Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم 2 سال بعد اون عکس پروفایلمه:14k8gag: اعتراف میکنم:14k8gag: مشخص شد دیگه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چرا سعی داشتی گمراهمون کنی هااااااااااااااا؟ :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چرا سعی داشتی گمراهمون کنی هااااااااااااااا؟ :vahidrk: همون اول میگفتم که خیـــــــلی بی نمک میشد 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ قبلا هم انگار گفته بودم ولی بازم تاکید میکنم که تشخیص هویت این سری انجمن به یاد ماندنی ترین میشه. اکثرا که نه همه درست حدس زدن. 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ عکس منُ دیدی خوب تو پروفایلم؟؟به نظرت شبیهیم فرانه؟؟ آرام؟؟ از کجا معلوم خودت نباشی اصن؟؟ مینا آرامُ بنویس تائید شد من بودم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ قبلا هم انگار گفته بودم ولی بازم تاکید میکنم که تشخیص هویت این سری انجمن به یاد ماندنی ترین میشه. اکثرا که نه همه درست حدس زدن. آره بخدا دیدی فرنوش اینقد تابلوام یعنی من؟؟:164: تائید شد من بودم عـــــــــه؟؟ بچه دیدین گفتم آرام بود پس من برنده شدم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ آره بخدا دیدی فرنوشاینقد تابلوام یعنی من؟؟:164: عـــــــــه؟؟ بچه دیدین گفتم آرام بود پس من برنده شدم:hapydancsmil: نه تابلو نیستی فقط شباهت عکس پروفت با این عکسی که گذاشتی خیلیییییییییییی زیاد بود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده