m.sh1992 2210 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 تسلیت میگم آقا یاسر... ما رو درغم خودتون شریک بدونید ان شاء الله روحشون قرین رحمت و آمرزش الهی و هرچی خاک ایشونه بقای عمر بازماندگان و عزیزانتون باشه
m@ry@71 3690 ارسال شده در 13 بهمن، 2014 تسلیت میگم آقا یاسر غم آخرتون باشه خدا صبرتون بده خدا رحمتشون کنه
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 متاسفانه باخبر شدیم که مادر بزرگ دوست عزیزمون Yaser.C به رحمت خدا رفتند و فوت کردن من به نوبه خودم به ایشون تسلیت میگم و امیدوارم که روح ایشون قرین رحمت الهی باشه و به یاسر عزیز و خانواده گرامیشون صبر عنایت بدارد خدایش بیامورد :icon_gol: زنده باشید آقا مجید خیلی خیلی ممنونم.... خدا شما و خانوادتونو نگه داره ان شاء الله تو شادیاتون جبران کنم:icon_gol:
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 دوستان از همتون ممنونم از اینکه به به من تسلی خاطر دادید و زحمت کشیدید و تسلیت گفتید خدا همه شما و خانواده های محترمتون رو براتون حفظ کنه و بهتون طول عمر باعزت بده ان شاء الله لحظه های خوب و خوش توی زندگی تون داشته باشید و بلا و غم از شما و خانواده هاتون دور باشه و من اونجا برای تک تکتون جبران کنم:icon_gol:
ارسال های توصیه شده