رفتن به مطلب

گفتگو در خصوص حق طلاق

Lean

ارسال های توصیه شده

چه ارتباطی به نفی هویت مرد داره؟ اصلا همه میدونیم که همچین چیزی (ینی همین حق طلاق ) فقط توی اسلام هست.

من منکر استثنائات نیستم اما از نظر فطری این مرد هست که طالب بوده و زن مطلوب بوده عدم علاقه زن به مرد نمیتونه از محبت مرد کم کنه اما عدم علاقه مرد به زن کاملا زن رو بی علاقه میکنه و واضحه اگر حق طلاق با زن باشه زندگی دوام نخواهد داشت و به لحاظ تأثیرات منفی اجتماعی طلاق همواره ترجیح بر ادامه زندگیه ، نقش مدیریتی زندگی به مرد تعلق گرفته و همچنین حق سرپرستی به لحاظ فطری این خصوصیات در مرد وجود داره واگذار کردن حق طلاق یعنی نفی این نقش مدیریتی و سرپرستی خانواده

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 132
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بستگی داره به اینکه بحران از نظرت چی باشه...

در صدر این بحران ها بحران های عاطفی اگر از مواردی که قانون به زن اجازه طلاق میده مثل بیماری محجوریت و ... فاکتور بگیریم دو نتیجه رو حداقل از مشاهداتم تو جامعه گرفتم 1- درخواست طلاق در اکثر مواقع توسط زنان داده میشه 2- معمولا این درخواست بخاطر مسائل عاطفی هست ، نمدونم تحقیق جامعی رو این زمینه انجام شده یا نه شاید بهتر میشد استدلال کرد

• Like 3
لینک به دیدگاه
من منکر استثنائات نیستم اما از نظر فطری این مرد هست که طالب بوده و زن مطلوب بوده عدم علاقه زن به مرد نمیتونه از محبت مرد کم کنه اما عدم علاقه مرد به زن کاملا زن رو بی علاقه میکنه و واضحه اگر حق طلاق با زن باشه زندگی دوام نخواهد داشت و به لحاظ تأثیرات منفی اجتماعی طلاق همواره ترجیح بر ادامه زندگیه ، نقش مدیریتی زندگی به مرد تعلق گرفته و همچنین حق سرپرستی به لحاظ فطری این خصوصیات در مرد وجود داره واگذار کردن حق طلاق یعنی نفی این نقش مدیریتی و سرپرستی خانواده

اگر عدم علاقه باشه که از اول زندگی نباید تشکیل بشه. اگرهم این عدم علاقه بعدها به وجود بیاد یعنی با توجه به صحبتهای شما علاقه زن اصلا مهم نیست؟! من از شما میپرسم اگر همسر شما بهتون علاقه نداشته باشه و شما دوستش داشته باشین با این شرایط حاضرین زندگی مشترک رو ادامه بدین؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب گیرم محبت مرد کم نشه. یعنی اینطوری میشه زندگی کرد فقط با محبت مرد؟! مردا چطوری زنی که بهشون علاقه نداره رو بدون اندکی کاهش محبت هنوز هم دوست میدارند؟ :w58: والا من که تو کار شما آقایون موندم :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگر عدم علاقه باشه که از اول زندگی نباید تشکیل بشه. اگرهم این عدم علاقه بعدها به وجود بیاد یعنی با توجه به صحبتهای شما علاقه زن اصلا مهم نیست؟! من از شما میپرسم اگر همسر شما بهتون علاقه نداشته باشه و شما دوستش داشته باشین با این شرایط حاضرین زندگی مشترک رو ادامه بدین؟

اشاره کردم به اینکه به صورت فطری مرد طالب هست ، اینکه زن به مرد علاقه داشته باشه مسئله مهمیه اما به لحظا طبیعت مرد اگر عشقی یک طرفه و فقط از جانب مرد باشه باز هم زندگی تداوم داره و این به خصوصیات مرد برمیگرده کما اینکه موارد خیلی زیادی هست که در حالی که مرد میدونه عشقش یک طرفه است اما مصره به ازدواج و این رو نمیشه کتمان کرد در مورد خود من هم فک میکنم این مورد صدق کنه.

در خصوص اینکه درخواست طلاق از جانب زنان بیشتر داده میشه آماری هم هست که نظر من رو تأیید میکنه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

طبق این آمار 70% طلاق ها به درخواست زنان بوده

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب گیرم محبت مرد کم نشه. یعنی اینطوری میشه زندگی کرد فقط با محبت مرد؟! مردا چطوری زنی که بهشون علاقه نداره رو بدون اندکی کاهش محبت هنوز هم دوست میدارند؟ :w58: والا من که تو کار شما آقایون موندم :whistle:

دیگه این هم از عجایب مردانه هست و روح بزرگ مردها:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دیگه این هم از عجایب مردانه هست و روح بزرگ مردها:ws3:

:there:

خب ممنون و متشکر مطلب جالبی بود. حالا یه سوال برام پیش اومده . اگه حق طلاق به زن داده بشه به طور کلی حق طلاق از مرد ساقط میشه ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
:there:

خب ممنون و متشکر مطلب جالبی بود. حالا یه سوال برام پیش اومده . اگه حق طلاق به زن داده بشه به طور کلی حق طلاق از مرد ساقط میشه ؟

چه زن چه مرد وقتی دلیل محکمی برای جدا شدن دارن میتونن برای طلاق اقدام کنن

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه زن چه مرد وقتی دلیل محکمی برای جدا شدن دارن میتونن برای طلاق اقدام کنن

خب پس حق طلاق عملا این وسط چه نقشی داره که حالا با مرد باشه یا با زن؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب پس حق طلاق عملا این وسط چه نقشی داره که حالا با مرد باشه یا با زن؟

یک سری دلایل هست که وقتی دادخواست طلاق داده میشه چه مرد و چه زن دادگاه حکم طلاق میده مثل اعتیاد بیماری خاص نازایی مفقود شدن و... در اینصورت فرق زیادی نمیکنه اما گاهی دلایلی هست که به خودی خود دادگاه حکم نمیده مثلا زن دادخواست میده برای طلاق دلیلش اینه که شوهرش مثلا زشته تا زمانی که شوهرش نخواد نمیتونه طلاق بگیره و امکانش نیست اما اگر حق طلاق داشته باشه بالاخره میتونه حکم رو بگیره از طرفی مسائلی مثل نفقه و مهریه و ... نیست بنابراین بار مالی براش نداره اما وقتی حق طلاق با مرده و زمانی هم بخواد زنشو طلاق بده باید کلیه حق و حقوق زن رو بپردازه ، البته جزئیات حقوقیش رو بهتره سایر دوستان که حقوق خوندن نظر بدن

• Like 2
لینک به دیدگاه
یک سری دلایل هست که وقتی دادخواست طلاق داده میشه چه مرد و چه زن دادگاه حکم طلاق میده مثل اعتیاد بیماری خاص نازایی مفقود شدن و... در اینصورت فرق زیادی نمیکنه اما گاهی دلایلی هست که به خودی خود دادگاه حکم نمیده مثلا زن دادخواست میده برای طلاق دلیلش اینه که شوهرش مثلا زشته تا زمانی که شوهرش نخواد نمیتونه طلاق بگیره و امکانش نیست اما اگر حق طلاق داشته باشه بالاخره میتونه حکم رو بگیره از طرفی مسائلی مثل نفقه و مهریه و ... نیست بنابراین بار مالی براش نداره اما وقتی حق طلاق با مرده و زمانی هم بخواد زنشو طلاق بده باید کلیه حق و حقوق زن رو بپردازه ، البته جزئیات حقوقیش رو بهتره سایر دوستان که حقوق خوندن نظر بدن

شما خیلی اطلاعاتتون خوبه خداروشکر.

ولی همین حق طلاقی که با مرد هست باعث میشه که مرد بتونه به هر دلیلی همسرش رو طلاق بده. از جمله همین زشت بودن.:ws3: درسته؟

قبول دارین ترازوی قوانین دادگاه خانواده به سمت آقایون سنگین تره؟:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما خیلی اطلاعاتتون خوبه خداروشکر.

ولی همین حق طلاقی که با مرد هست باعث میشه که مرد بتونه به هر دلیلی همسرش رو طلاق بده. از جمله همین زشت بودن.:ws3: درسته؟

قبول دارین ترازوی قوانین دادگاه خانواده به سمت آقایون سنگین تره؟:banel_smiley_4:

بله میتونه بده اما توجه داشته باش که بار مالی زیادی که براش داره معمولا منصرفش میکنه :ws3:

به نظر تو باید چطوری باشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله میتونه بده اما توجه داشته باش که بار مالی زیادی که براش داره معمولا منصرفش میکنه :ws3:

به نظر تو باید چطوری باشه؟

بار مالی رو هم که باز داره همین قانون خانواده بر میداره. :ws3:

همیشه استثناهایی هم هست .مردان تنوع طلب پولدار.فکر نمیکنم شما منکرش باشید.

بنظر من حق طلاق با زن باشه بهتره. :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بار مالی رو هم که باز داره همین قانون خانواده بر میداره. :ws3:

همیشه استثناهایی هم هست .مردان تنوع طلب پولدار.فکر نمیکنم شما منکرش باشید.

بنظر من حق طلاق با زن باشه بهتره. :w16:

اونموقع با 70% درخواست طلاقی که زنا میدن دیگه خونواده ای باقی نمیمونه:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ماشالا تو انجمن قحط الرجاله یه مرد پیدا نمیشه نظرشو بگه:ws3:

همه هیاهو های قانون و خود قوانین که تو این نظام مصوب میشه از نظر من محکومه. چون هر طوری حساب کنیم حق نصف این ملت بالاخره ضایع میشه. نصفه دوم هم که خودشونند و میدونن چه جوری به منافع کلان برسن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
همه هیاهو های قانون و خود قوانین که تو این نظام مصوب میشه از نظر من محکومه. چون هر طوری حساب کنیم حق نصف این ملت بالاخره ضایع میشه. نصفه دوم هم که خودشونند و میدونن چه جوری به منافع کلان برسن.

خب بالاخره قانون مملکت ما اینه و فعلا هم ساکن همین کشور هستیم و سوال اینه که از حقی که قانون بهت میده میگذری یا نه و چرا؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...