زمینه اطلاعات داشته باشم درخدمتم.چون موضوع تاپیک منحرف میشه.:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من به عنوان یه دختر از دوره دانشجویی کار می کردم. تعطیلات عید و تابستون وقتی همه میرفتن مسافرت من فصل کار و تلاش رو آغاز می کردم :ws3: به پولش احتیاج نداشتم خدا رو شکر ولی همیشه اینکه خودم درآمد داشته باشم برام یه چیز دیگه بود. حقوقم رو که می گرفتم مثل بقیه دخترا نمی رفتم زودی کیف و کفش و مانتو بگیرم سعی می کردم به اشکال مختلف پس اندازش کنم. راستش از اقتصادی بودن خودم خوشم میاد ولی اینکه بگم من با این پولا ثروتمند میشم و خونه میخرم یه کم کمیکه به نظرم :banel_smiley_4: ولی بازم امید دارم که یه کار بهتر و دائمی پیدا کنم و با پس انداز درست پولم بتونم یه سرمایه ای داشته باشم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28: چمدونم گفتم شاید زیاد میرفوشه خب! آخه آش دوغ ما گرون در میاد!:w000:

:hanghead:

اونا آش دوغ رو هر روز درست نمیکنن که...یه دیگ میپزن همون روز هرچی فروختن که فروختن،هرچی موندُ فریز میکنن واسه فردا...فردا یکم مواد مصالح قاطیش میکنه و آش کهنه رو به خورد مردم میده...البته اینم بگم کلاً قسمت سوپ و آش هرچه بیات تر باشه انقدر طعم و لعاب بهتری بدست میاد :icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه آشنایی داریم مدرکش فوق لیسانس فیزیوتراپیه ... دقیقا نمیدونم کی شروع به کار کرد .... شاید 10 سال پیش...

اولش توی یه شهر کوچیک مطب زده بود مث اینکه (احتمالا نصف روز توی مطب بوده و نصف روز درمانگاهی جایی...)

وقتی داشت تعریف میکرد میگفت اولین و تنها فیزیوتراپ بوده توی اون شهر ... یعنی جز ایشون فیزیوتراپ دیگه ای نبوده و

همه شهر و دهاتای اطرافش میومدند پیش ایشون.... میگفت تو همون سالها بار خودشو بسته و خیلی بیشتر از اون چیزیکه

میتونسته توی شهر خودمون (مشهد) دربیاره اونجا درآورده به همون دلیل که گفتم ...

الانم چندماهی میشه اومده توی مشهد یک کلینیک فیزیوتراپی + یک داروخانه + فروشگاه لوازم ورزشی-پزشکی و... زده...

3 واحد آپارتمان داره و 1 خونه ویلایی 2طبقه ... هر دوشون توی بهترین مناطق بالاشهر و متراژهای بالا ...

1 اپتیما و 1 تویوتا لندکروز هم داره ...

و 800 متر زمین بیرون از شهر ...

(تازه اینا فقط چیزاییه که ما ازش خبر داریم... خدا میدونه که چقدر مال و منال دیگه داره و ما بی خبریم....)

باباش هم هیچی نداشته و نداره ... پدرزنش هم همینطور .. همش پول خودشه ... دمش گرم ...

• Like 5
لینک به دیدگاه

یک آشنای دیگه هست تا همین 3-4 ماه پیش توی یه مغازه دیگه (یعنی صاحب مغازه کس دیگه بود) مشغول به کار فروشندگی بودش... به مدت 2 سال اونجا کار میکرد...

الان 3 4 ماهم نمیشه که خودش مغازه زده... البته مغازه زدن که چیز شاخی نیست... مساله اینه که 3 دنگ از اون ملک(مغازه) رو خریده و حد اقلش 500 م فی همون 3 دنگش میشه... احتمالا 200 دیگه هم داشته که جنس ریخته توی مغازه... یعنی تقریبا 700 داشته ! حالا اگر وام گرفته یا چیز دیگه من نمیدونم... وضع خانوادگیشونم خیلی خراب بود اون قدیما... 15 16 ساله که بود این پسره از اینایی که پشت چراغ قرمز دست فروشی میکنند بودش...

نمیدونم این پولو از کجا آورده این یارو... سنشم 24ساله فقط...

البته آدم دزد و مال مردم خوریه ... بعید نیست کلاه کسی رو برداشته باشه...

• Like 4
لینک به دیدگاه
یک آشنای دیگه هم هست تا همین 3-4 ماه پیش توی یه مغازه دیگه (یعنی صاحب مغازه کس دیگه بود) مشغول به کار فروشندگی بودش... به مدت 2 سال اونجا کار میکرد...

الان 3 4 ماهم نمیشه که خودش مغازه زده... البته مغازه زدن که چیز شاخی نیست... مساله اینه که 3 دنگ از اون ملک(مغازه) رو خریده و حد اقلش 500 م فی همون 3 دنگش میشه... احتمالا 200 دیگه هم داشته که جنس ریخته توی مغازه... یعنی تقریبا 700 داشته ! حالا اگر وام گرفته یا چیز دیگه من نمیدونم... وضع خانوادگیشونم خیلی خراب بود اون قدیما... 15 16 ساله که بود این پسره از اینایی که پشت چراغ قرمز دست فروشی میکنند بودش...

نمیدونم این پولو از کجا آورده این یارو... سنشم 24ساله فقط...

البته آدم دزد و مال مردم خوریه ... بعید نیست کلاه کسی رو برداشته باشه...

مغازه خریدن اینطوری نیست که جیرینگی 500تومن بدی به طرف همش با چک خیلی نقد بدن 30تا 50 تومن بقیه اش همش چکی ــه

جنس هم 200 تومن چه خبره که بخواد بریزه :w58:

( صرفا بخاطر این که تجربه داشتم گفتم )

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...