Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ ببخشید دیگه ما لاک میزنیم بصیرتمون کور شده آقا جون دیگه از قافله جوونا دور شدی منم همیشه به بزرگان احترام میذارم و میگم حق با شماست صد بار گفتم لاک نزن کور میشی :vahidrk: حالا من از اولشم بی بصیرت بودم! تو دیگه چرااااااااا؟ 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ دوستانی که نظر دادن کاش صورت مسئله رو یک بار دیگه میخوندن سوال خیلی واضح بود توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟ بحث اون چیزی نشد که میخواستم این تایپیک آقایون شرکت نکردند لذا به اسپم کشید 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ فک میکنم یک نتیجه گیری از این بحث داشته باشیم بد نباشه. هدف این بحث بررسی واکنش های دختران و پسران در قبال چنین شرطی بود که چون برادران ایمانی کمتر شرکت کردند محقق نشد و اما بعد 1- یک سری دوستان مثل fakur1 نظریات روشنفکرانه ارائه دادند همه هیاهو های قانون و خود قوانین که تو این نظام مصوب میشه از نظر من محکومه. چون هر طوری حساب کنیم حق نصف این ملت بالاخره ضایع میشه. نصفه دوم هم که خودشونند و میدونن چه جوری به منافع کلان برسن. زندگی مشترک مثه معامله و تجارت نیست. من از حق بیخودی که قانون بهم داده میگذرم. همسر من اگر در کنار من احساس رضامندی و خوشبختی نکنه , این حق رو داره که ازم جدا بشه و من این حق رو به ایشان میدم. خودم این نظرات رو می پسند و قبول دارم اما به این هم باور دارم که ما تو مدینه فاضله زندگی نمیکنیم ، واقعیات جامعه رو نمیشه انکار کرد چه بسیار عشق های اساطیری و آتشین که هر دو طرف حاضر به نثار جان بودند اما در نهایت تبدیل جنگ جهانی شدند، ازدواج معامله نیست اما قرار داد هست ، هیچوقت نمیشه ادعا کرد دو نفر به شناخت کاملی از هم رسیدند و همه دیگرو 100% قبول کردند خیر اینطور نیست تا دونفر زیر یک سقف مدت ها و سالها زندگی نکنند به شناخت کافی نمیرسند و این قرارداد ها میتونه متضمن بقای زندگی باشه ، ما گاهی ناچاریم خواسته های خودمون رو فدای بقای یک زندگی بکنیم ما در قبال فرزندانمون مسئولیم نگاه آرمانی به زندگی با واقعیات همخوانی نداره. برخی نظراتی که دوستمون arash g داد: من در نهایت متوجه نشدن فاز ایشون چی هست ، همه ما نظرات خودمون رو داریم و اعلام میکنیم و این به مفهوم تحمیل نظراتمون به دیگران نیست ، اگر قرار باشه صرف مواجه با یک نظر مخالف نظریات من نوعی تحت تأثیر قرار بگیره پس هنوز به بلوغ شخصیتی نرسیدم به عنوان یک انسان همه حق زندگی و آرامش دارند و به جای اینکه به فکر این باشم حق طلاق وسایر حقوق از یک انسان بگیرم به فکر این خواهم بود که شرایط زندگیم هر طور که هست حتی در مرداب با نیلوفر عشق عجین بشه و در واقع تمام نظرم در مورد این جملات هم همونی هست که بالا گفتم زندگی های این چنینی غیر ممکن نیست اما جزء استثنائات هست و در بین واقعیات جامعه گم شده ، من به این دیدگاه ها دیدگاه های دانشجویی میگم ، دیدگاهی که به دنبال تغییر جهان هست بسیار داغ و پرشور اما به دور از واقع نگری نظرات Gandom.E بنده همچین حقی وهمینطور دیگر شروط ضمن عقد رو هیچوقت ضمیم عقدنامه مقدس ازدواجم نخواهم کرد و قبل از اینکه دلایل قانونیش رو بدونم هم این تصمیم رو گرفتم از خاونما عذر میخوام که این نتیجه رو لو میدم اما خب حقیقته حتی اگه حق طلاق به خانوم داده بشه حین عقد خانوم باید برای طلاق دلیل محکمه پسند داشته باشه و نمیتونه خواهان موثر طلاق باشه..منظورم نتیجه دادخواست هست وگرنه اولش بخاطر این حق دادخواست رو میپذیرن اما عملا روند قانونی طبق روال عادی پیش میره و این حق طلاق اثری نداره! با نظر آقای فکور در مورد معامله نبودن ازدواج موافقم..درسته که باید از اول در مورد همه چیز صحبت بشه و من تقریبا همه نوع تاپیک در مورد حقوق ازدواج زدم..اما قراره این زندگی مشترک باشه..از اولش بحث طلاق و حق سکونت و ادامه تحصیل و..رو ضمیمه کردن یعنی شما کاملا محترمانه داری به طرفت میگی بهت اعتماد ندارم و دارم ریسک میکنم درسته که ازدواج یه ریسکه..اما اعتماد متقابل و احترام متقابل و ثبات شخصیت باعث میشه زندگی و آینده بهتری بسازیم به نظرم این حق دو طرف هست که خواسته هاشون رو از زندگی مشترک بگن تا زمانی که زندگی تشکیل نشده چه لزومی داره کسی از خواسته هاش بگذره چه بهتر که انسان با کسی ازدواج کنه با شرایطش بیشتر و بهتر کنار بیاد ، تا قبل از ازدواج باید به دید قرارداد نگاه کرد اونچه مهمه بعد از ازدواجه، بعد از ازدواج باید طرفین خواسته ها و انتظارات خودشون رو تعدیل کنند تا پایداری زندگی تضمین بشه در مورد نظرات بقیه دوستان به موارد زیر اشاره میکنم دادن حق طلاق به زن منجر نمیشه به ساقط شدن حق طلاق مرد و صرف لحاظ کردن در عقدنامه هیچ ضمانت اجرایی نداره مگر اینکه در دفاتر اسناد رسمی ثبت بشه در اینصورت تنها نتیجه تساوی بین حقوق هست و حتی هیچ قانونی وجود نداره که دفاتر رسمی ملزم به ثبت چنین سندی باشند . به لحاظ شرعی این شرط جزو شروط باطل هست استفتاء از امام خمینی در این زمینه به شرح زیر هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما در نهایت : واقعیات جامعه رو نمیشه انکار کرد ما در ایران زندگی میکنیم و این واقعیته ، هنوز نگاه ها به یک زن بیوه نگاه های کثیف هست ، هنوز روشنفکر ترین زنان این جامعه به دنبال سایه سر هستند شاید نه از سر اعتقاد بلکه از سر جبر جامعه روشنفکری بدون واقع نگری به شکست منجر میشه و این نظر شخصی منه قبل از ازدواج همه شرط ها و شرایط و خواسته ها رو باید گفت حتی اگر منجر به ناراحتی بشه هیچ دلیلی نداره قبل از ازدواج کسی از خواسته هاش بگذره ، تحصیلات خانواده مذهب اعتقادات سیاست طرز لباس پوشیدن اشتغال آرایش خانه داری توان مالی مرد جایی که قراره زندگی کنه خونه داشتن ماشین داشتن و هر نکته ای در زندگی مهمه اما هر کدوم امتیاز و ارزش خودش رو داره و باید نمره گذاری بشه حتی اگر از 100 امتیاز 0.5 امتیاز بهش تعلق بگیره (اینا نظرات شخصی منه) بعد از ازدواج این توقعات شما نیست که مهمه بلکه توقعات همسر شماست شما قرار همسرتون رو خوشبخت کنید و این گاهی نیازمنده گذشت ایثار و چشم پوشی از چیزهایی است که حق خودتون می دونید 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ صد بار گفتم لاک نزن کور میشی :vahidrk: حالا من از اولشم بی بصیرت بودم! تو دیگه چرااااااااا؟ عزیزم خوب من مادی گرا هستم دیگه پول جلو چشمام رو گرفته برا همین مدام لاک میزنم اینا به گفته دوستان نشانه مادی گراییه فکر کنم ما بحث رو به اسپم کشیدیم مدیر تایپیک عصبانی شد 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ بحث اون چیزی نشد که میخواستم این تایپیک آقایون شرکت نکردند لذا به اسپم کشید زین همرهان سست عناصر دلم گرفت شیر خدا و رستم دستانم آرزوست جانم ملول گشت ز فرعون و ظلم او آن نور روی موسی عمرانم آرزوست زین خلق پرشکایت گریان شدم ملول آنهای هوی و نعره مستانم آرزوست 1 لینک به دیدگاه
wensen 205 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ فک میکنم یک نتیجه گیری از این بحث داشته باشیم بد نباشه. هدف این بحث بررسی واکنش های دختران و پسران در قبال چنین شرطی بود که چون برادران ایمانی کمتر شرکت کردند محقق نشد و اما بعد 1 برخی نظراتی که دوستمون arash g داد: من در نهایت متوجه نشدن فاز ایشون چی هست ، همه ما نظرات خودمون رو داریم و اعلام میکنیم و این به مفهوم تحمیل نظراتمون به دیگران نیست ، اگر قرار باشه صرف مواجه با یک نظر مخالف نظریات من نوعی تحت تأثیر قرار بگیره پس هنوز به بلوغ شخصیتی نرسیدم نظرم در مورد این جملات هم همونی هست که بالا گفتم زندگی های این چنینی غیر ممکن نیست اما جزء استثنائات هست و در بین واقعیات جامعه گم شده ، من به این دیدگاه ها دیدگاه های دانشجویی میگم ، دیدگاهی که به دنبال تغییر جهان هست بسیار داغ و پرشور اما به دور از واقع نگری نتیجه ای که من گرفتم: قضاوت در مورد سایرین بدون شناخت بسیار عمل پسندیده ای شده!!!! استثنائات هم در زندگی ائمه وجود داشته (البته اگه شما زندگی نامه ی پیامبر و اهل بیت رو تاریخی و گذرا نخونده باشید منظورم رو بهتر متوجه می شید) من در مقابل کسی جبهه نگرفتم بلکه نظرات علمی که در کتب مختلف خوندم بیان کردم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ مهریه جداست و ربطی به وکالت طلاق نداره ودر اینگونه موارد در صورتی که درخواست طلاق تآیید بشه مهریه سر جای خودش هست. با نادانی کسی رو گمراه نکنید. اولا که بحث شوخی از توهین جداست.پس لطفا ادب رو رعایت کنید. ثانیا قانون هست که اگر داداخواست طلاق از جانب زن باشه حالا چه با حق طلاق و چه بدون اون، در صورتی که علت طلاق چیزی جز اون باشه که قانون مشخص کرده ، مهریه به زن تعلق نمیگیره. من هم یک زن هستم. مسلما خوشحال میشم قوانین رو به نفع خودم ببینم اما واقعیت چیز دیگه ای هست. به شما هم اجازه نمیدم بهم اهانت کنید. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ نتیجه ای که من گرفتم:قضاوت در مورد سایرین بدون شناخت بسیار عمل پسندیده ای شده!!!! استثنائات هم در زندگی ائمه وجود داشته (البته اگه شما زندگی نامه ی پیامبر و اهل بیت رو تاریخی و گذرا نخونده باشید منظورم رو بهتر متوجه می شید) من در مقابل کسی جبهه نگرفتم بلکه نظرات علمی که در کتب مختلف خوندم بیان کردم آیا این پست رو تو نذاشتی؟ قابل توجه خانم های محترم!! از این به بعد من بهتره سکوت اختیار کنم تا به زور عقایدتون رو درون مغزم نفشردید عقایدتون محترمه شب بخیر خوشحال میشم من هم بدونم که چه کسی و کجا عقایدش رو تحمیل کرده؟ در خصوص زندگی ائمه باید بگم من در سال 2014 زندگی میکنم و برام هیچ اهمیتی نداره انسان 1400 سال پیش چطور زندگی میکرد ، گرچه متاسفانه سبک زندگی انسانی که به لحاظ دانش 1400 سال از انسان امروزی عقب هست تبدیل به قانون شده اما کلیتش هیچ ارزش و محلی از اعراب برای بنده نداره. تا جایی که من دیدم نظراتت بیشتر شخصی و به شدت آرمانگرایانه بود نه علمی 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ حق طلاق در مقابل مهریه است اگر حق طلاق بخواد باشه باید مهریه حذف شه 2 لینک به دیدگاه
wensen 205 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اولا که بحث شوخی از توهین جداست.پس لطفا ادب رو رعایت کنید. ثانیا قانون هست که اگر داداخواست طلاق از جانب زن باشه حالا چه با حق طلاق و چه بدون اون، در صورتی که علت طلاق چیزی جز اون باشه که قانون مشخص کرده ، مهریه به زن تعلق نمیگیره. من هم یک زن هستم. مسلما خوشحال میشم قوانین رو به نفع خودم ببینم اما واقعیت چیز دیگه ای هست. به شما هم اجازه نمیدم بهم اهانت کنید. خیلی عذر می خوام بابت بیان صریحم قصدم توهین نبود به عنوان یک حقوقدان فرمودم که در این مورد استثنا وجود داره و طرف هیچ کس هم نیستم نادانی یعنی ندانستن و پاسخ شمارو من جدی گرفتم که همچین اجازه ای رو به خودم دادم .مجددا پوزش می طلبم لینک به دیدگاه
wensen 205 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ آیا این پست رو تو نذاشتی؟ خوشحال میشم من هم بدونم که چه کسی و کجا عقایدش رو تحمیل کرده؟ در خصوص زندگی ائمه باید بگم من در سال 2014 زندگی میکنم و برام هیچ اهمیتی نداره انسان 1400 سال پیش چطور زندگی میکرد ، گرچه متاسفانه سبک زندگی انسانی که به لحاظ دانش 1400 سال از انسان امروزی عقب هست تبدیل به قانون شده اما کلیتش هیچ ارزش و محلی از اعراب برای بنده نداره. تا جایی که من دیدم نظراتت بیشتر شخصی و به شدت آرمانگرایانه بود نه علمی از شما هم عذرخواهی می کنم که به خودم اجازه دادم در بحثتون شرکت کنم قصدم راهنمایی بود در مورد عقاید هم در پیام خصوصی به اطلاعتون خواهم رسوند لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ [h=1]وكالت زوجه در طلاق و تفويض حق طلاق به او[/h] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده