رفتن به مطلب

گفتگو در خصوص حق طلاق

Lean

ارسال های توصیه شده

درسم تموم شه سربازیم برم دیگه باید ازدواج کنم بالاخره سنت پیامبر نمیشه رو زمین بمونه ، اما نکته اساسی اینه که قبل از این اقدام خطیر جوانب و زوایای آشکار و نهان به خوبی کنکاش و بررسی بشه:ws3:

این نکته اساسی رو خوب اومدی یه لحظه فکر کردم میخوای بگی قراره کارآگاه خصوصی هم استخدام کنی :ws3: به هر حال موفق باشی دوستم :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 132
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یکی هم اهمیت دادن بی مورد زوجین به تجارب خودشان در مورد اتفاقاتی است که برای دیگر فامیل ها اتفاق افتاده. چون فلان کس فلان کار رو کرده حتما همسر منم میکنه . و ادامه دست پیش گرفتن های بی مورد که باعث سوء ظن میشه و کار به جا های باریک میکشه.

یکی دیگه از عوامل میتونه قیاس هایی باشه بعد از ازدواج رخ میده ، و انتظارات بی مورد طرفین از همدیگه بخصوص دختر های امروزی توقعات بیجای زیادی دارن.

یه توصیه هم که اخیرا شنیدم بگم شاید به درد دوستان بخوره

پدرم چند روزی که بستری بود تو بیمارستان یه پیرمرد بامزه ای بود از خیلی جالب حرف میزد ، میگفت وقتی میری خواسگاری اول به دستای دختره نیگاه کن اگه دیدی لاک زده بود نگیرش برات زن نمیشه ، چرا چون هرچی در میاری باید بری بالای قر و فر زنت دوم اینکه خودت مجبوری از ظرف صبونت تا کهنه بچتو بشوری:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یکی دیگه از عوامل میتونه قیاس هایی باشه بعد از ازدواج رخ میده ، و انتظارات بی مورد طرفین از همدیگه بخصوص دختر های امروزی توقعات بیجای زیادی دارن.

پدرم چند روزی که بستری بود تو بیمارستان یه پیرمرد بامزه ای بود از خیلی جالب حرف میزد ، میگفت وقتی میری خواسگاری اول به دستای دختره نیگاه کن اگه دیدی لاک زده بود نگیرش برات زن نمیشه ، چرا چون هرچی در میاری باید بری بالای قر و فر زنت دوم اینکه خودت مجبوری از ظرف صبونت تا کهنه بچتو بشوری:ws28:

:ws28::ws28::ws28: راس گفته واقعا. دلتم بوخواد !:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خود منم نسبت به آرایش بی دلیل دختر ها حساسیت دارم و یه جورائی بدم میاد . دلیلم هم اینه : میخوای ببینی یه نفر چه جور شخصیه ؟ ببین به چه چیز هایی اهمیت میده.

• Like 3
لینک به دیدگاه
خود منم نسبت به آرایش بی دلیل دختر ها حساسیت دارم و یه جورائی بدم میاد . دلیلم هم اینه : میخوای ببینی یه نفر چه جور شخصیه ؟ ببین به چه چیز هایی اهمیت میده.

بستگی به شرایط داره

ممکنه کسی در خانواده ای مذهبی رشد کرده و به اجبار پوشش رو انتخاب کرده ولی بعد از ازدواج شخصیت اصلی خودش رو نشون بده

ممکنه کسی در خانواده ای غیر مذهبی رشد کرده و به اجبار خانواده پوشش و همون آرایش رو انتخاب کرده ولی در باطن پاک ترین انسان باشه

کاش یاد بگیریم از ظاهر رو به قاضی نریم و همیشه قبل از هر فکری انسانیت طرف رو بسنجیم دوست گرامی:icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه

وقتی میری خواستگاری اول به پدر و مادر طرف توجه کن

ببین عقایدشون با عقاید شما سازگار هست یا نه

متآسفانه همه قبل از خواستگاری به جای شخصیت و متانت و وقار خانوادگی به مسائل دیگه ای که جدیدآ باب شده توجه می کنن

از این مورد هم غافل نشیم که تا دوسه ماه رفت و آمد صمیمانه نداشته باشید با یک بار رفتن خواستگاری نمی تونید قاطعانه تصمیم گیری کنید

موفق باشید

ضمنآ شیرینی ما یادتون نره :icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بستگی به شرایط داره

ممکنه کسی در خانواده ای مذهبی رشد کرده و به اجبار پوشش رو انتخاب کرده ولی بعد از ازدواج شخصیت اصلی خودش رو نشون بده

ممکنه کسی در خانواده ای غیر مذهبی رشد کرده و به اجبار خانواده پوشش و همون آرایش رو انتخاب کرده ولی در باطن پاک ترین انسان باشه

کاش یاد بگیریم از ظاهر رو به قاضی نریم و همیشه قبل از هر فکری انسانیت طرف رو بسنجیم دوست گرامی:icon_redface:

بین ظاهر انسان و شخصیتش ارتباط تنگاتنگی وجود داره نمیشه کتمان کرد

• Like 4
لینک به دیدگاه
وقتی میری خواستگاری اول به پدر و مادر طرف توجه کن

ببین عقایدشون با عقاید شما سازگار هست یا نه

متآسفانه همه قبل از خواستگاری به جای شخصیت و متانت و وقار خانوادگی به مسائل دیگه ای که جدیدآ باب شده توجه می کنن

از این مورد هم غافل نشیم که تا دوسه ماه رفت و آمد صمیمانه نداشته باشید با یک بار رفتن خواستگاری نمی تونید قاطعانه تصمیم گیری کنید

موفق باشید

ضمنآ شیرینی ما یادتون نره :icon_redface:

همونطور که اشاره کردم گفتن واقعیات تا حدود زیادی تکلیف رو مشخص میکنه ، مواردی بوده انتظارات و خواسته هامو مطرح کردم و حتی اشاره کردم از کدومم خواسته ها میشه گذشت و از کدوم نه و به همین نحو از دختر مورد نظر خواستم انتظاراتش بگه حتی بنویسه و بهم بده خب جاهایی من نخواستم و جاهایی خانواده دختر نخواستن ، به قول دوستی ما باید جدول انتظارات و توقعات خودمون رو با اوزانی که برای ما مهم هست تهیه کنیم و بر اساس اون به کیس مورد نظر امتیاز بدیم ، حداقل در مورد یکی دو مورد اجرا کردم و خیلی مفید بوده چون کاملا مشخص کردم واقعا چه چیزهایی برام اهمیت داره

• Like 2
لینک به دیدگاه
بین ظاهر انسان و شخصیتش ارتباط تنگاتنگی وجود داره نمیشه کتمان کرد

نمیشه گفت 100 درصد

بستگی به خانواده داره

باطن با شناخت وجود واقعی طرف مشخص میشه

آیا کشور ما که حجاب یک اجبار اجتماعی و عرفی و قانونی هست نشون دهنده اینه که همه مسلمان هستند و همه حجاب رو خودشون انتخاب کردن ؟؟؟!!!!

یا مثال دیگه اینکه مسلمان بودن به انجام واجبات ظاهری محقق میشه یا باطنی؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه
همونطور که اشاره کردم گفتن واقعیات تا حدود زیادی تکلیف رو مشخص میکنه ، مواردی بوده انتظارات و خواسته هامو مطرح کردم و حتی اشاره کردم از کدومم خواسته ها میشه گذشت و از کدوم نه و به همین نحو از دختر مورد نظر خواستم انتظاراتش بگه حتی بنویسه و بهم بده خب جاهایی من نخواستم و جاهایی خانواده دختر نخواستن ، به قول دوستی ما باید جدول انتظارات و توقعات خودمون رو با اوزانی که برای ما مهم هست تهیه کنیم و بر اساس اون به کیس مورد نظر امتیاز بدیم ، حداقل در مورد یکی دو مورد اجرا کردم و خیلی مفید بوده چون کاملا مشخص کردم واقعا چه چیزهایی برام اهمیت داره

:w58:شما چند بار شکست خوردید که یکی دو مورد هم مفید بوده؟؟

کار به جایی کردید

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیشه گفت 100 درصد

بستگی به خانواده داره

باطن با شناخت وجود واقعی طرف مشخص میشه

آیا کشور ما که حجاب یک اجبار اجتماعی و عرفی و قانونی هست نشون دهنده اینه که همه مسلمان هستند و همه حجاب رو خودشون انتخاب کردن ؟؟؟!!!!

یا مثال دیگه اینکه مسلمان بودن به انجام واجبات ظاهری محقق میشه یا باطنی؟!

خودتم اشاره کردی ما متأثر از پدر و مادرمون هستیم ، مواردی که بین شخصیت خانوادگی و شخصیت فردی تضاد وجود داره و ممکنه در فضای خارج از خانواده شخصیت واقعی فرد مجال ظهور پیدا بکنه اما این موارد در دایره محدودی قرار میگیره و نمیشه تعمیم داد ، نمیدونم تا حالا خواسگاری رفتی یا نه اما اگه چند مورد رفته باشی متوجه میشی که حتی نوع پوشش ، آرایش ، طرز صحبت کردن و خیلی جزئیات ریز ارتباط معناداری با شخصیت خانوادگی داره ، حتی موقعیت زندگی طبقه اجتماعی تحصیلات و خیلی جالبه بدونی حتی تأثیرات نوع دانشگاهی که دختر اونجا تحصیل کرده میتونی در رفتار و ظاهرش ببینی

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w58:شما چند بار شکست خوردید که یکی دو مورد هم مفید بوده؟؟

کار به جایی کردید

دیگه یه چند ده تایی بوده:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خودتم اشاره کردی ما متأثر از پدر و مادرمون هستیم ، مواردی که بین شخصیت خانوادگی و شخصیت فردی تضاد وجود داره و ممکنه در فضای خارج از خانواده شخصیت واقعی فرد مجال ظهور پیدا بکنه اما این موارد در دایره محدودی قرار میگیره و نمیشه تعمیم داد ، نمیدونم تا حالا خواسگاری رفتی یا نه اما اگه چند مورد رفته باشی متوجه میشی که حتی نوع پوشش ، آرایش ، طرز صحبت کردن و خیلی جزئیات ریز ارتباط معناداری با شخصیت خانوادگی داره ، حتی موقعیت زندگی طبقه اجتماعی تحصیلات و خیلی جالبه بدونی حتی تأثیرات نوع دانشگاهی که دختر اونجا تحصیل کرده میتونی در رفتار و ظاهرش ببینی

با رویه سرسختانه ای که عنوان کردید قطعآ ازدواج نخواهید کرد بهتون پیشنهاد میدم دیگه خواستگاری نری و بذاری خود کیس مناسب بیاد پیدات کنه

جدا از مزاح بهتره روش خواستگاری و اون جدول مورد نظرت رو تغییر بدی با شکست مواجه نشی

همین امشب جدولی که گفتید مرور کنید ببینید چقدر شبیه واقعیت وجودی یک فرد می تونه باشه :icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان اشاره کردن بزرگی گفته دختری که لاک زده رو به همسری نگیرید، یعنی نمیدونید با چه سرعتی رفتم لاکامو پاک کردم :th_running1: آخه چرا زودتر به این نکته ظریف اشاره نکردید جناب Lean والا با زندگی من جوون بازی کردید :ws28::lol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
با رویه سرسختانه ای که عنوان کردید قطعآ ازدواج نخواهید کرد بهتون پیشنهاد میدم دیگه خواستگاری نری و بذاری خود کیس مناسب بیاد پیدات کنه

جدا از مزاح بهتره روش خواستگاری و اون جدول مورد نظرت رو تغییر بدی با شکست مواجه نشی

همین امشب جدولی که گفتید مرور کنید ببینید چقدر شبیه واقعیت وجودی یک فرد می تونه باشه :icon_redface:

اشتباه نشه

منظور ملاک های رؤیایی نیس و همچنین منظور از جدول درست کردن یه دفتر 100 برگ نیست

به عنوان مثال مواردی که برای من مهمه سه مورد هست ، که حاضر باشه جایی که من زندگی میکنم زندگی کنه ، دوم وضعیت تحصیلاته و سوم وضعیت اشتغال :ws3:

مواردی مثل اخلاق ، ظاهر ، و پوشش هم مواردی هس که حین اشنایی میشه بهش رسید

درضمن از حق طلاق هم نمیگذرم:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان درسته باید قبل از ازدواج همه جوانب رو سنجید و بهترین گزینه رو انتخاب کرد ولی این بهترین گزینه لزوما کاملترین گزینه نیست. انقدر کنکاش میکنید و ارزیابی میکنید دمتون گرم اما لطفا بفرمایید آیا خودتون هم کامل و بی عیب هستید آیا؟ اگر اینطوره بفرمایید موشکافی کنید تقبل الله من که چیزی نگفتم :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوستان اشاره کردن بزرگی گفته دختری که لاک زده رو به همسری نگیرید، یعنی نمیدونید با چه سرعتی رفتم لاکامو پاک کردم :th_running1: آخه چرا زودتر به این نکته ظریف اشاره نکردید جناب Lean والا با زندگی من جوون بازی کردید :ws28::lol:

احسنت بااین کار نشون دادی که به حرف بزرگان و اکابر قوم چقدر اهمیت میدی:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوستان درسته باید قبل از ازدواج همه جوانب رو سنجید و بهترین گزینه رو انتخاب کرد ولی این بهترین گزینه لزوما کاملترین گزینه نیست. انقدر کنکاش میکنید و ارزیابی میکنید دمتون گرم اما لطفا بفرمایید آیا خودتون هم کامل و بی عیب هستید آیا؟ اگر اینطوره بفرمایید موشکافی کنید تقبل الله من که چیزی نگفتم :ws3:

قضیه کامل بودن نیست هم کفو بودنه فی الواقع مسئله اینجاست که دو طرف با نداشته های هم کنار بیان فرزندم والا داشته ها که مشکلی ایجاد نمیکنه:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
احسنت بااین کار نشون دادی که به حرف بزرگان و اکابر قوم چقدر اهمیت میدی:ws3:

فقط واقعا از شما شاکیم که چرا زودتر این نکته کلیدی رو نگفتی. از این به بعد میرم لباسا رو تو حوض یخ میشورم خواستگار اومد ببینه دستام زمخته بفهمه زن زندگیم بعلهههههههههه :w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اشتباه نشه

منظور ملاک های رؤیایی نیس و همچنین منظور از جدول درست کردن یه دفتر 100 برگ نیست

به عنوان مثال مواردی که برای من مهمه سه مورد هست ، که حاضر باشه جایی که من زندگی میکنم زندگی کنه ، دوم وضعیت تحصیلاته و سوم وضعیت اشتغال :ws3:

مواردی مثل اخلاق ، ظاهر ، و پوشش هم مواردی هس که حین اشنایی میشه بهش رسید

درضمن از حق طلاق هم نمیگذرم:ws28:

قابل توجه خانم های محترم!!

از این به بعد من بهتره سکوت اختیار کنم تا به زور عقایدتون رو درون مغزم نفشردید

عقایدتون محترمه

شب بخیر

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...