دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آبان، ۱۳۹۳ دره عشق یکی از زیباترین دره های کشوردر استان چهارمحال و بختیاری است که دارای آبشارهای متعدد فصلی و دائمی در دو طرف دره، جنگل های گسترده بلوط، روستاهای تاریخی، چشمه آب معدنی گوگردی و... است که در وسط دره رودخانه پر آب کارون جریان دارد. این آبشار با سرعت زیاد از دل كوه بیرون می جهد و بیش از یكصد متر ارتفاع دارد. در كنار این آبشار رود كارون به آرامی جاری است و در تركیب با انارستان ها و شالیزارهای روستاهای دره عشق و دورك شاهپوری، فضای شگفت انگیزی را به وجود آورده است. چهار محال و بختیاری-اردل-اردیبهشت 93 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آبان، ۱۳۹۳ عکس های مسیر هم خیلی قشنگن اما چون عکس بچه های گروه داخلشه نمیتونم بذارم 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آبان، ۱۳۹۳ دختر باران گفته است: دره عشق یکی از زیباترین دره های کشوردر استان چهارمحال و بختیاری است که دارای آبشارهای متعدد فصلی و دائمی در دو طرف دره، جنگل های گسترده بلوط، روستاهای تاریخی، چشمه آب معدنی گوگردی و... است که در وسط دره رودخانه پر آب کارون جریان دارد. این آبشار با سرعت زیاد از دل كوه بیرون می جهد و بیش از یكصد متر ارتفاع دارد. در كنار این آبشار رود كارون به آرامی جاری است و در تركیب با انارستان ها و شالیزارهای روستاهای دره عشق و دورك شاهپوری، فضای شگفت انگیزی را به وجود آورده است. چهار محال و بختیاری-اردل-اردیبهشت 93 حس سکوت می ده ب ادم کاش مسیر دسترسی رو هم بنویسی. مثلا اومیدم استان چهار محال بختیاری، چطوری برسیم ب این روستا. مرسی. 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آبان، ۱۳۹۳ S.F گفته است: حس سکوت می ده ب ادم کاش مسیر دسترسی رو هم بنویسی. مثلا اومیدم استان چهار محال بختیاری، چطوری برسیم ب این روستا. مرسی. خب ما با گروه رفتیم.خودم تنهایی نمیدونم خواستی بیای عکس های مسیر رو واست میفرستم و شماره گذاری میکنم مثل مسیر کنگ طبیعت اینجا خیلی قشنگه.باید یک سال مرخصی بگیری.حتی واسه زمستون هم پیست اسکی کوهرنگ هست 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ آبان، ۱۳۹۳ فوق العاده است ... واقعا تونستین حتما برین 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ آبان، ۱۳۹۳ اینجا رفتم ، یادش بخیر ، یاد دوستام افتادم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده