رفتن به مطلب

احتمال افزایش 32 درصدی طلاق در زوج های معتاد به شبکه های اجتماعی


ارسال های توصیه شده

[h=1]احتمال افزایش 32 درصدی طلاق در زوج های معتاد به شبکه های اجتماعی[/h] [h=3]تهران-ایرنا-تحقیقات پژوهشگران دانشگاه آکسفورد انگلیس نشان می دهد که احتمال افزایش طلاق در بین زوج های معتاد به شبکه های اجتماعی، 32 درصد بیشتر است و آنهایی که به زندگی مشترک ادامه می دهند، معمولا از ازدواج خود رضایت ندارند.[/h]

81378404-6063413.jpg به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از رویترز،این تحقیق که بر روی 24هزار زوج اروپایی انجام شده نشان می دهد که شبکه های اجتماعی یکی از مهمترین دلایل فروپاشی خانواده ها است.

 

بر اساس این تحقیق بهترین زمان برای حل مشکلات، تصمیم گیری های مشترک و برقراری روابط عاطفی برای تحکیم خانواده، پس از بازگشت به خانه است که اکثر افراد عضو شبکه های اجتماعی مختلف، این وقت مناسب را به پرسه زنی در شبکه ها می گذرانند و به این ترتیب صمیمیت زوجین کاهش می یابد.

 

این تحقیقات نشان می دهد که تمام افرادی که همسرانشان عضو شبکه های اجتماعی هستند؛ از اینکه در اولویت دوم زندگی او قرار دارند در عذاب هستند.

 

این تحقیق همچنین نشان می دهد، اختلال در روابط جنسی یکی دیگر از مهمترین های آسیب های استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی در خانواده است.

 

تحقیقاتی که در ماه سپتامبر انجام شد نشان می دهد که درگیری زیاد در شبکه های اجتماعی باعث کاهش حافظه می شود.

 

سال گذشته نیز محققان دانشگاه میسوری تحقیقات گسترده ای را در زمینه شبکه های اجتماعی آغاز کردند. این تحقیقات نشان می دهد که استفاده از شبکه های اجتماعی، به مرور زمان طرز فکر و روابط فرد را متحول می کند. در این تحقیقات، حدود هزار کاربر 18 تا 82 ساله شبکه های اجتماعی، مورد بررسی قرار گرفته اند.

 

در این تحقیقات آمده است که اکثر روابطی که از طریق شبکه های اجتماعی ایجاد می شود پایه و اساسی ندارد؛ زیرا مبنای واقعی ندارد.

 

در این گونه روابط معمولا افراد ناشناس هنگام توصیف خود در شبکه های مجازی، تصویر غیر واقعی ارایه می کنند و موجب فریب افکار دیگران می شوند. افرادی که به طور مستمر از این شبکه ها استفاده می کنند و به نوعی به آن معتادند، پس از مرور زمان غرق در رویا می شوند و از دنیای واقعی فاصله می گیرند.

 

افرادی که بیشتر از 3 ساعت از وقت خود را صرف این شبکه های اجتماعی می کنند، به جای حل مشکلات به دنبال روش های جایگزینی هستند که به دروغ در ذهنشان ایجاد شده است.

 

یکی دیگر از معضلات شبکه های اجتماعی، ورود بی اجازه به حریم خصوصی اشخاص است. به گفته این محققان، افزایش شعاع دایره افرادی که حق ورود به حریم شخصی یکدیگر را دارند در شبکه های اجتماعی به وفور دیده می شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...