m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ تسلیت میگم آقا یاسر... ما رو درغم خودتون شریک بدونید ان شاء الله روحشون قرین رحمت و آمرزش الهی و هرچی خاک ایشونه بقای عمر بازماندگان و عزیزانتون باشه لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ تسلیت میگم آقا یاسر خدارحمتشون کنه روحشون شاد لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ تسلیت میگم. غم اخرتون باشه. خدا بهتون صبر بده. لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ تسلیت میگم آقا یاسر غم آخرتون باشه خدا صبرتون بده خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ تسلیت میگم یاسر جان خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ خدا رحتشون کنه یاسر جان غم اخرت باشه لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ متاسفانه باخبر شدیم که مادر بزرگ دوست عزیزمون Yaser.C به رحمت خدا رفتند و فوت کردن من به نوبه خودم به ایشون تسلیت میگم و امیدوارم که روح ایشون قرین رحمت الهی باشه و به یاسر عزیز و خانواده گرامیشون صبر عنایت بدارد خدایش بیامورد :icon_gol: زنده باشید آقا مجید خیلی خیلی ممنونم.... خدا شما و خانوادتونو نگه داره ان شاء الله تو شادیاتون جبران کنم:icon_gol: لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ دوستان از همتون ممنونم از اینکه به به من تسلی خاطر دادید و زحمت کشیدید و تسلیت گفتید خدا همه شما و خانواده های محترمتون رو براتون حفظ کنه و بهتون طول عمر باعزت بده ان شاء الله لحظه های خوب و خوش توی زندگی تون داشته باشید و بلا و غم از شما و خانواده هاتون دور باشه و من اونجا برای تک تکتون جبران کنم:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده