mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 خیلییییییییییی زیاد شباهت داره ولی بنظرم زهرا نیس. شایدم خودشه داره گمراه میکنه بچه ها رو. منم نظر همینه داره گمراه میکنه اخه تاریخ عضویتشم میخوره 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 منم رفتم دیدم عکستو. هویت مجهول تو نیستی میگم دیگه هر کی فک میکنه منم بره عکسمُ نگا کنه:| هر کی اون رو میبینه متوجه میشه این مجهول یکی دیگه می باشد:| پاروشات به صورت خیلی حرفه ای میاد و میره:| دیگه سر هم نمیزنه پُر واضحه که خودشه 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 منم نظر همینه داره گمراه میکنه اخه تاریخ عضویتشم میخوره مینا میگه بعد من عضو شده ... چطور اینقد دقیق میگی تاریخش میخوره؟؟ پس دیگه زهرا انکار نکن که خودتی! آخه وقتی نیستم چطور بیام بگم هستم :| الان صاب عکس دور وایساده داره به هممون میخنده:| 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 میگم دیگه هر کی فک میکنه منم بره عکسمُ نگا کنه:| هر کی اون رو میبینه متوجه میشه این مجهول یکی دیگه می باشد:| پاروشات به صورت خیلی حرفه ای میاد و میره:| دیگه سر هم نمیزنه پُر واضحه که خودشه زهرااااااااااااااااا تو چشای من نگاه کن. من مطمئنم خودتی. 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 زهرااااااااااااااااا تو چشای من نگاه کن. من مطمئنم خودتی.[/quote فرنوش تو که خواهرمی .... از تو انتظار نداشتم من نشناسی 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 به نظرت پس چرا بقیه میگن منم؟؟ پیشنهاد میکنم هر کی منُ حدس زده بره یه بار دیگه اون عکس کوچولوگیام رو ببینه قطعا به راه راست هدایت خواهید شد نه خواهرم اینجا عضو نیس:| بعد اصن خواهرم کُلُهم مشکیه :| چرا قطعا هم انجمنی هستیم :| یعنی تو خودت متوجه نمیشی که اون عکسی که تو پروفایلت هست عین همین عکسیه که اینجا گذاشته شده؟ ولی من همچنان حس میکنم که همزادته و خودت نیستی 3
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 آخه وقتی نیستم چطور بیام بگم هستم :| الان صاب عکس دور وایساده داره به هممون میخنده:| حالا تو بوگو من قول میدم درست در بیاد! راس میگن همگی .مثل بیلبورد مشخصه که خودتی! انقد نپیچون! 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 زهرااااااااااااااااا تو چشای من نگاه کن. من مطمئنم خودتی. فرنوشه 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 یعنی تو خودت متوجه نمیشی که اون عکسی که تو پروفایلت هست عین همین عکسیه که اینجا گذاشته شده؟ ولی من همچنان حس میکنم که همزادته و خودت نیستی نه متوجه نمیشم:| آخه نیستم من :| منم خودم احساسم اینه خیلی به هویت مجهول باید نزدیک باشم:| دوس دارم بفهمم کیه واقعا البته من به فرنوشم مشکوکم... حالا تو بوگو من قول میدم درست در بیاد! راس میگن همگی .مثل بیلبورد مشخصه که خودتی! انقد نپیچون! جدی انقد میگین دارم شک میکنم خودمم نکنه خودم باشم واقعا؟؟ هان؟؟ 3
.Apameh 25173 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 زهراست (اپامه) اینجور که شماها میگین مثکه واقعا شباهت داریم ما شاید خواهر باشیم... بعد مدتی اینجا خودمونو پیدا کنیم 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 10 بهمن، 2014 آقا من عکسو نمیبینم فک کنم منم پست اول دیگه تو صفحه تکرار نمیشه:| صفحه اولُ ببین:| فک کنم مینا گفته دختره :| 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 10 بهمن، 2014 پست اول دیگه تو صفحه تکرار نمیشه:| صفحه اولُ ببین:| فک کنم مینا گفته دختره :| عهههههه دیدم خداوکیلی شناختم بگم؟؟؟؟من بلد نیستم گمراه کنم فقط میتونم بگم کیه خیلی تابلوئه کیه ک 2
saghar... 6666 ارسال شده در 10 بهمن، 2014 عهههههه دیدم خداوکیلی شناختم بگم؟؟؟؟من بلد نیستم گمراه کنم فقط میتونم بگم کیه خیلی تابلوئه کیه ک خب بگین کیه!!!!!!!!! قول میدم به کسی نگم 2
ارسال های توصیه شده