ufa 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سلام خدمت دوستان یک برنامه بدون مشکل که رو سون هم جواب برا طراحی خطوط پایپینگ به صورت سه بعدی میخاستم که خروجی ایزو هم بده و تقریبا کار باهاش راحت باشه ممنون میشم دوستان برنامه ای که کار کردن باهاش را لطف کنند معرفی کنند پیشاپیش ممنونم 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اگر برای خطوط پایپینگ نیروگاهی و سایت های بزرگ می خایی فقط pdms می تونه کمکت کنه. اگر برای لوله کشی تاسیسات و موتورخانه و سیستمهای پایپینگ تاسیساتی می خایی نرم افزار رویت مپ revit mep مشکل شما رو حل می کنه. 4 لینک به دیدگاه
ufa 98 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اگر برای خطوط پایپینگ نیروگاهی و سایت های بزرگ می خایی فقط pdms می تونه کمکت کنه.اگر برای لوله کشی تاسیسات و موتورخانه و سیستمهای پایپینگ تاسیساتی می خایی نرم افزار رویت مپ revit mep مشکل شما رو حل می کنه. سلام مهندس ممنونم بابتنه راهنمایی راستش سایتمون زیاد بزگ نیست در حدود 300 -400 متر گذشته از اون نمیخام همه قسمت ها را طراحی کنم بسته به نیاز تو خطوط یک جاهایی باید تغییرات حاصل بشه فقط اون قسمت را میخام به صورت سه بعدی و ایزو در بیارم ارائه بدم به مشاور منظورم برنامه هایی مثل CAEPIPE و Smap 3D-Piping هست این مورد را دوستان دارن برا دانلود Smap 3D-Piping ممنونم 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ سلام مهندس ممنونم بابتنه راهنمایی راستش سایتمون زیاد بزگ نیست در حدود 300 -400 متر گذشته از اون نمیخام همه قسمت ها را طراحی کنم بسته به نیاز تو خطوط یک جاهایی باید تغییرات حاصل بشه فقط اون قسمت را میخام به صورت سه بعدی و ایزو در بیارم ارائه بدم به مشاور منظورم برنامه هایی مثل CAEPIPE و Smap 3D-Piping هست این مورد را دوستان دارن برا دانلود Smap 3D-Piping ممنونم اگر وسعت کاری کمه بس بهتره دوروبره پی دی ام اس و مپ نرین همون با نرم افزارهایی که فرمودین کار کنید بهتره. 4 لینک به دیدگاه
احسان داداشی 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۲ دوستان سلام.چطور میتونم smap3d رو نصب کنم؟؟ کرک مشده هنوز؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده