رفتن به مطلب

بنطر شما چند سال زمان لازمه تا یک فرد به ثروت برسه یا بعبارتی توی چندسالگیش میتونه ثروتمند باشه؟!

ارسال های توصیه شده

درود .

در اینجا منظور از ثروت ، سگ پول بودن نیست ... بلکه منظور داشتن حد اقل یک خانه برای سکونت خانواده ای که تشکیل داده اون فرد و ماشین و بقیه وسایل زندگی و داشتن درآمدی که زندگی مناسبی برای خودش و خانوادش فراهم کرده باشه...

به هر حال هر جور که حساب میکنی همینشم راهیست بس دشوار ... مثلا الان فرض کنید طرف بخواد یک خونه (آپارتمان نقلی) داشته باشه باید حد اقل 300 میلیون داشته باشه مثلا (شهرهای بزرگتر بیشتر...)... بقیه ی چیزها رو هم حساب کنی که ممکنه تا دوبرابر این رقم هم بشه ...

ضمنا در اینجا ما منظورمون پولیه که خود فرد میتونه بدست بیاره و از راه کار و علم و راههای مثبت ... نه دزدی و مال مردم خوری و اینجور مسایل... و همینطور پول پدر / پدر زن / پدر شوهر و ... هم حساب نمیشه ... فقط پول خود فرد ...

نظرتونو بگید... متشکر...

• Like 17
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 63
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نمیشه آقا . اگه بخوای از صفر شروع کنی هیچوقت... :hanghead:

ولی من خیلیا رو دیدم که تونستند... عده ای از راه بازار و کاسبی (که من از این قشر بدم میاد) و عده ای از راه علم (درود به شرفشون...)

• Like 4
لینک به دیدگاه
با تلاش شخصی منظورتون هست یا نه کلی گفتید؟

آره دیگه با تلاش شخصی...

بدون تلاش که میشه همون بدست آورد ثروت از راه ارث و... که من گفتم اونا رو در نظر نگیرید ... که ممکنه بعضیا چیزی هم گیرشون نیاد از این قضیه ... (یعنی موروث ثروتمندی نداشته باشند...)

اگه راهی جز این هست که بدون تلاش به پول برسی شما معرفی بفرمایید استفاده کنیم ... :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
متاسفانه واقعیت تلخی وجود داره که اکثر جوونها زندگی آیندشون وابسته به میزان ثروت پدرشونه ...

دقیقا. از قدیم همیشه گفتند پول پول میاره. بنظر من از راه علم هم نمیشه پول زیادی بدست آورد. شاید در حد آب باریکه و بخور و نمیر...:hanghead:

لینک به دیدگاه
دقیقا. از قدیم همیشه گفتند پول پول میاره. بنظر من از راه علم هم نمیشه پول زیادی بدست آورد. شاید در حد آب باریکه و بخور و نمیر...:hanghead:

به هر حال واقعیت تلخیه این مساله و عدالتی توی دنیا وجود نداره...

این جمله فکر کنم از صادق هدایت باشه:

برای پول دار شدن یا باید بچه پولدار باشی یا دزد

(نقل به مضمون)

اما من به علم معتقدم ... البته بستگی به رشته ای که تحصیلاتتو گذروندی داره ... در حال حاضر پول (کلون) توی رشته های پزشکی/دندان پزشکی / پیراپزشکیه... و بخصوص این مورد آخری که روی بورسه ....

• Like 3
لینک به دیدگاه
به هر حال واقعیت تلخیه این مساله و عدالتی توی دنیا وجود نداره...

این جمله فکر کنم از صادق هدایت باشه:

برای پول دار شدن یا باید بچه پولدار باشی یا دزد

(نقل به مضمون)

اما من به علم معتقدم ... البته بستگی به رشته ای که تحصیلاتتو گذروندی داره ... در حال حاضر پول (کلون) توی رشته های پزشکی/دندان پزشکی / پیراپزشکیه... و بخصوص این مورد آخری که روی بورسه ....

پول کلون تو دندون پزشکی هست فقط. منم لیسانسم پیرا پزشکی بود خیر سرم!:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پول کلون تو دندون پزشکی هست فقط. منم لیسانسم پیرا پزشکی بود خیر سرم!:sigh:

البته من در مورد همه رشته های پیراپزشکی اطلاع چندانی ندارم ...

فیزیو تراپی ، رادیولوژی ، آزمایشگاه و .... اینا خیلی وضعشون خوبه...

• Like 2
لینک به دیدگاه
البته من در مورد همه رشته های پیراپزشکی اطلاع چندانی ندارم ...

فیزیو تراپی ، رادیولوژی ، آزمایشگاه و .... اینا خیلی وضعشون خوبه...

اونم باید سرمایه داشته باشی کلینیک بزنی. بخوای واسه کسی کار کنی نه خوب نیست.چون زیاد پذیرش ندارن. :| عصن هر رشته ای رو دست بذاری اشباع شده ست. :sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اینو کسانی میتونن پاسخ بدهند که تونستن بهش برسن . اونام تو نت نمیان و سرشون به زندگیشون بنده. ما هم که علاف و بیکار و بی عاریم و عقلمون به این چیزا قد نمیده. بنابراین جواب منفی است.

• Like 6
لینک به دیدگاه
اینو کسانی میتونن پاسخ بدهند که تونستن بهش برسن . اونام تو نت نمیان و سرشون به زندگیشون بنده. ما هم که علاف و بیکار و بی عاریم و عقلمون به این چیزا قد نمیده. بنابراین جواب منفی است.

زدی نابودمون کردی رفت:ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه

ممنونم از دعوتت...:icon_gol::icon_gol:

بستگی به خودمون داره همه چی...

آقا فکور زود نظر دادی در مورده همه...کاش...بیخیال...حس بحث نیست...

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود .

در اینجا منظور از ثروت ، سگ پول بودن نیست ... بلکه منظور داشتن حد اقل یک خانه برای سکونت خانواده ای که تشکیل داده اون فرد و ماشین و بقیه وسایل زندگی و داشتن درآمدی که زندگی مناسبی برای خودش و خانوادش فراهم کرده باشه...

به هر حال هر جور که حساب میکنی همینشم راهیست بس دشوار ... مثلا الان فرض کنید طرف بخواد یک خونه (آپارتمان نقلی) داشته باشه باید حد اقل 300 میلیون داشته باشه مثلا (شهرهای بزرگتر بیشتر...)... بقیه ی چیزها رو هم حساب کنی که ممکنه تا دوبرابر این رقم هم بشه ...

ضمنا در اینجا ما منظورمون پولیه که خود فرد میتونه بدست بیاره و از راه کار و علم و راههای مثبت ... نه دزدی و مال مردم خوری و اینجور مسایل... و همینطور پول پدر / پدر زن / پدر شوهر و ... هم حساب نمیشه ... فقط پول خود فرد ...

نظرتونو بگید... متشکر...

ببین اول از همه باید علاقتو پیدا کنی تو قدم دوم بستر مناسب رو انتخاب کنی و علاقتو تو اون بستر رشد بدی.

من یکی از همون بازاریایی که میگیر رو میشناسم وقتی بچه بود تو بازار تو جعبه کفش قرقره میفروخت...الان 2تا مغازه داره...نه قرقره فروشی...جمع سرمایش بالای 50میلیارد تومنه.

البته اونموقع امکان پیشرفت بالاتر بود و جامعه و بازار ثبات بیشتری داشت.

الان هم از همین بی ثباتی خیلیا خوب پولی به جیب میزنن.

یک طرحی قراره 3ماه بعد تو مجلس تصویب بشه...تو جلسه غیر علنی اگر عامل نفوذی داشته باشی خیلی راحت میتونی عرض 3-4ماه سرمایت رو 3تا10 برابر کنی. :icon_redface:

البته شنیدم کسانی که کلاً تو هر زمینه از صادرات فعالیت کردن موفق بودن...یکی از دوستام عرض 1سال سرمایه 5میلیونیش رو 50میلیون کرده بود...

البته اگر خیلی دقیق بخوای کسی راهنماییت کنه اینجا نمیتونی جواب بگیری...چون 2 عامل بازدارنده وجود داره.

1.ایرانیا بخیلن و چشم پیشرفت دیگری جز خودشون رو ندارن.

2.بقول فکور...اونی که سرمایه کلون بدست آورده مسلماً وقتش رو اینجور جاها خرج نمیکنه...خسیس تر از این حرفاست:ws3:

در مورد سوالت هم...تو ایران یکی اگر آینده نگر باشه و در 1 تخصص بخصوص فعالیت کنه،میتونه زندگی متوسط (حقوق ماهی 2تومن،خونه ی 500میلیون تومنی و ماشین 30 تومنی) رو عرض 20 سال فعالیت تو اون عرصه بدست بیاره.

• Like 8
لینک به دیدگاه
والا شدنش که میشه، به شم اقتصادی طرف بر میگرده، باید باشه تو آدم

ولی متاسفانه تو همه نیستش

:ws3:

1.ایرانیا بخیلن و چشم پیشرفت دیگری جز خودشون رو ندارن.

نه همه هم اینطور نیستند... نمونه اش همین خانوم شیوا ...:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

قطعاً امکانش هست.

من پیمانکار افغانی دیدم با 32-33 سال سن فقط ماشین زیر پاش نزدیک 400 میلیون تومان ارزشش بود.

خونه و ... که به کنار.

تلاش، پشت کار، هوش، تصمیم گیری درست، جرات و جسارت تصمیم گیری های بزرگ و ...

این حرفم باور کنید شعار نیست.

دیدم به چشم.

اولین کار پیمانکاری که میخواستم بگیرم هیچ وقت یادم نمیره.

دست و پام داشت میلرزید پشت تلفن.

ذهنم مدام میگفت ولش کن به همون درآمد کم حقوق بگیریت راضی باش، این کارا کار تو نیست، پول میخواد، فلان چیزو میخوای چیکار میکنی؟!، بر نمیای از پسش و ... هزار تا فکر این مدلی که ناخودآگاهِ آدم میاره تو ذهن آدم تا نذاره بری جلو.

ولی گرفتم و باور کنید تو یک هفته اندازه یک ماه حقوقم درآمد داشتم.

اصلاً درآمدش به کنار.

حس قدرت و اعتماد به نفسی که این کارا برای من داشت از هر چیزی برای من با ارزش تر بود.

حالا تجربه زیاده از حوصله این تاپیک هم خارجه ولی قطعاً امکانش هست.

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...