fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ آیا براتون اتفاق افتاده که در عشق شکست بخورید؟ اگه این اتفاق براتون افتاده و یا اگه در آینده بیفته , شما چه واکنشی از خودتون نشون میدید؟ 6 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ من به وجود عشق اعتقادی ندارم عشق اصلا وجود خارجی نداره پس اگه کسی فکر کنه عاشق شده شکست هم میخوره چون فعلی رو انجام داده که اصلا فعل نیست 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ اغلب عاشقیا تهش به تلخی و ناکامی میرسه متاسفانه... بهتره آدم سمتش نره و به مسایل مهمتری مث پول ، علم ، تحصیلات ، سلامتی ، موفیقت در زمینه های ورزشی یا هنری یا هر زمینه دیگه ای ، خانواده تشکیل دادن ، عصای دست پدر و مادر بودن و... بپردازه... من کاملا به این جمله های شریعتی معتقدم : کسی رو که دوست داری دوستت نداره و کسی که تو رو دوست داره تو اونو دوست نداری و اگه همدیگه رو دوست داشته باشید روزگار از هم جداتون میکنه . من تو رو دوست دارم تو دیگری را و دیگری دیگری را ... در نهان به آنانی دل می بندیم که دوستمان ندارند و در آشکارا از آنانی که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما. پ ن : در راستای سوالات تاپیک : بله زمانیکه جوونتر بودم این اتفاقها برام افتاده ... البته برای بیشترمون پیش اومده .... واکنشهای زیادی هم نشون دادم توی 1 سال اولش اما زمان بیشتری که گذشت به این نتیجه رسیدم که اتفاق خوبی بوده برام و نقطه عطفی در زندگیم بوده اما تمایلی به گفتن دلایلش ندارم... :) میتونم در مورد این تجربه این شعرو بگم : به خاک افتادن از عشق پر و باله به معراج... 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ قاتل بن لادن گفته : بخاطر شکست عشقی وارد ارتش آمریکا شدم و . . . . . آخرشم که بن لادن رو کشت. یه نمونه از واکنش در مقابل شکست عشقی 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ من به وجود عشق اعتقادی ندارم عشق اصلا وجود خارجی نداره پس اگه کسی فکر کنه عاشق شده شکست هم میخوره چون فعلی رو انجام داده که اصلا فعل نیست با سلام تو تاپیک مادر نظر شما این بود که مادر قابل تعریف نیست. تو مبحث وااکنش شکست عشقی هم که میگید وجود خارجی نداره . بله عشق و موفقت و شکست در اون , وجود خارجی نداره چون عنصر و ماده نیست ولی وجود عاطفی و حسی و درونی داره. بله شما درست میگید چون عشق و عاشقی فعل نیست ولی خیلی چیز ها هستند که فعل نیستند مثه : هوش , عقل , حس , نبوغ و هزاران هزار از این نوع که فعل نیستند ولی تظاهرات حسی و رفتاری رو در انسان پدید می آورند. ببخشد نکنه همه شعرا و ادیبان و کل مردم اشتباه میکنند و شما پی به حقیقت ماجرا بردین ؟ در ضمن عشق تو همه چیزا هست و شکست عشقی هم همینطوره و واکنش های اونم طبیعیه. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اغلب عاشقیا تهش به تلخی و ناکامی میرسه متاسفانه... بهتره آدم سمتش نره و به مسایل مهمتری مث پول ، علم ، تحصیلات ، سلامتی ، موفیقت در زمینه های ورزشی یا هنری یا هر زمینه دیگه ای ، خانواده تشکیل دادن ، عصای دست پدر و مادر بودن و... بپردازه... پ ن : در راستای سوالات تاپیک : بله زمانیکه جوونتر بودم این اتفاقها برام افتاده ... البته برای بیشترمون پیش اومده .... واکنشهای زیادی هم نشون دادم توی 1 سال اولش اما زمان بیشتری که گذشت به این نتیجه رسیدم که اتفاق خوبی بوده برام و نقطه عطفی در زندگیم بوده اما تمایلی به گفتن دلایلش ندارم... :) میتونم در مورد این تجربه این شعرو بگم : به خاک افتادن از عشق پر و باله به معراج... برای موفقیت در همان مواردی هم که مثال زدید بازم نیازمند عشقیم . عشق به موفقیت در کسب علم, سلامتی , ورزش , هنر , تشکیل خانواده و کمک به والدین و کل زندگی . مرسی 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ عشق مسابقه نیست که برد یا باخت یا به عبارتی همون شکست را واسش به کار ببریم. جبران خلیل توصیفات بسیار زیبایی در وصف عشق گفته که بیغام بالای پروفایلمه به نظر من با نرسیدن به عشق هیچ شکستی اتفاق نمی افته.عشقی که با روح و جان آدمی پیوند بخوره تا همیشه پابرجاست.حتی با نرسیدن... بعضی ها معتقدن که عشق مخصوص خداست و بقیه عشق های زمینی پوچه که من کاملا با این حرف مخالفم. اگه عشق به انسان ها پوچ هست خدا هیچ وقت در وجود انسان قرارش نمیداد...شاید عشق به انسان راهی برای رسیدن به عشق الهی باشه...و هست به قول غزالی مشهدی: خاک دل آن رو که میبیختند قطره ای از عشق در آن ریختند 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ عشق مسابقه نیست که برد یا باخت یا به عبارتی همون شکست را واسش به کار ببریم. جبران خلیل توصیفات بسیار زیبایی در وصف عشق گفته که بیغام بالای پروفایلمه به نظر من با نرسیدن به عشق هیچ شکستی اتفاق نمی افته.عشقی که با روح و جان آدمی پیوند بخوره تا همیشه پابرجاست.حتی با نرسیدن... بعضی ها معتقدن که عشق مخصوص خداست و بقیه عشق های زمینی پوچه که من کاملا با این حرف مخالفم. اگه عشق به انسان ها پوچ هست خدا هیچ وقت در وجود انسان قرارش نمیداد...شاید عشق به انسان راهی برای رسیدن به عشق الهی باشه...و هست به قول غزالی مشهدی: خاک دل آن رو که میبیختند قطره ای از عشق در آن ریختند 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ با سلامتو تاپیک مادر نظر شما این بود که مادر قابل تعریف نیست. تو مبحث وااکنش شکست عشقی هم که میگید وجود خارجی نداره . بله عشق و موفقت و شکست در اون , وجود خارجی نداره چون عنصر و ماده نیست ولی وجود عاطفی و حسی و درونی داره. بله شما درست میگید چون عشق و عاشقی فعل نیست ولی خیلی چیز ها هستند که فعل نیستند مثه : هوش , عقل , حس , نبوغ و هزاران هزار از این نوع که فعل نیستند ولی تظاهرات حسی و رفتاری رو در انسان پدید می آورند. ببخشد نکنه همه شعرا و ادیبان و کل مردم اشتباه میکنند و شما پی به حقیقت ماجرا بردین ؟ در ضمن عشق تو همه چیزا هست و شکست عشقی هم همینطوره و واکنش های اونم طبیعیه. اولا براتون واقعا متاسفم به خاطر لحن صحبتتون. شما یه تایپیک ایجاد کردین که زیر مجموعه گفتگوی آزاد هست و من هم نظرم رو آزادانه بیان کردم. کجای حرف من گفته شده که همه ادبا و شعرا و بالاخص جناب شما اشتباه میکنین و من درست میگم که اینطور به من حمله کردید؟!!! من فقط نظرم رو گفتم اول جمله ام هم گفتم من اعتقاد ندارم نگفتم من اعتقاد ندارم شما هم اعتقاد نداشته باشین! یه تایپیک ایجاد کردین مسئولیت مدیریتش رو دارین و باید در کمال احترام پذیرای نظرات مخالف و موافق و باب طبع و ضد طبعتون هم باشید دوست محترم! من تو تایپیک مادر هم نظرم رو گفتم مگه هدف شما از ایجاد تایپیکاتون همفکری و آشنایی با نظرات مختلف نیست؟! اینجور که مشخصه نیست و من چون نظرم متفاوت از نظر شماست با این لحن با من صحبت می کنید. ببخشید دیگه من چیزی که شما قبول دارید رو نگفتم!!! قبلا هم با رفتارها و عکس العمل های اینچنینی شما تو یه تایپیک دیگه مواجه شده بودم ولی درس عبرت نشد برام تو تایپیکای شما مشارکت نکنم تقصیر خودمه. 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ عشق مسابقه نیست که برد یا باخت یا به عبارتی همون شکست را واسش به کار ببریم. جبران خلیل توصیفات بسیار زیبایی در وصف عشق گفته که بیغام بالای پروفایلمه به نظر من با نرسیدن به عشق هیچ شکستی اتفاق نمی افته.عشقی که با روح و جان آدمی پیوند بخوره تا همیشه پابرجاست.حتی با نرسیدن... بعضی ها معتقدن که عشق مخصوص خداست و بقیه عشق های زمینی پوچه که من کاملا با این حرف مخالفم. اگه عشق به انسان ها پوچ هست خدا هیچ وقت در وجود انسان قرارش نمیداد...شاید عشق به انسان راهی برای رسیدن به عشق الهی باشه...و هست به قول غزالی مشهدی: خاک دل آن رو که میبیختند قطره ای از عشق در آن ریختند دقیقا خواستم جمله مشخص شده رو بگم که سحر جون مطرح کرده کاملا موافق 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده