دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ خب من یه سوال دارم.چجوری میتونیم به انتخابمون ایمان داشته باشیم؟ یعنی شناخت داشته باشین بهش.مطمئن باشین.و طرف جوری نباشه که نسبت بهش تردید به خودتون راه بدین 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ یعنی شناخت داشته باشین بهش.مطمئن باشین.و طرف جوری نباشه که نسبت بهش تردید به خودتون راه بدین خانومی همچین کسی میتونه وجود داشته باشه؟ منظورم واسه ازدواج هست.مگه اینکه طرفو از سالهای سال از دوره بچگی بشناسی. در غیر اینصورت بنظر من میتونه مورد تردید باشه. 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ خانومی همچین کسی میتونه وجود داشته باشه؟ منظورم واسه ازدواج هست.مگه اینکه طرفو از سالهای سال از دوره بچگی بشناسی. در غیر اینصورت بنظر من میتونه مورد تردید باشه. میتونه...یعنی همه ی آدم هایی که زندگی خوبی دارن از بچگی شناخت داشتن؟؟خیلی از شناخت ها بعد ازدواج شکل میگیره منظورم شناخت کلیه .چیزی که بعدا مشکل ساز نشه که منجر به طلاق بشه 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ بنظر من که با یه شناخت کلی نمیشه بیگدار به آب زد...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ میتونه...یعنی همه ی آدم هایی که زندگی خوبی دارن از بچگی شناخت داشتن؟؟خیلی از شناخت ها بعد ازدواج شکل میگیره منظورم شناخت کلیه .چیزی که بعدا مشکل ساز نشه که منجر به طلاق بشه دوستم این جمله اتون نظرم رو به خودش جلب کرد. بله حق با شماست باید نهایت تلاشمون رو برای شناخت افرادی که وارد زندگیمون میشن به کار بگیریم ولی فراموش نکنید که هیچ چیز صددرصدی تو این دنیا وجود نداره. من به این نتیجه رسیدم که آدمیزاد خودش رو هم نمیتونه کامل بشناسه به رفتارهایی که گاها نشون میدیم و خودمون هم انتظارش رو نداریم فکر کنید... به نظرم این تفکر با وجود منطقی بودن و در همون حدم ایده آله 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ دوستم این جمله اتون نظرم رو به خودش جلب کرد. بله حق با شماست باید نهایت تلاشمون رو برای شناخت افرادی که وارد زندگیمون میشن به کار بگیریم ولی فراموش نکنید که هیچ چیز صددرصدی تو این دنیا وجود نداره. من به این نتیجه رسیدم که آدمیزاد خودش رو هم نمیتونه کامل بشناسه به رفتارهایی که گاها نشون میدیم و خودمون هم انتظارش رو نداریم فکر کنید... به نظرم این تفکر با وجود منطقی بودن و در همون حدم ایده آله کامل نه...هیچ زمانی نمیشه کسی را کامل شناخت.حتی بعد از سال ها زندگی کردن با یک شخص... منظورم در حدیه که مشکل ساز نشه. البته دید گاه ها متفاوته مثلا من خودم یک سری مسائل واسم خیلی مهمه و بی نهایت ریز بینم.شاید 10 درصد بیشتر از حالت معمولی که همه ی خانم ها هستن...و اگر همون مسائلی که واسم مهمه شخص طرف مقابل رعایتشون نکنه برای همیشه ازش بدم میاد.این خصوصیت خوبی نیست.ولی با توجه به شناختی که از خودم دارم باید طرف مقابلمو تو این مسائل بشناسم که اگه نشناسم بعدا مشکل بزرگی هستش به نظرم. پس اول شناخت از خود و بعد شناخت طرف مقابل تا حدی که واسمون اهمیت داره.و اینم بدونیم که هیچ چیز مطلقی وجود نداره.ما توی یه دنیای نسبی زندگی میکنیم 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ کامل نه...هیچ زمانی نمیشه کسی را کامل شناخت.حتی بعد از سال ها زندگی کردن با یک شخص... منظورم در حدیه که مشکل ساز نشه. البته دید گاه ها متفاوته مثلا من خودم یک سری مسائل واسم خیلی مهمه و بی نهایت ریز بینم.شاید 10 درصد بیشتر از حالت معمولی که همه ی خانم ها هستن...و اگر همون مسائلی که واسم مهمه شخص طرف مقابل رعایتشون نکنه برای همیشه ازش بدم میاد.این خصوصیت خوبی نیست.ولی با توجه به شناختی که از خودم دارم باید طرف مقابلمو تو این مسائل بشناسم که اگه نشناسم بعدا مشکل بزرگی هستش به نظرم. پس اول شناخت از خود و بعد شناخت طرف مقابل تا حدی که واسمون اهمیت داره.و اینم بدونیم که هیچ چیز مطلقی وجود نداره.ما توی یه دنیای نسبی زندگی میکنیم صد البته حق با شماست عزیزم ولی یه کم از سخت گیریت کم کنی بد نیست چون آدمیزاد جایزالخطا و از نظر من قابل اصلاحه. موفق باشی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ صد البته حق با شماست عزیزم ولی یه کم از سخت گیریت کم کنی بد نیست چون آدمیزاد جایزالخطا و از نظر من قابل اصلاحه. موفق باشی عزیزم واقعا سعی کردم و نمیشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه ببین منظورم خطا نیست که خطا کنه و من نبخشم.خصوصیات اخلاقی منظورمه.مثلا خسیس بودن مرد واقعا برام غیر قابل تحمله.یا گستاخ بودنش زجر آوره.بعضی چیزا واقعا درست شدنی نیست توی اشخاص 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ واقعا سعی کردم و نمیشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه ببین منظورم خطا نیست که خطا کنه و من نبخشم.خصوصیات اخلاقی منظورمه.مثلا خسیس بودن مرد واقعا برام غیر قابل تحمله.یا گستاخ بودنش زجر آوره.بعضی چیزا واقعا درست شدنی نیست توی اشخاص حالا اگه مردی توی دوران آشنایی خودشو مثلا دست و دلباز نشون بده و... بعدش بفهمیم اینجوری نیست. تکلیف چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ حالا اگه مردی توی دوران آشنایی خودشو مثلا دست و دلباز نشون بده و... بعدش بفهمیم اینجوری نیست. تکلیف چیه ؟ هیچ مرد خسیسی نمیتونه خودشو دست و دلباز نشون بده و همیشه برای خسیس بودنش دلیل میاره 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ بهترین شیوه به نظرم اینه که تو دوران آشنایی دو طرف خواسته های و توقعات خودشون رو مطرح کنن فک میکنم خوبی ازدواج تو سن بالاتر هم همین باشه که احساسات خیلی کمرنگه و دو طرف تنها بر اساس واقعیات تصمیم میگیرن 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ بهترین شیوه به نظرم اینه که تو دوران آشنایی دو طرف خواسته های و توقعات خودشون رو مطرح کنن فک میکنم خوبی ازدواج تو سن بالاتر هم همین باشه که احساسات خیلی کمرنگه و دو طرف تنها بر اساس واقعیات تصمیم میگیرن زوجین اگر ادا و اصول های دوران مجردیشونو جهاز بعد ازدواجشون نکنند , همه چی بخوبی و خوشی ادامه پیدا میکنه . احترام متقابل و دوری ازتحریکات فامیل رمز موفقیت در زندگی زناشوئیه. 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ بهترین شیوه به نظرم اینه که تو دوران آشنایی دو طرف خواسته های و توقعات خودشون رو مطرح کنن فک میکنم خوبی ازدواج تو سن بالاتر هم همین باشه که احساسات خیلی کمرنگه و دو طرف تنها بر اساس واقعیات تصمیم میگیرن البته بعضا تصمیم گیری بر اساس واقعیات کار رو سخت میکنه. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ زوجین اگر ادا و اصول های دوران مجردیشونو جهاز بعد ازدواجشون نکنند , همه چی بخوبی و خوشی ادامه پیدا میکنه . احترام متقابل و دوری ازتحریکات فامیل رمز موفقیت در زندگی زناشوئیه. تحریکات فامیل رو خوب اومدی یکی از عوامل مهم طلاق در سال های ابتدایی زندگی همین دور و بری ها هستن 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ البته بعضا تصمیم گیری بر اساس واقعیات کار رو سخت میکنه. کار رو سخت نمیکنه خیلی سخت میکنه، نمونه بارزش خودمم 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ کار رو سخت نمیکنه خیلی سخت میکنه، نمونه بارزش خودمم مگه تو چند سالته؟ نکنه از خانه سالمندان وصل میشی اینترنت. میبینم همش اینجایی 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ تحریکات فامیل رو خوب اومدی یکی از عوامل مهم طلاق در سال های ابتدایی زندگی همین دور و بری ها هستن یکی هم اهمیت دادن بی مورد زوجین به تجارب خودشان در مورد اتفاقاتی است که برای دیگر فامیل ها اتفاق افتاده. چون فلان کس فلان کار رو کرده حتما همسر منم میکنه . و ادامه دست پیش گرفتن های بی مورد که باعث سوء ظن میشه و کار به جا های باریک میکشه. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ مگه تو چند سالته؟ نکنه از خانه سالمندان وصل میشی اینترنت. میبینم همش اینجایی یه بیست و دو سه سالی دارم، ولی تأکید میکنم بازم هیچ چی جای واقع نگری رو نمیگیره 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ یه بیست و دو سه سالی دارم، ولی تأکید میکنم بازم هیچ چی جای واقع نگری رو نمیگیره :w58: من فکر کردم چهل سالته پسر خوب همچین گفتی نمونه اش من که فکر کردم از زمان وزوزالسلطنه تا حالا مجرد موندی. شما که هنوز دهنت بوی شیر و سولاک میده بنده خدا 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ :w58: من فکر کردم چهل سالته پسر خوب همچین گفتی نمونه اش من که فکر کردم از زمان وزوزالسلطنه تا حالا مجرد موندی. شما که هنوز دهنت بوی شیر و سولاک میده بنده خدا درسم تموم شه سربازیم برم دیگه باید ازدواج کنم بالاخره سنت پیامبر نمیشه رو زمین بمونه ، اما نکته اساسی اینه که قبل از این اقدام خطیر جوانب و زوایای آشکار و نهان به خوبی کنکاش و بررسی بشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده