رفتن به مطلب

درفش کاویانی

ارسال های توصیه شده

پژوهشگران امروزی در مورد اینکه آیا درفش کاویانی جدا از روایتهای

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
سطوره ای یک واقعیت تاریخی بوده‌است محتاطانه برخورد می‌کنند.....

چرا فکرمیکنین ؟؟؟؟؟

ولازم به یاداوری برای دوستان هست که ضحاک ماردوش شاهی است که در اثر بی عدالتی و ظلم شیطان شانه‌هایش را بوسه می‌زند و از جای بوسه‌ها مارهایی می‌رویند. ضحاک برای اینکه زنده بماند باید روزانه مغز دو جوان را به مارها بدهد و کاوه آهنگر نیز کسی است که هفده فرزندش قربانی مارها شده‌است. در این هنگام، کاوه برای آن که مردم را علیه ضحاک بشوراند، پیش‌بند چرمی خود را بر سر چوبی می‌کند و آن را بالا می‌گیرد تا مردم گرد او آیند. سپس با کمک مردم، کاخ فرمانروای ضحاک خونخوار را در هم می‌کوبد و فریدون را بر تخت شاهی می‌نشاند

و فریدون این درفش را میارایه و میشه درفش کاویانی مظهر مقاومت و ازادگی

• Like 9
لینک به دیدگاه

پرچم ساسانیان بود که در حمله اعراب به ایران به یغما رفت و عمر بن خطاب جواهراتش را برداشت و اونو آتش زد.

Derafshe_Kaviani.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه

کلا از این موضوعات خوشم نمیاد که فکرمو درگیرشون کنم و با این چیزا کارایی و فضای آزاد ذهنمو محدود کنم...

بالاخره همیشه توی تاریخ حکام ستمگر و جنایت پیشه بودند و افراد بزرگی که پایه های اون حکومت رو در هم شکستند هم بودند...

اما اینکه بعد چندین قرن توی بوق و کرنا کنی و از اونها بت بسازی مضحک هست...

این داستانها بعلت درون مایه احساسیشون قشنگ و جذاب بنظر میاند اما فایده چندانی ندارند برای جامعه ...

قهرمان پرستی و نزاع بر سر تاریخ و ... دمده و بی کلاس شده و کار ملل جهان سوم هست....

• Like 1
لینک به دیدگاه

به سفارش یکی از دوستان عزیزم در انجمن این دو اثر رو گیر اوردین مطالعه کنین:w16:

کتاب زبان و اسطوره نوشته ارنست کاسیرر

کتاب حکمت و خردخسروانی نوشته هاشم رضی

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کلا از این موضوعات خوشم نمیاد که فکرمو درگیرشون کنم و با این چیزا کارایی و فضای آزاد ذهنمو محدود کنم...

بالاخره همیشه توی تاریخ حکام ستمگر و جنایت پیشه بودند و افراد بزرگی که پایه های اون حکومت رو در هم شکستند هم بودند...

اما اینکه بعد چندین قرن توی بوق و کرنا کنی و از اونها بت بسازی مضحک هست...

این داستانها بعلت درون مایه احساسیشون قشنگ و جذاب بنظر میاند اما فایده چندانی ندارند برای جامعه ...

قهرمان پرستی و نزاع بر سر تاریخ و ... دمده و بی کلاس شده و کار ملل جهان سوم هست....

پس ایستادگی در مقابل ظلم هم دمده شده دیگه لابد :w58:

مرسی

حسین و یزید یا کاوه و ضحاک یکی پررنگتر یکی کمرنگتر؟؟؟

داعش یک طرف و مردم کوبانی یه طرف و......این خوبه که دمده نشده

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس ایستادگی در مقابل ظلم هم دمده شده دیگه لابد :w58:

مرسی

حسین و یزید یا کاوه و ضحاک یکی پررنگتر یکی کمرنگتر؟؟؟

داعش یک طرف و مردم کوبانی یه طرف و......این خوبه که دمده نشده

نه من بهیچ وجه ایستادگی در مورد ظلم رو نکوهش نکردم... من در مورد قهرمان پرستی نظرمو گفتم...

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه من بهیچ وجه ایستادگی در مورد ظلم رو نکوهش نکردم... من در مورد قهرمان پرستی نظرمو گفتم...

ولی جناب دوباره تاپیک رو بخون منظور پرستش نبود بحث این بود که بوده کاوه یا داستانه اگرم بوده چرا پررنگ نشده مثل سایر قهرمانان به قول شما

• Like 2
لینک به دیدگاه
ولی جناب دوباره تاپیک رو بخون منظور پرستش نبود بحث این بود که بوده کاوه یا داستانه اگرم بوده چرا پررنگ نشده مثل سایر قهرمانان به قول شما

ایدئولوژی سهند جان...ایدئولوژی

این ایدئولوژی لامصب بد چیزیه...مجبوره برای اثبات وجود خودش،هرچیزی که جلو راهش رو میگیره یا باهاش رقابت میکنه رو از بین ببره.

برای ساخت یک ایدئولوژی جدید بایستی تمامی ایدئولوژی های پیشین همراه با آثارشون محو بشن...چرا خیلی دور میری؟

همین ارک علیشاه که اوایل انقلاب با دینامیت نصفشو فرستادن هوا...چرا؟...چون تالاری اونجا بود که بدون بلندگو میشد آواز خوند و تنها 2تا ازون تالارا تو دنیا وجود داشت.

الان همون قسمت از ارکو که نابود کردن دارن مصلی میسازن...

حذف شدن تاریخ پادشاهان از کتب درسی تاریخ و جایگزینیش با سرنوشت اعمه و بزرگان دینی.

حذف شدن شعر و سرودهای کودکانه و جایگزینیش با آموزش قرآن از مقاطق پیش دبستانی.

ما اسطوره و خاطره زیاد داشتیم و داریم...این ایدئولوژی حکومتهاست که اونارو جایگزین میکنه.:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

این ایدئولوژی لامصب بد چیزیه...مجبوره برای اثبات وجود خودش،هرچیزی که جلو راهش رو میگیره یا باهاش رقابت میکنه رو از بین ببره.

برای ساخت یک ایدئولوژی جدید بایستی تمامی ایدئولوژی های پیشین همراه با آثارشون محو بشن...چرا خیلی دور میری؟

همین ارک علیشاه که اوایل انقلاب با دینامیت نصفشو فرستادن هوا...چرا؟...چون تالاری اونجا بود که بدون بلندگو میشد آواز خوند و تنها 2تا ازون تالارا تو دنیا وجود داشت.

حذف شدن تاریخ پادشاهان از کتب درسی تاریخ و جایگزینیش با سرنوشت اعمه و بزرگان دینی.

ما اسطوره و خاطره زیاد داشتیم و داریم...این ایدئولوژی حکومتهاست که اونارو جایگزین میکنه.:ws37:

با همه گفتارتون موافقم. بخش دوم این رویداد در بازبینی تاریخ بسیار پندآموزه..

نمونش رو تو کشور های استقلال یافته شوروی میشه دید. بعد از 70 سال حکومت سوسیالیستی همه فرهنگ این کشور ها از نو زنده شده انگاری که اصن ایدئولوژی سوسیالیستی هیچگاه نبوده.

• Like 2
لینک به دیدگاه

کاملا میخواستم همینو بشنوم

مرسی امین:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به سفارش یکی از دوستان عزیزم در انجمن این دو اثر رو گیر اوردین مطالعه کنین:w16:

کتاب زبان و اسطوره نوشته ارنست کاسیرر

کتاب حکمت و خردخسروانی نوشته هاشم رضی

:icon_gol:

عالیه ، سه سال پیش خوندمش

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دارین زحمتشو بکشین لینکشو بذارین