رفتن به مطلب

اگر برنج خور هستید سکته نمیکنید


ارسال های توصیه شده

berenj.jpg

 

اشخاصی که از سکته قلبی نگران هستند، سفارش های گوناگون را درمورد این که چه باید بخورند، دریافت می کنند.به آنها گفته می شود که چربی کمتری بخورند، بیشتر میوه بخورند یا بیشتر ازفیبر در رژیم غذایی خود استفاده کننداما پژوهش های جدید نشان می دهد که مهمترین چیزی که آنان برای سلامت قلب خود می توانند بکنند، خیلی ساده است. بیشتر برنج بخورندمشکل است بتوان نیاز به خوردن برنج را کاملاً درک کرد هر چند که برنج، بخش اعظمی از هر یک از وعده های غذائی بیشتر مردم جهان را تشکیل می دهد. اما یک پژوهش گر ژاپنی «Satoru Eguchi» ساتو رو ایگوچی می گوید در ژاپن برنج محبوبیت خود را در برابر سایر رژیم های غذائی غرب از دست داده است.

 

وی می گوید مردم ژاپن در ۵۰ سال گذشته بیشتر به سوی رژیم غذائی غرب روی آورده اند.به گفته ایگو چی، ژاپنی ها در مقایسه با ۵۰ سال پیش، ۵۰ درصد کمتر برنج مصرف می کنند و این گرایش، برخی از پزشکان ژاپنی را نگران کرده است.

 

آنان به رژیم سنتی ای باور دارند که پایه اش به طور گسترده بر مصرف ماهی و مصرف مقدار زیادی برنج است و می گویند اینها سالم تر از غذاهائی است که چربی زیاد دارند.

در همین حال رژیم غذائی ژاپنی که از پروتئین زیادی برخوردار است، نیز جای گسترده ای را برای خود باز کرده است.

 

 

ترکیبی شگفت آور در یک کاسه برنج

 

 

مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف ماهی برای سلامت قلب تا چه اندازه ارزش دارد. اما هیچ پژوهش مشابه ای درباره منافع خوردن برنج وجود ندارد. هر چند که وجود مقدار زیادی سبوس و برخی از ویتامین ها نیز در برنج قطعی است.

 

 

ساتو رو ایگوچی و همکارانش به این نتیجه رسیده اند که حتی چیزهای قابل ملاحظه بیشتری در برنج وجود دارد.

 

چیزی که آنان کشف کرده اند آن است که اجزای تشکیل دهنده برنج می تواند مانع از حمله قلبی شود.

 

 

 

 

ساتو رو ایگوچی می گوید هر چند که داروهائی برای جلوگیری از حمله قلبی وجود دارد اما شما می توانید با خوردن برنج نیز به همان نتیجه برسید.

 

 

با این همه باید توجه کرد که تمام انواع برنج ها دارای چنین خصوصیت مهمی نیستند. در واقع باور بر این است که برنج قهوه ای سالم ترین دانه هاست.

 

 

پژوهش گران می گویند برنج، جلوی هورمونی را که می تواند باعث تنگ شدن رگ ها شده و نمک اضافی را در خون روی هم انباشته کند، می گیرد.

 

 

پژوهشگر ژاپنی بر این باور است که در واقع بخش بیشتری از مواد غذائی هضم نمی شود و می گوید تصادفاً پوست برنج قهوه ای بسیار سخت است. وی می افزاید ما در واقع نمی توانیم تمام غذائی را که می خوریم، هضم کنیم و برای این که پوست قهوه ای رنگ برنج به اندازه کافی برای هضم نرم بشود، لازم است شما برنج را در مدت طولانی تری بپزید. وقتی برنج را برای حدود ۴۵ دقیقه در آب می جوشانید، آن به این معناست که برنج بتواند به اندازه کافی برای خوردن نرم شود.

 

 

در برابر برنج سفید، وقت کمتری برای پختن لازم دارد.

 

 

با این همه ساتو رو ایگوچی می گوید گزینه سومی نیز وجود دارد.

 

 

این که می توان پوست برنج را تا حدی گرفت. در ژاپن این طریقه را «هی گامای» می نامند. روشی که نزد گروهی از ژاپنی ها جای خود را باز کرده است زیرا از نظر سلامتی منافعی در آن مشاهده کرده اند.

 

 

اکنون با توجه به تحقیقات این پژوهش گر ژاپنی، این پنداشت ها جنبه علمی و قطعی به خود گرفته است. وی می گوید روش درست کردن برنج به گونه «هی گامای» اصلاً مشکل نیست. تنها کاری که باید کرد آن است که پوست برنج را قبل از آن که کاملاً سفید نشده است، صیقل نداد. این تکنیکی است که می تواند توسط تولید کنندگان برنج در سراسر جهان انجام شود. ساتو رو ایگوچی و همکارانش در صددند تا برای آنان که به مصرف این نوع برنج علاقه ای ندارند، یا مایل نیستند از برنج قهوه ای یا سفید متداول مصرف کنند، داروئی طبیعی از اجزای موجود در برنج تهیه کنند.

 

 

 

منبع : دکتر سلام

  • Like 3
لینک به دیدگاه

البته طریقه درست کردن برنج چینی ها هم بد نیست برای سلامتی مفیده فقط برج خوردن زیادی خوشکی میاره وباعث میشه زود گوشنه بشه ادم این قسمتش شوخی هستش مگه اینکه مثل من تورک باشی برنج رو بابربری بخوری تا سیر بشی:ws3:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...