mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ خیلییییییییییی زیاد شباهت داره ولی بنظرم زهرا نیس. شایدم خودشه داره گمراه میکنه بچه ها رو. منم نظر همینه داره گمراه میکنه اخه تاریخ عضویتشم میخوره 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ پس دیگه زهرا انکار نکن که خودتی! 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ منم رفتم دیدم عکستو. هویت مجهول تو نیستی میگم دیگه هر کی فک میکنه منم بره عکسمُ نگا کنه:| هر کی اون رو میبینه متوجه میشه این مجهول یکی دیگه می باشد:| پاروشات به صورت خیلی حرفه ای میاد و میره:| دیگه سر هم نمیزنه پُر واضحه که خودشه 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ منم نظر همینه داره گمراه میکنه اخه تاریخ عضویتشم میخوره مینا میگه بعد من عضو شده ... چطور اینقد دقیق میگی تاریخش میخوره؟؟ پس دیگه زهرا انکار نکن که خودتی! آخه وقتی نیستم چطور بیام بگم هستم :| الان صاب عکس دور وایساده داره به هممون میخنده:| 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ میگم دیگه هر کی فک میکنه منم بره عکسمُ نگا کنه:| هر کی اون رو میبینه متوجه میشه این مجهول یکی دیگه می باشد:| پاروشات به صورت خیلی حرفه ای میاد و میره:| دیگه سر هم نمیزنه پُر واضحه که خودشه زهرااااااااااااااااا تو چشای من نگاه کن. من مطمئنم خودتی. 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ زهرااااااااااااااااا تو چشای من نگاه کن. من مطمئنم خودتی.[/quote فرنوش تو که خواهرمی .... از تو انتظار نداشتم من نشناسی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ به نظرت پس چرا بقیه میگن منم؟؟ پیشنهاد میکنم هر کی منُ حدس زده بره یه بار دیگه اون عکس کوچولوگیام رو ببینه قطعا به راه راست هدایت خواهید شد نه خواهرم اینجا عضو نیس:| بعد اصن خواهرم کُلُهم مشکیه :| چرا قطعا هم انجمنی هستیم :| یعنی تو خودت متوجه نمیشی که اون عکسی که تو پروفایلت هست عین همین عکسیه که اینجا گذاشته شده؟ ولی من همچنان حس میکنم که همزادته و خودت نیستی 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ آخه وقتی نیستم چطور بیام بگم هستم :| الان صاب عکس دور وایساده داره به هممون میخنده:| حالا تو بوگو من قول میدم درست در بیاد! راس میگن همگی .مثل بیلبورد مشخصه که خودتی! انقد نپیچون! 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ زهرااااااااااااااااا تو چشای من نگاه کن. من مطمئنم خودتی. فرنوشه 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ یعنی تو خودت متوجه نمیشی که اون عکسی که تو پروفایلت هست عین همین عکسیه که اینجا گذاشته شده؟ ولی من همچنان حس میکنم که همزادته و خودت نیستی نه متوجه نمیشم:| آخه نیستم من :| منم خودم احساسم اینه خیلی به هویت مجهول باید نزدیک باشم:| دوس دارم بفهمم کیه واقعا البته من به فرنوشم مشکوکم... حالا تو بوگو من قول میدم درست در بیاد! راس میگن همگی .مثل بیلبورد مشخصه که خودتی! انقد نپیچون! جدی انقد میگین دارم شک میکنم خودمم نکنه خودم باشم واقعا؟؟ هان؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ زهراست (اپامه) اینجور که شماها میگین مثکه واقعا شباهت داریم ما شاید خواهر باشیم... بعد مدتی اینجا خودمونو پیدا کنیم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ چقد به حاشیه رفتید حدس بزنید 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ فرنوش داره مشکوک میزنه.... خودت بیا اعتراف کن فرنوش 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ آقا من عکسو نمیبینم فک کنم منم 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ آقا من عکسو نمیبینم فک کنم منم پست اول دیگه تو صفحه تکرار نمیشه:| صفحه اولُ ببین:| فک کنم مینا گفته دختره :| 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ پست اول دیگه تو صفحه تکرار نمیشه:| صفحه اولُ ببین:| فک کنم مینا گفته دختره :| عهههههه دیدم خداوکیلی شناختم بگم؟؟؟؟من بلد نیستم گمراه کنم فقط میتونم بگم کیه خیلی تابلوئه کیه ک 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ عهههههه دیدم خداوکیلی شناختم بگم؟؟؟؟من بلد نیستم گمراه کنم فقط میتونم بگم کیه خیلی تابلوئه کیه ک خب بگین کیه!!!!!!!!! قول میدم به کسی نگم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده