fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ خب بالاخره قانون مملکت ما اینه و فعلا هم ساکن همین کشور هستیم و سوال اینه که از حقی که قانون بهت میده میگذری یا نه و چرا؟ زندگی مشترک مثه معامله و تجارت نیست. من از حق بیخودی که قانون بهم داده میگذرم. همسر من اگر در کنار من احساس رضامندی و خوشبختی نکنه , این حق رو داره که ازم جدا بشه و من این حق رو به ایشان میدم. 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ ماشالا تو انجمن قحط الرجاله یه مرد پیدا نمیشه نظرشو بگه من فعلا سرم با اون دو تا تاپیک بهترین نوشیدنی و به جهنم گرمه. مگه نمیبینی بیشترین مشری رو داره ؟ 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ درود همه میدونیم طبق قانون حق طلاق با مرده اما ضمن عقد میشه شرط کرد که حق طلاق به زن داده بشه سوال: خانم ها: آیا چنین شرطی میذارید چرا؟ خانم های متأهل : اگر به روز عقد برگردید چنین شرطی میذارید یا نه؟ آقایان : آیا چنین شرطی رو می پذیرید چرا؟ نمی پذیرید چرا؟ و کلا واکنشتون در صورت مواجهه با این خواسته چیه؟ شرکت هم برای عموم آزاده من همچین شرطی نمیذارم. دلایلمم قبلا توضیح دادم در مورد مهریه که نظرم مهریه ی سنگین نیست.چون اونجا یه بار در موردش بحث شده دلیل نمیبینم بازم بگم. دلایل جدیدتر دوستان برای گذاشتن این شرط یا نذاشتنش میتونه بحث مفیدتری به همراه داشته باشه. ممنون از استارتر 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ دیگه این هم از عجایب مردانه هست و روح بزرگ مردها ای عجیب، ای روح بزرگ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سلام...تاپیک خوبیه بنده همچین حقی وهمینطور دیگر شروط ضمن عقد رو هیچوقت ضمیم عقدنامه مقدس ازدواجم نخواهم کرد و قبل از اینکه دلایل قانونیش رو بدونم هم این تصمیم رو گرفتم از خاونما عذر میخوام که این نتیجه رو لو میدم اما خب حقیقته حتی اگه حق طلاق به خانوم داده بشه حین عقد خانوم باید برای طلاق دلیل محکمه پسند داشته باشه و نمیتونه خواهان موثر طلاق باشه..منظورم نتیجه دادخواست هست وگرنه اولش بخاطر این حق دادخواست رو میپذیرن اما عملا روند قانونی طبق روال عادی پیش میره و این حق طلاق اثری نداره! با نظر آقای فکور در مورد معامله نبودن ازدواج موافقم..درسته که باید از اول در مورد همه چیز صحبت بشه و من تقریبا همه نوع تاپیک در مورد حقوق ازدواج زدم..اما قراره این زندگی مشترک باشه..از اولش بحث طلاق و حق سکونت و ادامه تحصیل و..رو ضمیمه کردن یعنی شما کاملا محترمانه داری به طرفت میگی بهت اعتماد ندارم و دارم ریسک میکنم درسته که ازدواج یه ریسکه..اما اعتماد متقابل و احترام متقابل و ثبات شخصیت باعث میشه زندگی و آینده بهتری بسازیم چقد حرف زدم:) 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سلام...تاپیک خوبیه بنده همچین حقی وهمینطور دیگر شروط ضمن عقد رو هیچوقت ضمیم عقدنامه مقدس ازدواجم نخواهم کرد و قبل از اینکه دلایل قانونیش رو بدونم هم این تصمیم رو گرفتم از خاونما عذر میخوام که این نتیجه رو لو میدم اما خب حقیقته حتی اگه حق طلاق به خانوم داده بشه حین عقد خانوم باید برای طلاق دلیل محکمه پسند داشته باشه و نمیتونه خواهان موثر طلاق باشه..منظورم نتیجه دادخواست هست وگرنه اولش بخاطر این حق دادخواست رو میپذیرن اما عملا روند قانونی طبق روال عادی پیش میره و این حق طلاق اثری نداره! با نظر آقای فکور در مورد معامله نبودن ازدواج موافقم..درسته که باید از اول در مورد همه چیز صحبت بشه و من تقریبا همه نوع تاپیک در مورد حقوق ازدواج زدم..اما قراره این زندگی مشترک باشه..از اولش بحث طلاق و حق سکونت و ادامه تحصیل و..رو ضمیمه کردن یعنی شما کاملا محترمانه داری به طرفت میگی بهت اعتماد ندارم و دارم ریسک میکنم درسته که ازدواج یه ریسکه..اما اعتماد متقابل و احترام متقابل و ثبات شخصیت باعث میشه زندگی و آینده بهتری بسازیم چقد حرف زدم:) با حرفات موافقم ولی این شرط جدیدا خیلی زیاد شده چه به لحاظ حقوقی مؤثر باشه و چه نباشه به لحاظ عرفی از نظر من اصلا خوب نیست 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ با حرفات موافقم ولی این شرط جدیدا خیلی زیاد شده چه به لحاظ حقوقی مؤثر باشه و چه نباشه به لحاظ عرفی از نظر من اصلا خوب نیست شاید بعضی خانوما فکر میکنن اگه این شرط ضمیمه عقدنامشون باشه حق پایمال شدشون رو احیا میکنن! در هر صورت منم مخالف حق طلاقم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ به نظر من کسی که میاد این شرایط رو از همون اول میذاره به زندگی مشترک و کسی که میخواد باهاش زندگی کنه و داشتن یه زندگی خوب ایمان نداره. اگه از اول تصمیم درستی بگیریم و انتخاب درستی داشته باشیم هیچوقت به این چیزا فکر نمیکنم.منکه به شخصه نه با مهریه موافقم نه با این شرایط 4 لینک به دیدگاه
wensen 205 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ درود همه میدونیم طبق قانون حق طلاق با مرده اما ضمن عقد میشه شرط کرد که حق طلاق به زن داده بشه سوال: خانم ها: آیا چنین شرطی میذارید چرا؟ خانم های متأهل : اگر به روز عقد برگردید چنین شرطی میذارید یا نه؟ آقایان : آیا چنین شرطی رو می پذیرید چرا؟ نمی پذیرید چرا؟ و کلا واکنشتون در صورت مواجهه با این خواسته چیه؟ شرکت هم برای عموم آزاده سلام طبق قانون حق طلاق با مرده؟منظور شما اینه که حق درخواست طلاق با مرد یا نماینده قانونی وی و دادگاه هست بجز زن؟! اما در ضمن عقد و شرایط خاص دیگه که صریحآ در قانون ذکر شده زن از حق درخواست طلاق برخورداره!! پاسخ ام به عنوان یک انسان نه مرد و نه زن: قبول درخواست شریک آینده ام هست دلایلم: به عنوان یک انسان همه حق زندگی و آرامش دارند و به جای اینکه به فکر این باشم حق طلاق وسایر حقوق از یک انسان بگیرم به فکر این خواهم بود که شرایط زندگیم هر طور که هست حتی در مرداب با نیلوفر عشق عجین بشه و در واقع تمام سعی و توانم معطوف می کنم به حفظ زندگی مشترکمان 5 لینک به دیدگاه
wensen 205 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ سلام...تاپیک خوبیه بنده همچین حقی وهمینطور دیگر شروط ضمن عقد رو هیچوقت ضمیم عقدنامه مقدس ازدواجم نخواهم کرد و قبل از اینکه دلایل قانونیش رو بدونم هم این تصمیم رو گرفتم از خاونما عذر میخوام که این نتیجه رو لو میدم اما خب حقیقته حتی اگه حق طلاق به خانوم داده بشه حین عقد خانوم باید برای طلاق دلیل محکمه پسند داشته باشه و نمیتونه خواهان موثر طلاق باشه..منظورم نتیجه دادخواست هست وگرنه اولش بخاطر این حق دادخواست رو میپذیرن اما عملا روند قانونی طبق روال عادی پیش میره و این حق طلاق اثری نداره! با نظر آقای فکور در مورد معامله نبودن ازدواج موافقم..درسته که باید از اول در مورد همه چیز صحبت بشه و من تقریبا همه نوع تاپیک در مورد حقوق ازدواج زدم..اما قراره این زندگی مشترک باشه..از اولش بحث طلاق و حق سکونت و ادامه تحصیل و..رو ضمیمه کردن یعنی شما کاملا محترمانه داری به طرفت میگی بهت اعتماد ندارم و دارم ریسک میکنم درسته که ازدواج یه ریسکه..اما اعتماد متقابل و احترام متقابل و ثبات شخصیت باعث میشه زندگی و آینده بهتری بسازیم چقد حرف زدم:) با تمامی نظراتتون مخالفم بخصوص قسمتی که مشخص کردم بیشتر تحقیق کنید و مطمئنآ اون آقایی که شما رو به علت این شروط بی اعتماد بدونه و مورد مناسبی برای ازدواجتون نخواهد بود 3 لینک به دیدگاه
wensen 205 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ به نظر من کسی که میاد این شرایط رو از همون اول میذاره به زندگی مشترک و کسی که میخواد باهاش زندگی کنه و داشتن یه زندگی خوب ایمان نداره. اگه از اول تصمیم درستی بگیریم و انتخاب درستی داشته باشیم هیچوقت به این چیزا فکر نمیکنم.منکه به شخصه نه با مهریه موافقم نه با این شرایط چقدر عجیب هست که در پاسخ این موارد می نویسید این حقوق به عنوان مثال شبیه بیمه عمر می مونه می تونید تضمین کنید که همیشه درست و سالم زندگی می کنید پس بیمه به چه دردی می خوره؟؟!! ممکنه از اول چهره واقعی طرف مقابل رو نبینید یا مواردی مثل پول و مقام و جایگاه شغلی طرف باعث بشه خصوصیات اخلاقی اون شخص رو نبینید در نتیجه توصیه ای که براتون دارم اینه که جوانب رو در تمام شرایط در نظر داشته باشید 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ با تمامی نظراتتون مخالفم بخصوص قسمتی که مشخص کردمبیشتر تحقیق کنید و مطمئنآ اون آقایی که شما رو به علت این شروط بی اعتماد بدونه و مورد مناسبی برای ازدواجتون نخواهد بود این نتیجه ای بود که استادم بهمون گفت وگرنه من تجربه ندارم در این زمینه من خودم همچین حسی نسبت این شروط دارم نه اینکه نظر همسر آینده م رو پیش بینی کنم 4 لینک به دیدگاه
wensen 205 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ این نتیجه ای بود که استادم بهمون گفت وگرنه من تجربه ندارم در این زمینه من خودم همچین حسی نسبت این شروط دارم نه اینکه نظر همسر آینده م رو پیش بینی کنم اسم و شماره تلفن اون استاد لطف کنید با پیام خصوصی برام ارسال کنید با ادله و مستنداتم برم از حقوقتون دفاع کنم به عنوان یک حقوقدان باید قانون خانواده و فصل هفتم قانون مدنی رو از ماده 1031 تا 1206 مطالعه مجدد بفرمایید و نتیجه بهتری بگیرید 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اسم و شماره تلفن اون استاد لطف کنید با پیام خصوصی برام ارسال کنید با ادله و مستنداتم برم از حقوقتون دفاع کنمبه عنوان یک حقوقدان باید قانون خانواده و فصل هفتم قانون مدنی رو از ماده 1031 تا 1206 مطالعه مجدد بفرمایید و نتیجه بهتری بگیرید بله حتما الان براتون ارسال میکنم حتما مطالعه میکنم چون در آینده برای مواکلینم احتیاج دارم اما حتی اگه نتیچه ای هم داشته باشه من این حق رو ضمیمه عقدنامه خودم نمیکنم 5 لینک به دیدگاه
wensen 205 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ بله حتما الان براتون ارسال میکنم حتما مطالعه میکنم چون در آینده برای مواکلینم احتیاج دارم اما حتی اگه نتیچه ای هم داشته باشه من این حق رو ضمیمه عقدنامه خودم نمیکنم چه مصمم ولی به زودی نظرتون رو تغییر میدم :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ چه مصممولی به زودی نظرتون رو تغییر میدم :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ چقدر عجیب هست که در پاسخ این موارد می نویسید این حقوق به عنوان مثال شبیه بیمه عمر می مونه می تونید تضمین کنید که همیشه درست و سالم زندگی می کنید پس بیمه به چه دردی می خوره؟؟!! ممکنه از اول چهره واقعی طرف مقابل رو نبینید یا مواردی مثل پول و مقام و جایگاه شغلی طرف باعث بشه خصوصیات اخلاقی اون شخص رو نبینید در نتیجه توصیه ای که براتون دارم اینه که جوانب رو در تمام شرایط در نظر داشته باشید من فکر نمیکنم مهریه خوشبختی کسی رو تضمین کنه. دو تا انسان اگه در کنار هم آرامش داشته باشن با هم زندگی میکنن در غیر این صورت جدا.گرفتن مهریه این وسط چیزی رو درست میکنه؟ مطمئنا نه 3 لینک به دیدگاه
wensen 205 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ من فکر نمیکنم مهریه خوشبختی کسی رو تضمین کنه. دو تا انسان اگه در کنار هم آرامش داشته باشن با هم زندگی میکنن در غیر این صورت جدا.گرفتن مهریه این وسط چیزی رو درست میکنه؟ مطمئنا نه من در مورد مهریه صحبت نکردم هر چند که در قانون به صراحت ذکر شده مهریه پشتوانه ای برای ادامه زندگی خانم هست بحث اصلی در مورد حق طلاق و شروط ضمن عقد بود که حق هر خانم ایرانی هست البته باتوجه به شرایط کنونی که زن همگام با مرد در تآمین معاش زندگی مشترک تلاش می کنه و حقوقی داره که نباید پایمال بشه 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ من در مورد مهریه صحبت نکردمهر چند که در قانون به صراحت ذکر شده مهریه پشتوانه ای برای ادامه زندگی خانم هست بحث اصلی در مورد حق طلاق و شروط ضمن عقد بود که حق هر خانم ایرانی هست البته باتوجه به شرایط کنونی که زن همگام با مرد در تآمین معاش زندگی مشترک تلاش می کنه و حقوقی داره که نباید پایمال بشه قانون من عقلمه و به هیچ عنوان مهریه رو نمیپسندم.البته این نظر شخصیه منه و کمتر کسی پیدا میشه که با من موافق باشه در مورد شروط عقد من واقعا این شرط رو نمیذارم.تحت هیچ شرایطی. توی پست اولم گفتم.کسی که این شرط را میذاره یعنی به انتخابش ایمان نداره 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ خب من یه سوال دارم.چجوری میتونیم به انتخابمون ایمان داشته باشیم؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده