رفتن به مطلب

آیا درآمدی از اینترنت دارید یا داشتید؟!

ارسال های توصیه شده

سلام ...

اینترنت اومدن براتون سودی (مالی) هم داره یا فقط بعنوان سرگرمی و دانلود و مطالعه و ... میاید نت؟!

من به سرم زده برم این سایتای کلیکی (البته نمونه های خارجی که به دلار حساب میشه نه ایرانیا که مبلغ ناچیزی داره) رو امتحان کنم ... ماهیتش که میتونه درست و منطقی باشه و اون سایت باید درصدی از پولی که از طرف های قراردادش میگیره رو به کاربران تعلق بده پس اگه کلاهبرداری نباشه یه کاریه که پول توش هست اما اگه سایته این وسط کلاهبردای کنه و از یک عده آدم کار بکشه و پولی نده و علافی باشه به امتحانش که میارزه ... شاید روزی ده دقیقه هم وقت آدمو نگیره ... یعنی ضرر خاصی به اون صورت نمیکنی این وسط... البته ممکنه خطرات دیگه ای وجود داشته باشه ... مثلا کاربرای اون سایت مورد حمله (هک ، ویروس و...) قرار بگیرند... که این مساله ش جداست... حالا میگم اگه شما هم میخواید این سایتا رو امتحان کنید صبر کنید من بهتون معرفی کنم زیرمجموعه من بشید تا پورسانتم بیشتر بشه... :ws28:

پ ن: چرا نظرسنجی غیر فعاله؟! میخواستم یه نظرسنجی هم بگذارم...

در صورتیکه در آمدی دارید ذکر کنید که از چه راهیه... مثلا فروشگاه اینترنتی دارید یا سایتی دارید که بوسیله اون منبع درآمدی دارید یا بوسیله شبکه های اجتماعی و.... و یا اینکه درآمدی ندارید...

• Like 9
لینک به دیدگاه

منم این راه ها رو قبلا رفتم.دوست عزیز وقتتو تلف نکن. تهش هیچه!:ws3:

بعد یه مدت که وقتتو گذاشتی موقع درخواست برداشت پولت یهو میبینی سایت اسکمه و پرداختی نداره. فقط یک سایت هست که من ازش برداشتی داشتم و اگه بتونی خوب زیر مجموعه جمع کنی سود میبری.

باقیشون مفت نمی ارزند.:ws28::ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه میشه بیشتر توضیح بدید

سفارشات نرم افزاری یا پایان نامه از طریق اینترنت مثل همین کاری که بعضی بچه های نواندیشان انجام میدن و ترجمه قبول میکنن :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سفارشات نرم افزاری یا پایان نامه از طریق اینترنت مثل همین کاری که بعضی بچه های نواندیشان انجام میدن و ترجمه قبول میکنن :ws3:

هر پایان نامه چقد واست زمان میره؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
هر پایان نامه چقد واست زمان میره؟

پایان نامه کامل نه بیشتر تحلیلای آماری که یه هفته ای تموم میشه ولی نرم افزار بیشتر:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اصن بهش فکر نکردم. درآمد موقعی خوبه که پایدار باشه و بشه روش حساب کرد. کار هایی از این دست مثه ابر بهاری میمونه. گاهی هست و زمانی هم نیست. پس نمیشد روش وقت بذارم.

لینک به دیدگاه
اصن بهش فکر نکردم. درآمد موقعی خوبه که پایدار باشه و بشه روش حساب کرد. کار هایی از این دست مثه ابر بهاری میمونه. گاهی هست و زمانی هم نیست. پس نمیشد روش وقت بذارم.

اتفاقا حرفی که من از افراد کاسب اینترنت شنیدم اینه که با صبر و تلاش میتونی به درآمد پایدار برسی و در میزان درآمدت هم سیر صعودی داشته باشی...

• Like 1
لینک به دیدگاه
اتفاقا حرفی که من از افراد کاسب اینترنت شنیدم اینه که با صبر و تلاش میتونی به درآمد پایدار برسی و در میزان درآمدت هم سیر صعودی داشته باشی...

همش حرفه . جنس رو پست میکنی در خونه طرف تو یه شهرستان دور بعد درمیاد میگه : ببخشید خودم خریدم یا از زنگش خوشم نمیاد و الی آخر.

بقیه کاراشم مثه همینه. کلا تجارت اینترنتی بعلت وصل نبودن به شبکه جهانی جواب نمیده.

• Like 1
لینک به دیدگاه

یه نوع تجارت اینترنتی هست که بهش آربیتاژ میگن ولی ما تو ایران بی بهره ایم ، بهترین نوع تجارت هست به نظرم ، خرید و فروش ارزهای جهانی به صورت اینترنتی شاید تو ایرانم بشه به صورت محدود کار کرد دقیق نمیدونم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...